Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

QUOTE(Karbynė @ 2005 11 12, 23:19)
Nu tai kad tą patį apie fotografavimą ir ten rašo  cool.gif

tai ten paskui, kur jau ne aiškiaregė aprašoma, o straipsnio autorė toliau rašo...Aš tai įsivaizduoju, kad veiksmas vyko taip, kaip su ta vadinama socionika... Socionikoj kažkuris ten psichologas sukūrė tuos žmonių tipažus, o kiti dėjo komerciniais tikslais eksploatuot, ir tas dabartinis "mokslas" į tai, ką tas psichologas sakė, nė velnio nebepanašus. O čia irgi analogiškai... Buvo sau aiškiaregė, aiškiaregiavo, matė auras ir dar ten visokius, kaip ekstrasensei ir pridera, nu. Kažkokį kartą ekstrasensė, kaip ir daugelis, ėmė bėdavot tema "šiuolaikinis jaunimas". Nu mol, ne tokie jie, kaip mes jaunystėj, neklauso, elgiasi visaip, nu, akis drasko, net auros jų kitokios, bliamba, visi jie tokie dabar, kas per tvarka smile.gif Nu kadangi tai yr ne prasta kokia boba, o garbi ekstrasensė, jos žodžius pasigavo ir taip gimė krūva "tyrėjų", rašytojų, spec. pedagogų... Kad auditorija būtų gausesnė, atsirado "moksliniai tyrimai". Auros fotografavimai. Mokyklos TIEMS 95 procentams vaikų smile.gif Reklamos pertraukėlė:

Bukas sėdėjimas ir paklusnumas nykiam pedagogui verčia juos nukreipti savo talentus asocialia linkme arba ieškoti fantazijos ir žaismės - narkotikų, interneto pasaulyje. Užtat Štainerio mokyklose - dirbdami kūrybinėse grupėse - šie vaikai netikėtai atsiskleidžia iš geriausios pusės.

O realiai tai žinot niekas nežino, nes niekas tų aurų nemato, o už 50 Lt aš pati galiu bet kam aurą nufotografuot, kas patikrins laugh.gif Buria visi bile ką bendrom frazėm. Išskyrus tą pačią ekstrasensę, kurios irgi patikrint negalima. Ir va kyla banga niekuo neparemta, manipuliuojama tavo vaiku - kur jau čia nepatikėsi. Juolab, kad visi vaikai kartais nenormaliai pasielgia smile.gif Va mano mažiukas, angeliuko tipažo, nu mol baltos garbanos mėlynos akelės - šiandien įkando man į koją. Aš tai suprantu, kad jis kitaip mamos prisišaukt iš interneto negalėjo laugh.gif O jei aš noriu tikėt "indigo"? Gi labai smagu kam nors ką nors priskirt - priskyrei - ir viskas aišku smile.gif Protingas jautiesi ir geras gimdytojas... O šiaip jaustumeis durnius su prakąsta koja laugh.gif

Nu kai šitaip pilstoma, tai yra kas ir tiki - ir knygeles perka, ir į spec. mokyklas, ir seminarus vaikšto, ir auras fotografuoja doh.gif Nu kaip ir nieko gal blogo tas fotografavimas, tos mokyklos, gal jos ir nekenkia, skatina pažiūrėt į savo vaiką, neužmiršt jo... Nu neturi kur dėt babkių - perki literatūrą, medžiagas visokias, mokytojai, psio takoje... Bet tik tiek, kad ši teorija, kaip ir panašūs "mokslai", ne tik kad neša pelną protingiems rašytojams, bet ir pagimdo vieną kitą fanatiką, kuris labai juokingas nefanatikams smile.gif Todėl ir juokiamės, negi dabar verksi, kad pons Artūras nori prastumt indigo teoriją, o pats net negali paaiškint, kodėl būtent indigo, jei ta babanė pasakė aiškiai - tamsiai mėlyna. O tamsiai mėlynos atspalvių yra daug, ne tik indigo... smile.gif

O juokingiausia, kad ta babūnytė auraregė gal jau seniai numirė ir jokios naudos iš to negavo... doh.gif Ir dar - kiekviena nauja karta atrodo senajai būtent indigo, būtent - laužo taisykles, neklauso, maištauja. Dar senovės graikai tuom skundėsi, mol, kur pasaulis ritasi, mes tokie nebuvom laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 11 13, 00:17)
Išskyrus tą pačią ekstrasensę, kurios irgi patikrint negalima.

Joo ten minimas Štaineris tai kiek pamenu jau ne šiaip ekstrasensė, o visos pedagoginės sistemos (valdorfizmo) pradininkas. A vot mano mergiotės į tokios sistemos darželį ir eina ir atsiskleidinėja kaip ir bet kuriam geram daržely be jokių aurų fotografavimų ir nustatinėjimų. O Štainerio okultiniai patyrimai man ir buvo ir liko nepriimtinas, nesuprantamas ir visoks kitoks reikalas. Bet apie jo antroposofijas vaikam nedėsto, o tėvam tikėt neliepia. Tuo ir džiaugiuosi, nes iš grynai pedagoginės pusės tikrai yra vertų dėmesio dalykų. smile.gif
Atsakyti
Neseniai buvau L.Talmantienės paskaitoje Mokytojų namuose apie indigo vaikus. Ji bendrauja su Anglijos psichiatrais, tiriančiais indigo vaikus.
Taigi ne tik aiškiaregiai tokiais dalykais užsiima...
Ji pasakojo tokį faktą: psichiatrai tyrė vaikus, kurie mokykloje sušaudė savo mokytojus. Mėgino išsiaiškinti, kodėl jie taip pasielgė. Padarė ir auros fotografijas. Ir pamatė, kad jų aurose vyrauja indigo spalva...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 13, 12:19)
Mėgino išsiaiškinti, kodėl jie taip pasielgė. Padarė ir auros fotografijas. Ir pamatė, kad jų aurose vyrauja indigo spalva...

Tai čia visas paaiškinimas? doh.gif Tikri profesionalai cool.gif man jau įtikinamesnė versija būtų, kad čia gero diržo vaikystėj trūko...nu arba jo buvo per daug.... unsure.gif
O kad tradicinių profesijų atstovai (kad ir psichiatrai) kartais pernelyg susidomi "naujais įstabiais ir netradiciniais " dalykais tai nieko naujo. Tik vargu ar tai turi ką bendra su tikruoju jų profesijos pobūdžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 lapkričio 2005 - 11:30
nu va, po ilgos pertraukos pasisakysiu ir as. kadangi esu zmogus patiklus ir gana emocionalus, ir zinau, kad ne viska gyvenime zinau, tad esu linkusi patiketi tuom, kas mane itikina. na, teorija apie indigo man is pradziu buvo itikinama, veliau ja suabejojau. siuo metu esu be nuomones.
yra faktu indigo teorijoje, kurie mane itikina. na, apie auras galim ir nesneketi. pvz, snekedami apie flegmatikus neanalizuojam ju spalvos, tai ir cia as daugiau apeliuoju i pacias vaiku savybes o ne i auras. bala jas nemate. as ju nematau, tai ir negaliu apie tai sneketi. nei teigti nei neigti.
bet va kitas dalykas - nematau cia ir itikinamu kontrargumentu.
jei jau teigiama, kad tu indigu nera, tai gal galima teigini irodyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, vnz, jei indigo vaikų dauguma, tai jie visai eiliniai vaikai. Tokie kaip visi. O jei kaip visi, tai ko čia išvis diskutuot apie išskirtinumą? vaikai, kaip vaikai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 13, 18:53)
1. yra faktu indigo teorijoje, kurie mane itikina.

2. jei jau teigiama, kad tu indigu nera, tai gal galima teigini irodyti?  mirksiukas.gif

1. Bet kas praskiesta rimtais faktais atrodo stipriau. Sutinku, kad paskiri faktai gali būti tikri, kaip tik tai ir gali sudaryti klaidingą įspūdį, kad visa teorija yra pagrįsta rimtais faktais. Čia kaip mano vienas dėstytojas sakydavo "melas, kuriame yra dalis tiesos, pats stipriausias melas". Nesakau, kad čia melas, bet apie tai, kad nieko rimto neapsigalvojau.

2. Oi kaip gudriai. tongue.gif Žinai aš baigiu pastatyti kosminį laivą. Jo statyba yra labai gerai įslaptinta. Pabandyk įrodyti, kad aš to nedarau tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 13, 20:03)
1. Bet kas praskiesta rimtais faktais atrodo stipriau. Sutinku, kad paskiri faktai gali būti tikri, kaip tik tai ir gali sudaryti klaidingą įspūdį, kad visa teorija yra pagrįsta rimtais faktais. Čia kaip mano vienas dėstytojas sakydavo "melas, kuriame yra dalis tiesos, pats stipriausias melas". Nesakau, kad čia melas, bet apie tai, kad nieko rimto neapsigalvojau.

2. Oi kaip gudriai. tongue.gif Žinai aš baigiu pastatyti kosminį laivą. Jo statyba yra labai gerai įslaptinta. Pabandyk įrodyti, kad aš to nedarau tongue.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif

na, tu pradek destyti bendrus faktus (tai kas bendra, negali buti islaptinta - pvz, plocio ir aukscio santykis, apsisukimu skaicius ar pan.) o tada as bandysiu irodyti, kad viskas isgalvota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 13, 20:22)

tai kas bendra, negali buti islaptinta

Nu taigis, kad įslaptinta, kad kokie šarlatanai projekto nepasivogtų
Vaizdiškai tai atrodo taip
nuotrauka

Įrodymai akivaizdūs.
Atsakyti
nagi aiskiai parasyta, kad sita laiva state "pynda12". o tai reiskia ne tu tongue.gif ir isvis cia nemobili konstrukcija.
tai ir reikejo irodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 13, 20:56)
nagi aiskiai parasyta, kad sita laiva state "pynda12". o tai reiskia ne tu tongue.gif  ir isvis cia nemobili konstrukcija.
tai ir reikejo irodyti thumbup.gif

Kol kas ji ir neturi būti mobili, mobili ji bus geriausiu atveju 2112 metais, o pynda12 yra projekto pavadinimas tongue.gif taigi įrodymai niekiniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 13, 21:04)
Kol kas ji ir neturi būti mobili, mobili ji bus geriausiu atveju 2112 metais, o pynda12 yra projekto pavadinimas tongue.gif taigi įrodymai niekiniai tongue.gif

na ka gi, persasi isvada, kad indigo vaikai - niekine teorija su keletu svariu argumentu g.gif
Atsakyti