Ką apie aurų egzistavimą mano fizikai? Pateikiu ištrauką iš fizikės straipsnio:
"Nuo elektronų iki galaktikų visa materija ritmingai juda ir skleidžia bangas. Kūnų švytėjimas didelio dažnio elektriniame lauke buvo pastebėtas 19 a., o nuo 1939 m. registruojamas Kirlijanų metodu. Tai autoelektroninė emisija. Ir žmogus švyti. Aura- subtiliosios žmogaus emanacijos- tiksliausias ir nesunaikinamas jo pasas, nes aura atspindi žmogaus vidinę darną. Nusikaltėlio aura niekada neprilygs doro žmogaus aurai. Kas bijo šio atradimo, jeigu net du kartus 20 a. informacija apie tokius tyrimus dingo?"
Irena Stulpinienė, Klaipėdos "Vėtrungės" gimnazijos fizikos mokytoja metodininkė.
Straipsnis "Ne teoriniai svaičiojimai, o realybė" spausdintas "Dialoge" 2005 m. balandžio 15 d.
Mano žiniomis, ji ką tik išleido naują fizikos vadovėlį, visai nepanašų į anksčiau buvusius. Jame remiamasi humaniškosios pedagogikos filosofijos postulatais ir aksiomomis.
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 19, 22:46)
Aura- subtiliosios žmogaus emanacijos- tiksliausias ir nesunaikinamas jo pasas, nes aura atspindi žmogaus vidinę darną.
Tai pala pala. O tai pažiūrėjai į aurą ir sodink iš karto už grotų ar čia kaip?

QUOTE(Noa @ 2005 11 19, 22:08)
Apie tokius ir pan dalykus paskutiniu metu spaudoje rašoma...
Tai čia ta indiginė aura bloga?
tai tada reikia mokyklas ir vaikų darželius aptvert aukštom spygliuotom tvorom o laisvėj palikt tik 5 procentus vaikų kurie neindiginiai?
Spaudoj rašo... būna tokie pletkų lygio skyreliai, vadinasi "mistika" ar panašiai, tai ten tai jooo rašo....
Va koks rimtas mokslinis žurnalas parašytų.....
A tiesa, dar apie tokius dalykus amerikiečiai filmus stato, pvz nustato koks aiškeriagis kad tu ateity ivykdysi nusikaltimą - griebia ir kiša už grotų... Toliau bėgimai-šaudymai-gaudymai....

Spaudoj rašo... būna tokie pletkų lygio skyreliai, vadinasi "mistika" ar panašiai, tai ten tai jooo rašo....

A tiesa, dar apie tokius dalykus amerikiečiai filmus stato, pvz nustato koks aiškeriagis kad tu ateity ivykdysi nusikaltimą - griebia ir kiša už grotų... Toliau bėgimai-šaudymai-gaudymai....

QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 20, 12:48)
Va koks rimtas mokslinis žurnalas parašytų.....
Jei suprantat siektiek angliskai rekomenduoju
paziureti CNN laidos istrauka apie Indigo vaikus
....Gale istraukos fragmentas su auru fotografavimu
Demesio ! spragteleje ant nuorodos
pradzioje rodys reklamini klipuka (apie 2 min) tai pakentekit
CNN laidos ištrauka apie Indigo vaikus
Nuo kada žinių tarnyba laikoma moksline laida?
Na mūsiškės irgi apie ekstrasenses ir visus itus neįtikėtinus stebuuklingus dalykus parodo .
Beje dėl tų fizikių....visur pasitaiko lengvai pačiuožusių...mokslininkų tarpe taip... Bet tai su pačia jų specialybe jau vargu ar susiję, tik kai reikia pritempt - pritempiama.

Beje dėl tų fizikių....visur pasitaiko lengvai pačiuožusių...mokslininkų tarpe taip... Bet tai su pačia jų specialybe jau vargu ar susiję, tik kai reikia pritempt - pritempiama.

Oi tu kiškeli, kaip mes tavęs pasiilgom

QUOTE(Arturas @ 2005 11 20, 18:35)
Jei suprantat siektiek angliskai rekomenduoju
Pažiūrėjau. Geras filmukas.
QUOTE(Noa @ 2005 11 19, 22:08)
Tai būtų galima Akropolyje Lukiškių filialą steigti. Vietoj nufotkini už 50 lt ir sodini į cypę.
Įdomu, ar valstybė auros fotkinimo išlaidas padengtų?
QUOTE(Kiškelis_nabagėlis @ 2005 11 20, 20:36)
Ne, tiesiog parodė tai, kas mano gyvenime yra kasdienybė...
Daug kam tai, kas mano gyvenime yra kasdienybė, atrodo antgamtiški ir nepaaiškinami dalykai... Tarkim, su dukra, kuriai 2.5 m. apie jos angeliuką kalbamės kasdien. Ir apie Baltą dėdę, kuris ateina su ja pažaisti...Sakysit, vaiko fantazijos? Visuomet patogiau yra tikėti moksliniais atradimais, įrodymais, o ne savo vaikais, kurie dar yra tokio amžiaus, kad nemoka nei meluoti, nei fantazuoti...
Tarkim, mano gydytoja niekaip negali suprasti, kur per porą dienų staiga dingsta mano dukrai stiprus bronchitas ir tonzilitas, kurie paprastai gydomi antibiotikais...Ji tik pasako: gerais metodais gydot...Jeigu pasakysiu, kad mano dukrai padeda pasveikti dvylikametė indigo, sėdėdama savo namuose ir žiūrėdama į nuotrauką, jūs pasakysit, kad man laikas kreiptis į psichiatrą...
Man tokie "antgamtiški" dalykai yra kasdienybė. Tiesiog kartais, kai žinai ligos priežastį, ją galima išgydyti be vaistų, bet panaikinant priežastį. Vaikai serga nebūtinai todėl, kad peršąla ar užsikrečia virusu, o pvz., todėl, kad tėvai susipyko...(Tai tik viena galimų priežasčių.) Galite pavadinti tai fantazijomis, bet kol mokslas pagaliau tai įrodys, jūs galit ir nebesulaukti... Taip, kaip kai kurie nesulaukė TV, kompiuterių ar kitokių dalykų, kuriuos aprašė dar Žiulis Vernas savo fantastikos knygose...