Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

sekmes egze smile.gif
as pasidalinsiu savo patirtime, islaikiua pries metus, teorija islaikiua is trecio karto doh.gif blush2.gif vis man tie mentai su sankryzom egza sumaisydavo doh.gif beje turiu ket programa, kam reikia aliu atsiusti, rasykite i AZ. del vairavimo egzo- siaip masina vairavau nuo 16 metu, tevas duodavo, berniukas irgi tai su vairavimo instruktorium buvo ok, taciua kai isedau regitroje i masiniuka, tai pamirsau viska gyvenime, mano kojos taip drebejo kad egzaminatorius juokesi doh.gif aikstele islaikiau, pries mano kaeles keleta zmoniu aiksteles neislaike, tai ir vel baisu pasidare, o kai tik pasake kad egzas vyks lazdynuose- pagalvojau kad psio, neislaikysiu!!!!!!!! neslb to rajono bijojau, ryte laikiau, ten kamsciai buna, tada daug sankryzu, svesoforu, zenklu kur leidziama vaz tik 40km, o i viska reikai akreipti demesi verysad.gif doh.gif instruktorius niekad nieko nesako, jeigu kazkas blogai tai raso savo lapelyje ir tyli verysad.gif bet islaikiau!! biekas nezinojo kad laikysiu, taip geriau. kai grizau i regitra, egzamonatorius savo- islaikiai, gerai vairuoji, bek i virsu dokumetu forminti- maniau kad is dziaugsmo ispotesiu!! norejau saukti is laimes blush2.gif
daug visokiu egzu gyvenime laikiau, visokiu sitauciju buvo, bet laikyti egza regitroje buvo pats baisiausias nutikimas, iki siol su sirpuliukais prisimenu, brrrr
sekmes visoms laikant, pasitikekite savimi, ir neeikite laikyti jei manot kad per anksti.
Atsakyti
as ir pirma karta kai atejau, tai..
diena pries aisktele be klaidu pravaziavau. o i regitra atvaziuoju, mane is baimes jau pykina(nera to buve net bakalaura ginantis lotuliukas.gif )
tai aikstelej isvaziuodama is T formas, ar kiti kaip vadina garazo, su galiniu ratu ant linijos uzvaziavau, sako aciu, egzaminas baigtas..
tai taip pykau ant saves...
o siand tai taip letai vaziavau ta aikstele, kad tas egzaminatorius ziuri, ziuri, laukia..
o man galvoju kas, niekas nedraudzia vos riedet, toj aikstelej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 04 15, 20:53)
tas egzaminatorius ziuri, ziuri, laukia..
o man galvoju kas, niekas nedraudzia vos riedet, toj aikstelej lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ,aš irgi sakiau skubėsiu lėtai smile.gif
Atsakyti
Dowe saunuole 4u.gif thumbup.gif Mane pries egzaminus regitroj irgi pradedavo pykinti ir toks bjaurus jausmas budavo is tos baimes doh.gif
Stiuardese sekmes rytoj! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 15, 19:03)
tikrai nezinau
va ta ir ketinu issiaiskinti  mirksiukas.gif
tik zinau kad man diiiidelis geris kad nereikia per ta viljampoles tilta varyti-nekenciau as jo schmoll.gif
ir gal (bet cia tik as taip manau,gal kitaip privaziuojama) pavyks isvengti lituanicos ziedo  mirksiukas.gif

Gali nepergyvent 4u.gif taip toli iki pilies ziedo nieks nebeveza,nes pasak egzaminuotojo jus ir taip nedavaziave klaidu pridarot sociai... doh.gif po to dar sake, jog jau nueme marsruta link LZUU. Tai daba daugiausiai malasi Vilijampojej ir Silainiuose. Dar kaip vazinejau pries 2 sav. tai istikro pastebejau, jog uzdarius tilta kazkaip Vilijampolej sumazejo masinu srautas, net instruktorius stebejosi, nes ispuole vaziuot piko valandom tai kol iki Vilijampoles atbildejom tai tooookiose eilese prastovejom, o pats raudondvario plentas tuscias veik g.gif bigsmile.gif Tai va tame pliusas laikant egzamina. thumbup.gif

Papildyta:
Man dabar taip tos dienos lekia greit ..jau ir nerimas atsirado... bijau.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 15, 22:18)
Gali nepergyvent  4u.gif taip toli iki pilies ziedo nieks nebeveza,nes pasak egzaminuotojo jus ir taip nedavaziave klaidu pridarot sociai... doh.gif  po to dar sake, jog jau nueme marsruta link LZUU. Tai daba daugiausiai malasi Vilijampojej ir Silainiuose. Dar kaip vazinejau pries 2 sav. tai istikro pastebejau, jog uzdarius tilta kazkaip Vilijampolej sumazejo masinu srautas, net instruktorius stebejosi, nes ispuole vaziuot piko valandom tai kol iki Vilijampoles atbildejom tai tooookiose eilese prastovejom, o pats raudondvario plentas tuscias veik g.gif  bigsmile.gif Tai va tame pliusas laikant egzamina. thumbup.gif

Papildyta:
Man dabar taip tos dienos lekia greit ..jau ir nerimas atsirado... bijau.gif  fear.gif

ane bigsmile.gif
as viljampolej prijauciu (cia dirbu virs 3 metu,pazystu iki gyvo kaulo)
ir tikrai matau kad masinu laaabai sumazejo thumbup.gif
wohoo bigsmile.gif

o tu nebijok,man rodos kad esi pasiruosus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 15, 19:37)
stiuardese-viskas bus ok
ir ryt plosim uz tave 'katuciu'  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 15, 19:42)
Šiandien dar sveikatos pažymą tvarkiausi  doh.gif  Nusiuntė pas psichiatrą  doh.gif  Nueinu, o ten kolidoriuj krūva laukiančių: dvi bobulytės sėdi ir miega ant kėdžių, viena tai dar ir baisiai knarkia, dar viena laikraštį skaito garsiai, na ką ten garsiai, būkim teisingi  blush2.gif  rėkdama skaito, dėdulė kažkoks kaip prtvotas stikoinėm akim sėdi ir nieko nemato  blink.gif  gerai, kad laukt tereikėjo tik gerą pusvalandį, nes prie tokių "kolegų" po pusantros valandos, jaučiu ir aš spaudą balsu pradėčiau skaityt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dowe @ 2008 04 15, 19:45)
as siand is antro karto bet paemiau regitra sunglasses2.gif
bet islipau visa slapia, nuejau i ta kavinuke, sakau man kavos nes nzn ka toliau reik daryt, nebemastau lotuliukas.gif
man ir tokios idejos buvo, islaikau ir kisu as tas teises velniop kur giliai, tegu dulka..
bet kai jau visi nervai atslugo...gal ir vazinesiu lotuliukas.gif
tik reik siand nervus nuplaut drinks_cheers.gif

Ką bepridursi čia - esi šaunuolė 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(metali @ 2008 04 15, 18:26)
4u.gif  priimsit?
pravazinejau valandas visas, po svaites, kita antradieni einu i regitra..
kvailai tikiuosi astros  ax.gif

Sveika prisijungusi smile.gif

Būtinai parašyk kaip sekasi. O turbūt ant astros mokeisi ane? kokiam mieste esi?
Atsakyti
Gal kas žinot,kokia Kaune Regitroj yra "didelė" mašina? Man sakė ,kad viena yra,tik nžn,kokia,nes visgi vakar aš supratau,kad su savo "delfinu" man laaaaabai baisu važiuot mieste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 16, 09:59)
Gal kas žinot,kokia Kaune Regitroj yra "didelė" mašina? Man sakė ,kad viena yra,tik nžn,kokia,nes visgi vakar aš supratau,kad su savo "delfinu" man laaaaabai baisu važiuot mieste blush2.gif

Na kažkas minėjo, kad Kaune tokios pačios mašinos regitroje kaip ir Vilniuje, tai spėju, kad Astrukė (numylėtoji mano) lotuliukas.gif

Kas tas "delfinas"? blush2.gif
Atsakyti
o as girdejau kad kaune regitroj yra pasatas
bet sake panom jo neduoda
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

jungiuosi ir aš prie jūsų. Šiandien laikiau egzaminą regitroj, neišlaikiau. verysad.gif ženklo nepamačiau 40, taip pralekiau ant 50 doh.gif , aikštelej užgesau kelis kartus, ko mokantis beveik nepasitaikė doh.gif O su savo instruktorium gerai važiuoju, jau pats varė laikyti. Užsirašiau kitam pravažiavimui, bet tik už dviejų savaičių verysad.gif Nežinau kaip nugalėti tą baimę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 16, 10:55)
o as girdejau kad kaune regitroj yra pasatas
bet sake panom jo neduoda

Kaune taip pat kaip ir Vilniuj: polo, golfukai ir astros.
Atsakyti