QUOTE(*joli* @ 2008 09 27, 18:56)
labai gražio tavo sagės ir sagučiai
mergaitės gal galit papasakot kaip daromos dekupažinės sagės? patį dekupažą aš jau išbandžius, ten problemų nėra
bet pati darbo eiga...... pirmiau ant kokios odos ar ko pasidarai tą norimą dekupažinį paveikslėlį? tada karoliukus siūti iš kraštų? o tą kaspiniuką kada apvedžiot? aš įsivaizduočiau kad tą kaspiniuką garbiniuot reiktų ant kitos medžiagos ir paskui tuos sluoksnius suklijuot. Iš tikro tai man va tie karoliukai didžiausią rūpestį kelia
kada juos prisiuvinėti.
jau susiradau kad karoliukus reiktų apsiuvinėt po kelis po 3-5 iš karto. bet..... ketinu dekupažintą paveiksliuką daryt ant odos. Tai tuos karoliukus ant tos odos ir siuvinėt? o kaspiniuką apvedžiojimui??????
QUOTE(Avijacija @ 2008 10 07, 09:19)
jau susiradau kad karoliukus reiktų apsiuvinėt po kelis po 3-5 iš karto. bet..... ketinu dekupažintą paveiksliuką daryt ant odos. Tai tuos karoliukus ant tos odos ir siuvinėt? o kaspiniuką apvedžiojimui??????
Ant odos as bandziau,graziai prisiklijuoja,bet jei servetele klijuoti,o veliau Antiku,suskilinejimo beveik nesimato,jei storesnis poperius,tai gal ir gerai bus
Karoliukus gali ant odos siuvineti,bet oda labai plona turi buti,as ta oda ant plonos medziagos priklijuoju,tik krasta palieku didesni nei oda ir ten prisiuvu,o kaspina taip pat ant tos medziagos,is apacios,o veliau oda uzklijuoju ir dar prisiuvu,gali mano albume pasiziureti,ten foto yra
aha, labai issami buvo rulles pamoka senoje senoje temoje kaip pasidaryti dekupazine sage. as pagal ja ir pramokau
saunuole rulle!
saunuole rulle!
ačiū už info, supratau, o smulkmenos išaiškės kai pati padarysiu
tik klausimėlis: kokius klijus naudojat? tą prisegimą tai žinau reikia ir prisiūt dar ir paklijuot galima. Nes po savaitės nebėgsi vėl klijuot iš naujo
ar lipalas tiktų? ar gal patikimiau kokie super moment kaip būna....
QUOTE(Avijacija @ 2008 10 07, 11:46)
ačiū už info, supratau, o smulkmenos išaiškės kai pati padarysiu
tik klausimėlis: kokius klijus naudojat? tą prisegimą tai žinau reikia ir prisiūt dar ir paklijuot galima. Nes po savaitės nebėgsi vėl klijuot iš naujo
ar lipalas tiktų? ar gal patikimiau kokie super moment kaip būna....
Ir super momentu bespalviu ir lipalu klijuoju
sveikutės,
įkvėpta jūsų darbelių,pabandžiau ir aš pasidaryti sagių (nors ir laaabai nemėgstu siūti)

įkvėpta jūsų darbelių,pabandžiau ir aš pasidaryti sagių (nors ir laaabai nemėgstu siūti)

liutem puikus spalvu derinys
(tik ten pirmoj sagej atrodo, kad kairej pusej siek tiek didesnes juosteles nei desinej..)
sveikutes, labai originalios ir grazios sages