Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Saunuole, Aistiene, atrodo, kad atostogu kaip ir neturejai wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Efauto, i tamstos klausimeli jau atsakia i AZ smile.gif

O kas liecia atostogas, tai vacation1.gif tai nebuvo smile.gif
Atsakyti
Aistiene, stebiuos gebėjimu sukurti šitokią įvairovę spalvinio derinio, nuotaikos sagėse, kurias vienija panašus bendras sprendimas. Šias žiūriu, ir kiekviena sukelia kitokius jausmus, prisiminimus, nuotaiką...Grįžtu ir grįžtu pabūti...
Žavingos sagės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 29 lapkričio 2008 - 09:07
QUOTE(bite @ 2008 11 29, 11:04)
Aistiene, stebiuos gebėjimu sukurti šitokią įvairovę spalvinio derinio, nuotaikos sagėse, kurias vienija panašus bendras sprendimas. Šias žiūriu, ir kiekviena sukelia kitokius jausmus, prisiminimus, nuotaiką...Grįžtu ir grįžtu pabūti...
Žavingos sagės wub.gif

o man jos vienodos ax.gif atsivertus sagiu albuma idomu buvo gal tik kokias penkias pirmas apziuret,o paskui jau "saldu" darosi nuo vienodumo ax.gif cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 11 29, 13:53)
o man jos vienodos ax.gif atsivertus sagiu albuma idomu buvo gal tik kokias penkias pirmas apziuret,o paskui jau "saldu" darosi nuo vienodumo ax.gif cia tik mano nuomone smile.gif

Gerbiu tamstos nuomone smile.gif Bet lieku prie savosios smile.gif
Atsakyti
gal kas darot sages su kailiu?

labai noreciau kazka panasaus pasidaryti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svirplele @ 2008 11 26, 23:28)
Aš irgi įdedu savo darbą  ax.gif
user posted image

tikrai super idomi, esi kurybinga:)
Atsakyti
QUOTE(rankdarbiai @ 2008 11 29, 15:04)
gal kas darot sages su kailiu?

labai noreciau kazka panasaus pasidaryti
user posted image

kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Aistiene be proto grazios tavo sages wub.gif zaviuosi tavo darbais thumbup.gif
Atsakyti
o-pa-pa apziurejau jusu darbus, labai idomus, grazus ir kruopstus. Jus labai originali 4u.gif
Atsakyti
gal merginos galetumet pasidalinti patirtimi, kaip darant gelyte is organzos padaryti, kad jos ziedlapiai graziai susiriestu, t.y. kaip ta 'dubeleli suformuoti...
man deginant krastelius apskritimas nelabai rieciasi g.gif o palaikius virs liepsnos tik viuriuka, vis perdaug sudeginu... doh.gif
ir sudejus daug ziedlapeliu, gelyte vistiek gana plokscia gaunasi...
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2008 11 30, 02:00)
o-pa-pa  apziurejau jusu darbus, labai idomus, grazus ir kruopstus. Jus labai originali  4u.gif

aciuks.gif smile.gif
Atsakyti