QUOTE(Karbynė @ 2005 11 12, 23:19)
Nu tai kad tą patį apie fotografavimą ir ten rašo
tai ten paskui, kur jau ne aiškiaregė aprašoma, o straipsnio autorė toliau rašo...Aš tai įsivaizduoju, kad veiksmas vyko taip, kaip su ta vadinama socionika... Socionikoj kažkuris ten psichologas sukūrė tuos žmonių tipažus, o kiti dėjo komerciniais tikslais eksploatuot, ir tas dabartinis "mokslas" į tai, ką tas psichologas sakė, nė velnio nebepanašus. O čia irgi analogiškai... Buvo sau aiškiaregė, aiškiaregiavo, matė auras ir dar ten visokius, kaip ekstrasensei ir pridera, nu. Kažkokį kartą ekstrasensė, kaip ir daugelis, ėmė bėdavot tema "šiuolaikinis jaunimas". Nu mol, ne tokie jie, kaip mes jaunystėj, neklauso, elgiasi visaip, nu, akis drasko, net auros jų kitokios, bliamba, visi jie tokie dabar, kas per tvarka

Nu kadangi tai yr ne prasta kokia boba, o garbi ekstrasensė, jos žodžius pasigavo ir taip gimė krūva "tyrėjų", rašytojų, spec. pedagogų... Kad auditorija būtų gausesnė, atsirado "moksliniai tyrimai". Auros fotografavimai. Mokyklos TIEMS 95 procentams vaikų

Reklamos pertraukėlė:
Bukas sėdėjimas ir paklusnumas nykiam pedagogui verčia juos nukreipti savo talentus asocialia linkme arba ieškoti fantazijos ir žaismės - narkotikų, interneto pasaulyje. Užtat Štainerio mokyklose - dirbdami kūrybinėse grupėse - šie vaikai netikėtai atsiskleidžia iš geriausios pusės.
O realiai tai žinot niekas nežino, nes niekas tų aurų nemato, o už 50 Lt aš pati galiu bet kam aurą nufotografuot, kas patikrins

Buria visi bile ką bendrom frazėm. Išskyrus tą pačią ekstrasensę, kurios irgi patikrint negalima. Ir va kyla banga niekuo neparemta, manipuliuojama tavo vaiku - kur jau čia nepatikėsi. Juolab, kad visi vaikai kartais nenormaliai pasielgia

Va mano mažiukas, angeliuko tipažo, nu mol baltos garbanos mėlynos akelės - šiandien įkando man į koją. Aš tai suprantu, kad jis kitaip mamos prisišaukt iš interneto negalėjo

O jei aš noriu tikėt "indigo"? Gi labai smagu kam nors ką nors priskirt - priskyrei - ir viskas aišku

Protingas jautiesi ir geras gimdytojas... O šiaip jaustumeis durnius su prakąsta koja
Nu kai šitaip pilstoma, tai yra kas ir tiki - ir knygeles perka, ir į spec. mokyklas, ir seminarus vaikšto, ir auras fotografuoja

Nu kaip ir nieko gal blogo tas fotografavimas, tos mokyklos, gal jos ir nekenkia, skatina pažiūrėt į savo vaiką, neužmiršt jo... Nu neturi kur dėt babkių - perki literatūrą, medžiagas visokias, mokytojai, psio takoje... Bet tik tiek, kad ši teorija, kaip ir panašūs "mokslai", ne tik kad neša pelną protingiems rašytojams, bet ir pagimdo vieną kitą fanatiką, kuris labai juokingas nefanatikams

Todėl ir juokiamės, negi dabar verksi, kad pons Artūras nori prastumt indigo teoriją, o pats net negali paaiškint, kodėl būtent indigo, jei ta babanė pasakė aiškiai - tamsiai mėlyna. O tamsiai mėlynos atspalvių yra daug, ne tik indigo...
O juokingiausia, kad ta babūnytė auraregė gal jau seniai numirė ir jokios naudos iš to negavo...

Ir dar - kiekviena nauja karta atrodo senajai būtent indigo, būtent - laužo taisykles, neklauso, maištauja. Dar senovės graikai tuom skundėsi, mol, kur pasaulis ritasi, mes tokie nebuvom
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.