Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

sakykit o kokius popierelius pasiimt einant laikyt ax.gif bijau kad ka nors paliksiu namie
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 04 30, 11:46)
sakykit o kokius popierelius pasiimt einant laikyt ax.gif bijau kad ka nors paliksiu namie

ve ve ve taskas regitra taskas el te
viskas surasyta
prasom nekreipti demesio i ironija,man depresija...

nesiseka tai kad jauciuosi kazkokia vista,visi sako jog moku vairuoti,na tikriausia kad moku jei po miesta vazineju ir dar niekur 'neipielinau'
bet tokio nepasitikejimo savimi dar nebuvo,ir jei kas-paleidziu viska,pasimetu is karto
ka man su ta baime daryti
Atsakyti
*****, kaip supykau ant regitros verysad.gif
ejau laikyti ir neprileido. pasirodo gyvenamos vietos deklaravimas jau metai kaip pasibaiges. tai neleido laikyti, nors pries 2 savaites dar leido. sako, naujas reikalavimas doh.gif
Atsakyti
Prašome atvykti į filialą 15-20 minučių iki egzamino pradžios (pildomas prašymas,priimamas apmokėjimas).
Atvykdami į egzaminą turėkite:

1. Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;

2. Galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą;

3. Sveikatos žinių pažymėjimą, kad išklausėte pirmosios medicinos pagalbos nukentėjusiesiems suteikimo kursą;

4. Kursų baigimo liudijimą, jei nepateikėte prieš teorinį egzaminą;

5. Galiojantį vairuotojo pažymėjimą (jei anksčiau buvo išduotas).

Pastaba. Jei nepateiksite nurodytų dokumentų, mes negalėsime leisti Jums laikyti praktinį egzaminą.

kordelijai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxxia @ 2008 04 30, 11:55)
*****, kaip supykau ant regitros verysad.gif
ejau laikyti ir neprileido. pasirodo gyvenamos vietos deklaravimas jau metai  kaip pasibaiges. tai neleido laikyti, nors pries 2 savaites dar leido. sako, naujas reikalavimas doh.gif

kaaaaaaaaaas?
kas cia dar per fintas? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 30 balandžio 2008 - 10:57
QUOTE(comep @ 2008 04 30, 11:56)
Prašome atvykti į filialą 15-20 minučių iki egzamino pradžios (pildomas prašymas,priimamas apmokėjimas). 
Atvykdami į egzaminą turėkite:
kordelijai smile.gif

ir dar pasitikrinkit ar nepasibaiges gyvenamosios vietos deklaravimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 04 30, 11:57)
kaaaaaaaaaas?
kas cia dar per fintas?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

tai va va. as ir apsalus sedejau. perleido mano pasa per visus zmones, kiek yra. atskaite morala, kad mano gyvenamosios deklaravimas pasibaiges, liepe susitvarkyt ir tada ateiti. doh.gif klausiu, tai kaip pries pora savaiciu praleidot mane doh.gif sako, naujas reikalavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 30, 11:54)
ve ve ve taskas regitra taskas el te
viskas surasyta
prasom nekreipti demesio i ironija,man depresija...
nesiseka tai kad jauciuosi kazkokia vista,visi sako jog moku vairuoti,na tikriausia kad moku jei po miesta vazineju ir dar niekur 'neipielinau'
bet tokio nepasitikejimo savimi dar nebuvo,ir jei kas-paleidziu viska,pasimetu is karto
ka man su ta baime daryti

Ar galėčiau tau į drauges, ką? Mano pasitikėjimas irgi į zagranycas išvažiavo cool.gif Vakar išvis nuvirtau neaišku ko, o didžiausia problema pasidarė apsisukt lygioj vietoj doh.gif doh.gif Pravalas visiškas verysad.gif Dar sugebėjau 2 kartus apsisukt, o paskui jau taaaip kojas rankas dreba, kad turiu nulipt, nusistumt ir vėl tiesiai galiu važiuot doh.gif doh.gif Kaip manot, regitroj pusė egziminuotojų nusprogtų iš juoko ar visi tongue.gif O gal taip jiems ir reikia g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 12:08)
Ar galėčiau tau į drauges, ką? Mano pasitikėjimas irgi į zagranycas išvažiavo  cool.gif  Vakar išvis nuvirtau neaišku ko, o didžiausia problema pasidarė apsisukt lygioj vietoj  doh.gif  doh.gif Pravalas visiškas  verysad.gif  Dar sugebėjau 2 kartus apsisukt, o paskui jau taaaip kojas rankas dreba, kad turiu nulipt, nusistumt ir vėl tiesiai galiu važiuot  doh.gif  doh.gif  Kaip manot, regitroj pusė egziminuotojų nusprogtų iš juoko ar visi  tongue.gif  O gal taip jiems ir reikia  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

draugaujam mirksiukas.gif
mano naujasis instruktorius sake kad tik zuikius reikia is manes isbaidyti,o as jau pradedu galvoti kad ten kazkas kur kas didesnio uz zuiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 30, 12:10)
draugaujam  mirksiukas.gif
mano naujasis instruktorius sake kad tik zuikius reikia is manes isbaidyti,o as jau pradedu galvoti kad ten kazkas kur kas didesnio uz zuiki  lotuliukas.gif

Nusamdyt lapę g.gif ar kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 12:14)
Nusamdyt lapę  g.gif ar kaip  lotuliukas.gif

schmoll.gif nepades
cia itariu reikia mane per keli persimesti ir gerai i sikine 'ivanoti' hihihi.gif

cia mums abiem manau tiesiog susikaupimo truksta
Atsakyti
Nu žiūrėsiu kaip man šįvakar seksis, gal vakar tokia diena buvo unsure.gif Anksčiau gi dar ne taip važiavau doh.gif Tik kaip jums su mašinom skiriasi, taip ir su motociklais skirtingi yra regitroj, tai dar klausimas kurį gausi doh.gif O važiuot labai skiriasi, kai vingiuot reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 30, 12:26)
Nu žiūrėsiu kaip man šįvakar seksis, gal vakar tokia diena buvo  unsure.gif  Anksčiau gi dar ne taip važiavau  doh.gif  Tik kaip jums su mašinom skiriasi, taip ir su motociklais skirtingi yra regitroj, tai dar klausimas kurį gausi  doh.gif  O važiuot labai skiriasi, kai vingiuot reikia  unsure.gif

as vingiuoju kai nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

viskas bus gerai ane? susiimsim ir pajamsim regitra friends.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 30, 12:38)
viskas bus gerai ane? susiimsim ir pajamsim regitra friends.gif

Aga friends.gif
Atsakyti