QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 01:23)
4. Jei nepadės eisiu pas Zuikytukėliausią atsinešti kirvio. Tvarka bus. Man taip galima, nes aš indigo. Net jei prasisukdama su kirvuku patvirtinsiu indigo teoriją

Bet areštinėje Lietuvoje aurų nefotografuoja. Nia?
arestineje tikrai ne, bet va nusiusim tavo avataro ir rasliavu kopijas kokiam ekstrasensui - nepasislepsi niekur

ir jei isaiskinsim, kad viskas ten melyna - prie kryziaus kalsim

ir indigo karaliene tituluosim
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 01:25)
Čia ne kaip indėnas, o kaip čigonas...Prisitaikėliškumas tas daiktas vadinas

Tamsta nesate indigo. Intuityviai jaučiu.
ne ne, niekur as ir prie nieko nesitaikau, tik man nera laiko perdaug gilintis ir apie tai galvoti, kad suformuluociau tinkama nuomone. gal as kazka praleidau, arba atvirksciai, kazka susikuriau, bet kiek pamenu, kai skaiciau apie indigo vaikus, ten nebuvo parasyta, kad nieko jiems ir su jais nereikia daryti. kaip tik man atrodo jie reikalauja perdaug - t.y. demesio, kantrybes, nuolatinio uzimtumo, emocinio prieraisumo, kurybiskumo, lojalumo ir visokio kitokio darbo su jais. is tiesu tai as taip ir skaiciau - kur apie auras praleidziu, skaitau tik ju kaip rusinio vieneto aprasymus ir rekomendacijas, kaip elgtis. gal todel man ta teorija nekelia pasipiktinimo, kad as is jos pasiemiau tai, ko man reikejo (nesu prisirisusi nei prie vienos teorijos, o naudos ir teisybes galima rasti kiekvienoje istorijos eigoje sukurtoje teorijoje) ir... pamirsau. o cia tooookie debatai kilo, kad net grizau
o dabar mane eme ir cigoooooooonu isvadiiiiiiiiiiiiiiino
ot pasisiusiu melyna kapisona ir eisiu manifesto rasyti