Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

zuikiene - didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Kaaaaip aš jums pavydžiu ax.gif
Atsakyti
oho, vėl nauja temelė bigsmile.gif
sveikinu išlaikiusias 4u.gif
ir sėkmės belaikančioms, pati jau šį šeštadienį vėl bandysiu laimę, tai prireiks man palaikymo komandos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 14, 14:38)
Sveikutės 4u.gif  Man egzaminas dar tik penktadienį,o aš jau panikuoju smile.gif ,o dar vakar su MB po miestą važinėjau,tai su ta jo "drūčke" smile.gif tokia nevalyva pasijutau doh.gif ,ai ,kaip bus taip,dar vieną važiavimą su instruktorium pasiimsiu ir bandysiu.

tik nesiparink, susikaup ir kris regitros tačkutės po tavo kojom 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ech... skaičiau skaičiau tuos bilietus automokykloj, net smegenys sutino lotuliukas.gif O instruktorius jau vis tai kada laikai, tai kada doh.gif Kaip užlaipins mane važiuot, tai jaučiu juoko ir strioko turės normaliai Blondinei su 4 ratais važiuot sunku, o man reiks su 2 doh.gif Jaučiu trečiadienį po teorijos varysiu skrybėlę nusipirkt, padėsiu palei aikštelę, ko jiems čia linskmintis už dyką , ane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 14 balandžio 2008 - 14:03
QUOTE(2_kg_svelnumo @ 2008 04 14, 14:43)
sekmes ir nesijaudink.. 4u.gif svarbiausia kad per pati egza regitroje susiimtum biggrin.gif

Aš jau įsivaizduoju,kaip man bus lengva susiimt,kai visa ''palaikymo komanda'' akis pakabinus žiūrės smile.gif
QUOTE(insi @ 2008 04 14, 14:55)
tik nesiparink, susikaup ir kris regitros tačkutės po tavo kojom 4u.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif

oi,kaip būt gerai biggrin.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 14, 15:02)
Ech... skaičiau skaičiau tuos bilietus automokykloj, net smegenys sutino  lotuliukas.gif O instruktorius jau vis tai kada laikai, tai kada  doh.gif  Kaip užlaipins mane važiuot, tai jaučiu juoko ir strioko turės normaliai  Blondinei su 4 ratais važiuot sunku, o man reiks su 2  doh.gif Jaučiu trečiadienį po teorijos varysiu skrybėlę nusipirkt, padėsiu palei aikštelę, ko jiems čia linskmintis už dyką , ane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu aš ir sakiau savo instruktoriui-ko iš manęs blondinės tikėtis? Labai daug darbų vienu kartu liepė daryt-ir sankabą,ir gazą spaust,o dar bėgį perjungt ,posūkį rodyt ir vairą sukt lotuliukas.gif šitiek daug vienu kartu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 14, 15:17)
Aš jau įsivaizduoju,kaip man bus lengva susiimt,kai visa ''palaikymo komanda'' akis pakabinus žiūrės smile.gif

palaikymo aikštelę vykit von, nes labai blaškys. aikštelės filmuojamos, todėl oje padarius kad ir mikroklaidą, egzaminatorius negali jo nefiksuoti, o pašalinės akys aikštelėj tikrai blaško rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiu geriausia laikyti egzą, kai lietus lyja g.gif Nebūna nei vieno žioplio.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 14, 16:26)
Jaučiu geriausia laikyti egzą, kai lietus lyja  g.gif  Nebūna nei vieno žioplio.

tikrai ne, schmoll.gif laikiau treciadieni kai lijo kaip is kibiro....I veidrodelius aikstelei niek onesimate doh.gif ... geriau butu saulute
Atsakyti
aš irgi per lietų aikštelėj važinėjau, per veidrodėlius nieko nemačiau, bet pataikiau įvažiuot biggrin.gif o tik paskui egzaminuotojas pasakė, kad veidrodėlius galima nudžiovint šilumą užstačius doh.gif

O tai regitroj aikštelę filmuoja?! ohmy.gif swoon.gif aš mačiau kaip vieną dieną praktiškai visus praleido, nors kiti ant linijų užvažiavo arba ant estakados 5 kartus užgeso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 14, 19:31)
ohmy.gif swoon.gif  aš mačiau kaip vieną dieną praktiškai visus praleido, nors kiti ant linijų užvažiavo arba ant estakados 5 kartus užgeso  g.gif

Gal tada kameros sugedusios buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vilniuj tikrai filmuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 14, 14:38)
Sveikutės 4u.gif  Man egzaminas dar tik penktadienį,o aš jau panikuoju smile.gif ,o dar vakar su MB po miestą važinėjau,tai su ta jo "drūčke" smile.gif tokia nevalyva pasijutau doh.gif ,ai ,kaip bus taip,dar vieną važiavimą su instruktorium pasiimsiu ir bandysiu.

viskas bus gerai,pasitikėk savimi,nes man tai padėjo.Sėkmės. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 04 14, 14:53)
oho, vėl nauja temelė  bigsmile.gif
sveikinu išlaikiusias  4u.gif
ir sėkmės belaikančioms, pati jau šį šeštadienį vėl bandysiu laimę, tai prireiks man palaikymo komandos  smile.gif  mirksiukas.gif

mes laikysim kumčius. 4u.gif
Atsakyti