Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ooo @ 2008 04 16, 14:36)
pagal egzamino tvarkos aprasa
http://www.regitra.l...egz_aprasas.pdf
ziureti 38 punkta - egzaminuojamajam turi buti sudaryta galimybe susipazinti su marsrutu

ačiū 4u.gif
Atsakyti
pasmaugsiu instruktoriu
ne tik kad su sankaba pries pajudant nesusikalbu (nemoku pajudeti is vietos,idomu si reiskini is sono stebeti)
bet ir pezalu prikalbejo gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 16, 15:53)
pasmaugsiu instruktoriu
ne tik kad su sankaba pries pajudant nesusikalbu (nemoku pajudeti is vietos,idomu si reiskini is sono stebeti)
bet ir pezalu prikalbejo  gun_bandana.gif

Ma tų patį tauškė blink.gif
Kad jį kur galas doh.gif
Tai dar gerai, kad čia apsilankau, kiek visokių gerų dalykų sužinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 16 balandžio 2008 - 15:09
QUOTE(banguole @ 2008 04 16, 09:36)

Būtinai parašyk kaip sekasi. O turbūt ant astros mokeisi ane? kokiam mieste esi?

taip, su astra, kazkoks kosmaras is karto buvo, bet nieko, pripratau, sian vazinejau su vyro bmw, tai sunkiai, labai sunkiai man estakada sekesi sad.gif
o laikau ir mokausi panevezyje.
Atsakyti
sveikos!norejau paklaus,i kokia aikstele galima nuvaziuoti,kad vyras mane pamokytu.vilniui
Atsakyti
Ačiū visoms, jūs tikros draugės drinks_cheers.gif
QUOTE(comep @ 2008 04 16, 15:26)
paguosiu-nesijaudink,per egzamina boksai atrodys siauresni  lotuliukas.gif
(juodas jumoras 4u.gif )

Man ryškiai tarpai tarp stulpelių per maži pasirodys lotuliukas.gif O kur dar jei akulioriai po skafandru aprasos doh.gif Aij, dzin, įsivaizduosiu, kad rūkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(banguole @ 2008 04 16, 15:26)
Tai tu ant motociklo mokinies?  Ar čia aš ne taip kažką supratau?  blush2.gif

Tikrai taip cool.gif Tik dar neįsivaizduoju kaip tas turėtų atrodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 16, 17:26)
Tikrai taip  cool.gif Tik dar neįsivaizduoju kaip tas turėtų atrodyt  doh.gif

aš įsivaizduoju biggrin.gif dar aikštelė su instruktorium maldamasi mačiau kaip kažkoks vaikinukas aštuoniukes suko ir zuikius gaudė lotuliukas.gif įdomiai tik mieste turėtų atrodyt kaip berniokas iš paskos varys g.gif
Atsakyti
paklausiau ne ten kur reikia tai atitempiau klausimą čia gal kad pades ax.gif
merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? blink.gif gal patarsit kaip yra ištikrujų????? unsure.gif veiksmas kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 16, 16:33)
taip, su astra, kazkoks kosmaras is karto buvo, bet nieko, pripratau, sian vazinejau su vyro bmw, tai sunkiai, labai sunkiai man estakada sekesi sad.gif
o laikau ir mokausi panevezyje.

man su instruktoriaus masina su estakada problemu nebudavo, o va su tetes masina irgi labai sunkiai sekdavosi doh.gif Bet neliudek, ilgiau pasimokius viskas pavyksta mirksiukas.gif
Stiuardese saunuole! 4u.gif
Del galimybes susipazinti su marsrutu tai tikrai turetu supazindinti. Panevezyje regitroje marsrutai iskabinti ant sienos ir kai egzaminuotojas pasako koks marsrutas kliuvo, galima pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 16, 17:59)
paklausiau ne ten kur reikia tai atitempiau klausimą čia gal kad pades  ax.gif
merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? blink.gif  gal patarsit kaip yra ištikrujų?????  unsure.gif veiksmas kaune  4u.gif

man rodos, išlaikius teoriją, anksčiausiai galima laikyt praktiką kitą dieną
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 16, 18:59)
paklausiau ne ten kur reikia tai atitempiau klausimą čia gal kad pades  ax.gif
merginos patarkyt prašau gal kuri žino, jei pvz penktadieni teorijos egzas o noretusi (jei jis bus išlaikytas) iškart ir praktiką, ar verta laukt? sako galima palaukt nes būna daug kas neateina, ar tai realu??? nes kai skambinom kuria dieną viena operatorė pasake oki no problem galesit laukt ir ttttt, o šiandien jau kitą sako juokaujat iš kur čia nesamonė tokia ištraukėt? blink.gif  gal patarsit kaip yra ištikrujų?????  unsure.gif veiksmas kaune  4u.gif

Praktika galesi laikyt tik kit diena.Ta pacia nieks neleis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(olga @ 2008 04 16, 17:03)
sveikos!norejau paklaus,i kokia aikstele galima nuvaziuoti,kad vyras mane pamokytu.vilniui

Vilniuje galima varyti tikrai į aikštėlę, kuri yra saulėtekyje, antakalnio gale. Bet tik savaitgaliais. Šeštadienį po pietų, o sekmadienį visą dieną. Duodi sargui 10 Lt. į leteną ir įleidžia mokintis. Kaip kitose aikštelėse nežinau 4u.gif

Merginos......šiandien man egzas wacko.gif
Atsakyti