Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(comep @ 2008 04 15, 13:45)
nukeliau egza geguzes 9 dienai sad.gif
sedziu ir mastau kad as visai vista darausi,susitarus 22 diena papild vaziavimui ir visai nenoriu ten eiti,tik tiek kad lt jau sumoketi nu tai gaila pramesti....
kas cia man per depresijos sad.gif

banguole auksciau nosi,tu mums pasakyk adresa mes greitai optimizmo atleke tau ipusim smile.gif smile.gif smile.gif

Vilnius rolleyes.gif

O aš žinok jau papildomų važiavimų nebeimu schmoll.gif Jau kai ėmiau po pirmo pravalo regitroje instruktorius man pasakė, kad aš nebežinau ko dar mokyti tave toje aikštelėje, nu tai kam man ten pas jį eiti...ai..jau pati nebežinau..greičiau pasibaigtu viskas, o daba gyveni nuio egzo iki egzo sad.gif š...
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 15, 14:08)
Vilnius  rolleyes.gif

O aš žinok jau papildomų važiavimų nebeimu schmoll.gif  Jau kai ėmiau po pirmo pravalo regitroje instruktorius man pasakė, kad aš nebežinau ko dar mokyti tave toje aikštelėje, nu tai kam man ten pas jį eiti...ai..jau pati nebežinau..greičiau pasibaigtu viskas, o daba  gyveni nuio egzo iki egzo sad.gif š...

as pasiemiau papild vairavimus nes jau po paskutnio vaziavimo su instruktorium praejo kokia puse metu o kaune uzdarius viena tilta pasikeite biskiukas marsrutu,reikia pravaziuoti
o ir mb sako kad reikia biskeli is instruktoriaus 'grieztumo' pasiimti nes as jau ir vaira pamirstu dviem rankom laikyti ir panasiai
as itariu kad jei kazkada issilaikysius tas teises tai kisiu i tolimiausia kampa ir net nenoresiu ziureti i auto puse
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 15, 13:49)
as pasiemiau papild vairavimus nes jau po paskutnio vaziavimo su instruktorium praejo kokia puse metu o kaune uzdarius viena tilta pasikeite biskiukas marsrutu,reikia pravaziuoti
o ir mb sako kad reikia biskeli is instruktoriaus 'grieztumo' pasiimti nes as jau ir vaira pamirstu dviem rankom laikyti ir panasiai
as itariu kad jei kazkada issilaikysius tas teises tai kisiu i tolimiausia kampa ir net nenoresiu ziureti i auto puse

o, tiesa, dėl to tilto g.gif
kaip tie mašrutai pasikeitė, gal yra vietų, kur nereiks važiuot bigsmile.gif na ta prasme kokių sunkių sankryžų, kurių dėl tilto remontavimo nepavyks pasiekt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif priimsit?
pravazinejau valandas visas, po svaites, kita antradieni einu i regitra..
kvailai tikiuosi astros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 04 15, 18:06)
o, tiesa, dėl to tilto  g.gif
kaip tie mašrutai pasikeitė, gal yra vietų, kur nereiks važiuot  bigsmile.gif  na ta prasme kokių sunkių sankryžų, kurių dėl tilto remontavimo nepavyks pasiekt  biggrin.gif

tikrai nezinau
va ta ir ketinu issiaiskinti mirksiukas.gif
tik zinau kad man diiiidelis geris kad nereikia per ta viljampoles tilta varyti-nekenciau as jo schmoll.gif
ir gal (bet cia tik as taip manau,gal kitaip privaziuojama) pavyks isvengti lituanicos ziedo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 15 balandžio 2008 - 18:05
QUOTE(comep @ 2008 04 15, 18:03)
tikrai nezinau
va ta ir ketinu issiaiskinti  mirksiukas.gif
tik zinau kad man diiiidelis geris kad nereikia per ta viljampoles tilta varyti-nekenciau as jo schmoll.gif
ir gal (bet cia tik as taip manau,gal kitaip privaziuojama) pavyks isvengti lituanicos ziedo  mirksiukas.gif

o koks tai žiedas?
aš ne iš Kauno, tai nelabai gaudaus blush2.gif

ir šiaip, kai pavyks išsiaiškinti, pasidalinkit, ką sužinojot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 15 balandžio 2008 - 18:22
QUOTE(Gardee @ 2008 04 15, 19:21)
o koks tai žiedas?
aš ne iš Kauno, tai nelabai gaudaus  blush2.gif

ir šiaip, kai pavyks išsiaiškinti, pasidalinkit, ką sužinojot  mirksiukas.gif

a tai tu kaune laikysi?
nzn kaip paaiskint koks ziedas bet as jo irgi nemegau,ziedas prie pilies,pries ivaziuojant i uzdarytaji tilta mirksiukas.gif
duosiu ziniu kai zinosiu marsrutus
bet gal iki manes bus kas pasidalins mirksiukas.gif
Atsakyti
Nus, moterytės, ryt nuo ryto ir aš šturmuosiu regitrą user posted image, kol kas tik teorinėmis žiniomis user posted image ale vistiek ax.gif
Atsakyti
stiuardese-viskas bus ok
ir ryt plosim uz tave 'katuciu' 4u.gif
Atsakyti
Šiandien dar sveikatos pažymą tvarkiausi doh.gif Nusiuntė pas psichiatrą doh.gif Nueinu, o ten kolidoriuj krūva laukiančių: dvi bobulytės sėdi ir miega ant kėdžių, viena tai dar ir baisiai knarkia, dar viena laikraštį skaito garsiai, na ką ten garsiai, būkim teisingi blush2.gif rėkdama skaito, dėdulė kažkoks kaip prtvotas stikoinėm akim sėdi ir nieko nemato blink.gif gerai, kad laukt tereikėjo tik gerą pusvalandį, nes prie tokių "kolegų" po pusantros valandos, jaučiu ir aš spaudą balsu pradėčiau skaityt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as siand is antro karto bet paemiau regitra sunglasses2.gif
bet islipau visa slapia, nuejau i ta kavinuke, sakau man kavos nes nzn ka toliau reik daryt, nebemastau lotuliukas.gif
man ir tokios idejos buvo, islaikau ir kisu as tas teises velniop kur giliai, tegu dulka..
bet kai jau visi nervai atslugo...gal ir vazinesiu lotuliukas.gif
tik reik siand nervus nuplaut drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 04 15, 19:45)
as siand is antro karto bet paemiau regitra sunglasses2.gif
bet islipau visa slapia, nuejau i ta kavinuke, sakau man kavos nes nzn ka toliau reik daryt, nebemastau lotuliukas.gif
man ir tokios idejos buvo, islaikau ir kisu as tas teises velniop kur giliai, tegu dulka..
bet kai jau visi nervai atslugo...gal ir vazinesiu lotuliukas.gif
tik reik siand nervus nuplaut drinks_cheers.gif

Šaunuolė,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O aš šiandien juoko apturėjau,nuvažiavom su vyru į aikštelę pavažinėt,o ten tai aikštelė visai kitos mokyklos,nei ,kad aš ėjau ir instruktorius tos mokyklos su mokine važinėjo,tiksliau jis lauke stovėjo.Tai nemokamų pamokų apturėjau ir aš,ir dar viena mergaitė smile.gif kogero žmogelis nuotaikoj buvo,tai nespėjo jis diriguot mums lotuliukas.gif ta jo mokinė tai ten toliau viena važinėjo,o tas prie mūsų stovi ,vis sustabdo,paaiškina-ne taip darai,per anksti užsukai ir t.t. Tai MB sako-lekiam į miestą,nes visai susibalamutinsi lotuliukas.gif tai palikom deduką padangas stumdyt smile.gif
Atsakyti