Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Visom labutis biggrin.gif
Pati darau sages ir apyrankes is odos , bet kazkaip vis nerandu laiko pamaklinet, o stai dabar uzsukau pas jus. Prisiziurejau visokiu groziu rolleyes.gif labai visu grazus darbeliai.
Gal ir mane priimsit i savo buri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2008 12 01, 01:07)
gal merginos galetumet pasidalinti patirtimi, kaip darant gelyte is organzos padaryti, kad jos ziedlapiai graziai susiriestu, t.y. kaip ta 'dubeleli suformuoti...
man deginant krastelius apskritimas nelabai rieciasi  g.gif  o palaikius virs liepsnos tik viuriuka, vis perdaug sudeginu...  doh.gif
ir sudejus daug ziedlapeliu, gelyte vistiek gana plokscia gaunasi...
aciu  4u.gif

gal apdegindama krastelius,kaip nors pamegink po truputi riesti,buna kad gula i kita puse,tada pataisau,nes medziagyte nuo liepsnos paslanki buna... net nezinau.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evaj @ 2008 12 01, 11:46)
Pati darau sages ir apyrankes is odos , bet kazkaip vis nerandu laiko pamaklinet, o stai dabar uzsukau pas jus. Prisiziurejau visokiu groziu  rolleyes.gif labai visu grazus darbeliai.

as mielai priimsiu..... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rida1981: 01 gruodžio 2008 - 11:48
QUOTE(evaj @ 2008 12 01, 11:46)
Pati darau sages ir apyrankes is odos , bet kazkaip vis nerandu laiko pamaklinet, o stai dabar uzsukau pas jus. Prisiziurejau visokiu groziu  rolleyes.gif labai visu grazus darbeliai.

gražūs darbeliai smile.gif
Atsakyti
Na ir jusu sagiukai thumbup.gif
Ne karta esu sutikus Aistienes sages jos pasakiskos wub.gif
Atsakyti
Aistienes sages TIKRAI LABAI DAILIOS 4u.gif
O čia mano vakar daryti

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 01 gruodžio 2008 - 14:00
QUOTE(Marinčik @ 2008 12 01, 14:59)
Aistienes sages  TIKRAI LABAI DAILIOS  4u.gif
O čia mano vakar daryti

user posted image

labai simpatiskos gelytes..... thumbup.gif

Papildyta:
Aistienes sages man taip pat be galo patinka.... cia kazkas rase,kad jos beveik vienodos ir pan... na mano darbeliai irgi galima sakyt panasus,skiriasi kai kur tik spalvos,bet kai daro vienas zmogus,kazkaip islieka jo stilius ir braizas ir t.t......
Aistiene viena gerbeja turi mirksiukas.gif
Atsakyti
man trūksta žodžių thumbup.gif wub.gif

ir labiausiai žavi žmonės, kurie randa laikobei noro išbandyti rankdarbius 4u.gif

jau tos, kurių rankos "atmuštos" net girti nebereikia, prekė save giria, bet kaip nuostabu, kad pavyksta ir pirmakartėms.
Perskaičiau visas jūsų temeles. Pasigedau daugiau instrukcijų, ne tik pasirodymo, nors, aišku, iš nuotraukų taip pat galima semtis įdėju, bet gi va - tada kyla karas dėl plagiavimo. Bet... jei mane plagijuotų, aš džiaugčiaus, vadinasi - darau gerai rolleyes.gif nes niekas nekopijuoja blogų darbų 4u.gif Ir aš kopijavimui rinkčiausi tik gražiausias, geriausias, pačias pačiausias tongue.gif ir kai jau pavyktų kopija, manau, padaryčiau ir kažką originalaus. juk net mokymo metodika yra tokia - kopijavimo, kopijavimo, kopijavimo smile.gif O kas nenori, kad darbai būtų kopijuojami - lai nerodo, net nepardavinėja, o kuria ir laiko po spyna lotuliukas.gif

Sėkmės jums dideliausios, gal ir aš kada tam prisikaupsiu... O Kalėdų metui man užteks ir veltų eglutės žaisliukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2008 12 01, 17:04)
man trūksta žodžių thumbup.gif wub.gif

ir labiausiai žavi žmonės, kurie randa laikobei noro išbandyti rankdarbius 4u.gif

jau tos, kurių rankos "atmuštos" net girti nebereikia, prekė save giria, bet kaip nuostabu, kad pavyksta ir pirmakartėms.
Perskaičiau visas jūsų temeles. Pasigedau daugiau instrukcijų, ne tik pasirodymo, nors, aišku, iš nuotraukų taip pat galima semtis įdėju, bet gi va - tada kyla karas dėl plagiavimo. Bet... jei mane plagijuotų, aš džiaugčiaus, vadinasi - darau gerai rolleyes.gif nes niekas nekopijuoja blogų darbų 4u.gif Ir aš kopijavimui rinkčiausi tik gražiausias, geriausias, pačias pačiausias tongue.gif ir kai jau pavyktų kopija, manau, padaryčiau ir kažką originalaus. juk net mokymo metodika yra tokia - kopijavimo, kopijavimo, kopijavimo smile.gif O kas nenori, kad darbai būtų kopijuojami - lai nerodo, net nepardavinėja, o kuria ir laiko po spyna lotuliukas.gif

Sėkmės jums dideliausios, gal ir aš kada tam prisikaupsiu... O Kalėdų metui man užteks ir veltų eglutės žaisliukų smile.gif

aciu uz grazius zodzius.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Evaj - labai mieli darbai smile.gif

Marincik - kokios romantioskos gelytes, labai grazu smile.gif
Atsakyti
[quote=rida1981,2008 12 01, 10:48]
gal apdegindama krastelius,kaip nors pamegink po truputi riesti,buna kad gula i kita puse,tada pataisau,nes medziagyte nuo liepsnos paslanki buna... net nezinau.... 4u.gif

Aciu, rida1981 uz patarimus smile.gif vakar labiau krastelius pakaitinau, tai siek tiek uzsiriete, bet vistiek kol kas ne taip graziai gaunasi kaip noretusi ax.gif
bet reikes dar bandyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 12 01, 14:59)
Aistienes sages  TIKRAI LABAI DAILIOS  4u.gif
O čia mano vakar daryti

user posted image

Sveikutes,
Pritariu,Aistiene tikrai turi gerai islavinta ranka,grazios jos sagutes.Bet man sitos gelytes taip pat labai mielos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rida1981 @ 2008 12 01, 15:55)
labai simpatiskos gelytes..... thumbup.gif
Papildyta:
Aistienes sages man taip pat be galo patinka.... cia kazkas rase,kad jos beveik vienodos ir pan... na mano darbeliai irgi galima sakyt panasus,skiriasi kai kur tik spalvos,bet kai daro vienas zmogus,kazkaip islieka jo stilius ir braizas ir t.t......
  Aistiene viena gerbeja turi mirksiukas.gif

Tai butent, kad zmogui budingas tam tikras braizas, kuomet nesupainiosi jo darbu su kito zmogaus smile.gif As ir tos pacios nuomones, kad vieno kurejo visi darbai panasus smile.gif Ir tai nelabai kintanti tendencija smile.gif Ir tokia kritika "saldu nuo panasumo" kazkokia be pagrindo smile.gif, net nera kur pasitempti nuo tokios "kritikos" smile.gif
Atsakyti