sekmes egze
as pasidalinsiu savo patirtime, islaikiua pries metus, teorija islaikiua is trecio karto

vis man tie mentai su sankryzom egza sumaisydavo

beje turiu ket programa, kam reikia aliu atsiusti, rasykite i AZ. del vairavimo egzo- siaip masina vairavau nuo 16 metu, tevas duodavo, berniukas irgi tai su vairavimo instruktorium buvo ok, taciua kai isedau regitroje i masiniuka, tai pamirsau viska gyvenime, mano kojos taip drebejo kad egzaminatorius juokesi

aikstele islaikiau, pries mano kaeles keleta zmoniu aiksteles neislaike, tai ir vel baisu pasidare, o kai tik pasake kad egzas vyks lazdynuose- pagalvojau kad psio, neislaikysiu!!!!!!!! neslb to rajono bijojau, ryte laikiau, ten kamsciai buna, tada daug sankryzu, svesoforu, zenklu kur leidziama vaz tik 40km, o i viska reikai akreipti demesi

instruktorius niekad nieko nesako, jeigu kazkas blogai tai raso savo lapelyje ir tyli

bet islaikiau!! biekas nezinojo kad laikysiu, taip geriau. kai grizau i regitra, egzamonatorius savo- islaikiai, gerai vairuoji, bek i virsu dokumetu forminti- maniau kad is dziaugsmo ispotesiu!! norejau saukti is laimes
daug visokiu egzu gyvenime laikiau, visokiu sitauciju buvo, bet laikyti egza regitroje buvo pats baisiausias nutikimas, iki siol su sirpuliukais prisimenu, brrrr
sekmes visoms laikant, pasitikekite savimi, ir neeikite laikyti jei manot kad per anksti.