Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

labas auksarankės smile.gif
kokių grožių čia pas jus thumbup.gif noriu jūsų paklausti....kaip taip lygiai dailiai prisiuvat karoliukus???juos veriat ant kokio siūlo ar valo?ar siuvat po vieną? labai kruopštūs jūsų darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai kiekviena karoliuka siuvu po viena, o paskui, jei eina eilute, tai dar siula perveriu, kad tiesiau butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistiene: 30 rugsėjo 2008 - 15:03
aciuks.gif ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2008 09 30, 16:55)
labas auksarankės  smile.gif
kokių grožių čia pas jus  thumbup.gif  noriu jūsų paklausti....kaip taip lygiai dailiai prisiuvat karoliukus???juos veriat ant kokio siūlo ar valo?ar siuvat po vieną? labai kruopštūs jūsų darbeliai  mirksiukas.gif

o as karoliukus veriu ant plonos vielutes, ir tada ta suverta vielute prisiunu smile.gif
cia matyt kaip kam patogiau ir kaip prie pacios sages gamybos labiau derinasi ta technika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgonca: 30 rugsėjo 2008 - 15:30
liutem Aš irgi veriu po viena, o paskui dar lyginu bendrai per visus, bet yra ir kitokių būdu, dar ir pagal raštą reikia žiūrėt, pamėgink gal tau patogesnis kitas bus. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Virgonca,Joli, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
man tai irgi Virgoncos sages LABAI patinka smile.gif as is ju semiuosi ikvepimo blush2.gif (aisku stengiuosi nepazeisti copywright'o)
Atsakyti
Keli is paskutiniu darbuku smile.gif

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img291/dsc03827tl8.jpg/1/][IMG]

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2008 09 30, 19:28)
man tai irgi Virgoncos sages LABAI patinka smile.gif as is ju semiuosi ikvepimo  blush2.gif (aisku stengiuosi nepazeisti copywright'o)

ACIU, ACIU biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau smile.gif Man labai patinka ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir man patinka, Aistiene smile.gif labai prabangi sage!
Atsakyti
Puiki sage.
Atsakyti