Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 00:08)
na ka gi, persasi isvada, kad indigo vaikai - niekine teorija su keletu svariu argumentu g.gif

Aha, tik kokių tai nesigilinau biggrin.gif Bet tikiu, kad gali būt..kaip lazda šlubai teorijai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 00:16)
Aha, tik kokių tai nesigilinau  biggrin.gif Bet tikiu, kad gali būt..kaip lazda šlubai teorijai tongue.gif

va va ir radau spraga. nesigilinai? vadinasi rasei, kad rasytum. vadinasi tam, kad kazkam ramybe sudrumstum. vadinasi - negerai g.gif schmoll.gif schmoll.gif
o tu isigilink, ka? gal dar veikia tas aparatas akropolyje. na, kol nevelu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 00:24)
va va ir radau spraga. nesigilinai? vadinasi rasei, kad rasytum. vadinasi tam, kad kazkam ramybe sudrumstum.

Eik tu spraga biggrin.gif, šioje temoje net nėra jokio rimto ramsčio, kuris būtų vertas gilinimosi. Na arba aš iš savo nepastabumo jo nepamačiau, nors skaitau daugmaž atidžiai. O indigizmu paskutiniu metu manau ir taip per daug domiuos nei reikia biggrin.gif Laandžioju va po visookius puslapius jų, skaitinėėju...ir nesigilinu, nes dar neradau kur ir kodėl tą turėčiau daryt tongue.gif Ir nebelandžiosiu, bo ir taip elementariausios kritikos, be jokio gilinimosi ta teorija neatlaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 lapkričio 2005 - 23:44
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 00:42)
Eik tu spraga biggrin.gif, šioje temoje net nėra jokio rimto ramsčio, kuris būtų vertas gilinimosi. ...elementariausios kritikos, be jokio gilinimosi ta  teorija neatlaiko.

o skaitineji nesigilindama tai kaip?
o kritikos tai gal ne teorija, o jos propaguotojai neatlaiko. va as neatlaikiau, nes mane viskuo lengva itikinti blink.gif
o judas irgi kritikos neatlaike po kristaus mirties. o krikscionybe vis dar egzistuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 00:47)
o judas irgi kritikos neatlaike po kristaus mirties. o krikscionybe vis dar egzistuoja mirksiukas.gif

blink.gif įdomus posūkis, tik aš spėju, kad ten nekritika buvo , o kaltės jausmas ir nesugebėjimas su tuo tvarkytis. O ir krikščionybė, nė kiek nesumenkinant Judo, ne ant Judo gi pastatyta. Ant Judo pastatytos jos kaip tokios nebūtų išvis, nes ano įsivaizdavimas apie Mesijo atėjimą buvo mažumėlę kitokis .
Voo blink.gif pakalbėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 00:47)
o skaitineji nesigilindama tai kaip?

Paprastai, įvertinu iš pirmo arba antro žvilgsnio, kad didesnio gilinimosi tas neverta. tongue.gif Nugi būna kartais očevidno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 00:57)
O ir krikščionybė, nė kiek nesumenkinant Judo, ne ant Judo gi pastatyta.

ir indigo teorija ne ant SM rasinetoju pastatyta, idomu, kaip pokalbyje dalyvautu jos kurejai. gal ir pateiktu tuos argumentus g.gif
as siai dienai gal ir abejoju jos pagristumu, tuo labiau, kad man tas auru pasaulis labai tolimas ir svetimas atrodo, kaip ir vampyrai, raganos, burtai kazkokie... bet visa tai atmetus, gal ir nera beverciai visi psichologu tyrimai ir patarimai, kaip reikia elgtis su nauja karta. juk visi vieningai pripazinom, kad kartos keiciasi ir kiekviena karta - kitokia. ir kad siuolaikiniai vaikai nebegauna to dirzo ir liniuote per rankas nebemusami. na, o jei nebemusam, gal yra kitas kelias jiems aukleti - priimti kaip draugus ir juos toleruoti. o ar tai pasiteisins, parodys ateitis. kita vertus, net ir nezinodama apie jokius indigo, savo vaika lupau gal kokius du kartus ir abu labai galiejausi. ir aprekus ji, gailiuosi. bet neauga jis nei blogas nei laukinis.
o del palyginimo su krikscionybe, tai be abejo nelygiavertis pavyzdys, bet visgi, Kristaus nesama zinia apie Dieva ir jo namus buvo labai kritikuojama ir is jos buvo saipomasi, nes zmonems visa tai buvo neitiketina.

o visu tuo noriu pasakyti, kad as kaip indenas - nesigincysiu, nestosiu nei vienon pusen, o palauksiu ir paziuresiu, kaip bus - bus irodyta ar paneigta sita teorija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 01:09)
1. ir indigo teorija ne ant SM rasinetoju pastatyta
2.  gal ir nera beverciai visi psichologu tyrimai ir patarimai, kaip reikia elgtis su nauja karta.
3. Kristaus nesama zinia apie Dieva ir jo namus buvo labai kritikuojama ir is jos buvo saipomasi, nes zmonems visa tai buvo neitiketina.

1. Tikrai taip tongue.gif
2. Žinoma nebeverčiai, lygiai kaip nebeverčiai prie jokių stebuklingų teorijų nepririšti tyrinėjimai ir patarimai. Tai kas yra mokslas.
3. Mano galva visų pirma ji buvo kritikuojama ne todėl, kad ji buvo neįtikėtina (nes pagal evangelinius pasakojimus žmonės su tuo neįtikėtinumu susidūrė), o todėl, kad tai atrodė grėsminga oficialiajai religijai. galų gale ypač todėl, kad tai kėlė žmonėms reikalavimus, kas pvz. tuometinėje Romoje buvo ypač nepageidaujama.
O susieti su indigo teorija to nereikėtų jau vien todėl, kad ji žmogui kaži kokių reikalavimų ir nekelia, ji tiesiog konstatuoja ir tarsi nemaža dalim nuima nuo žmogaus atsakomybę - "matote yra taip ir taip, viskas čia dėl auros ir nieko čia nepadarysite...na nebent truputį galite kooreguoti, bet tai kad vyksta tikrai ne dėl jūsų kaltės ar nesupratimo ką darot" tongue.gif
Ir dar todėl, kad kiek supratau tai taiko ne į religiją, o į mokslo sritį...ai nu tiesa sudvasintai ...jau vien aura nufotografuota koks dvasinis dalykas.

4. Jei nepadės eisiu pas Zuikytukėliausią atsinešti kirvio. Tvarka bus. Man taip galima, nes aš indigo. Net jei prasisukdama su kirvuku patvirtinsiu indigo teoriją laugh.gif Bet areštinėje Lietuvoje aurų nefotografuoja. Nia? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 01:09)
o visu tuo noriu pasakyti, kad as kaip indenas - nesigincysiu, nestosiu nei vienon pusen

Čia ne kaip indėnas, o kaip čigonas...Prisitaikėliškumas tas daiktas vadinas tongue.gif Tamsta nesate indigo. Intuityviai jaučiu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 01:23)
4. Jei nepadės eisiu pas Zuikytukėliausią atsinešti kirvio. Tvarka bus. Man taip galima, nes aš indigo. Net jei prasisukdama su kirvuku patvirtinsiu indigo teoriją laugh.gif Bet areštinėje Lietuvoje aurų nefotografuoja. Nia?  unsure.gif

arestineje tikrai ne, bet va nusiusim tavo avataro ir rasliavu kopijas kokiam ekstrasensui - nepasislepsi niekur tongue.gif ir jei isaiskinsim, kad viskas ten melyna - prie kryziaus kalsim ph34r.gif ph34r.gif ir indigo karaliene tituluosim 4u.gif
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 01:25)
Čia ne kaip indėnas, o kaip čigonas...Prisitaikėliškumas tas daiktas vadinas  tongue.gif Tamsta nesate indigo. Intuityviai jaučiu.  tongue.gif

ne ne, niekur as ir prie nieko nesitaikau, tik man nera laiko perdaug gilintis ir apie tai galvoti, kad suformuluociau tinkama nuomone. gal as kazka praleidau, arba atvirksciai, kazka susikuriau, bet kiek pamenu, kai skaiciau apie indigo vaikus, ten nebuvo parasyta, kad nieko jiems ir su jais nereikia daryti. kaip tik man atrodo jie reikalauja perdaug - t.y. demesio, kantrybes, nuolatinio uzimtumo, emocinio prieraisumo, kurybiskumo, lojalumo ir visokio kitokio darbo su jais. is tiesu tai as taip ir skaiciau - kur apie auras praleidziu, skaitau tik ju kaip rusinio vieneto aprasymus ir rekomendacijas, kaip elgtis. gal todel man ta teorija nekelia pasipiktinimo, kad as is jos pasiemiau tai, ko man reikejo (nesu prisirisusi nei prie vienos teorijos, o naudos ir teisybes galima rasti kiekvienoje istorijos eigoje sukurtoje teorijoje) ir... pamirsau. o cia tooookie debatai kilo, kad net grizau biggrin.gif

o dabar mane eme ir cigoooooooonu isvadiiiiiiiiiiiiiiino cry.gif cry.gif cry.gif

ot pasisiusiu melyna kapisona ir eisiu manifesto rasyti poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SMV: 14 lapkričio 2005 - 08:02
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 13, 11:19)
Neseniai buvau L.Talmantienės paskaitoje Mokytojų namuose apie indigo vaikus. Ji bendrauja su Anglijos psichiatrais, tiriančiais indigo vaikus.
Taigi ne tik aiškiaregiai tokiais dalykais užsiima...
Ji pasakojo tokį faktą: psichiatrai tyrė vaikus, kurie mokykloje sušaudė savo mokytojus. Mėgino išsiaiškinti, kodėl jie taip pasielgė. Padarė ir auros fotografijas. Ir pamatė, kad jų aurose vyrauja indigo spalva...

Ajoooo, o aš jau galvojau, kad kakojimas kambary ant grindų - tai baisiausia, ką gali iškrėsti vaikas, pasirodo - baisiausia ateityje.
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 13, 19:03)
Oi kaip gudriai. tongue.gif Žinai aš baigiu pastatyti kosminį laivą. Jo statyba yra labai gerai įslaptinta. Pabandyk įrodyti, kad aš to nedarau tongue.gif

Visiškas melas. Nes kosminį laivą iš tikrųjų statau aš tease.gif
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 14, 00:23)
Jei nepadės eisiu pas Zuikytukėliausią atsinešti kirvio. Tvarka bus. Man taip galima, nes aš indigo. Net jei prasisukdama su kirvuku patvirtinsiu indigo teoriją laugh.gif Bet areštinėje Lietuvoje aurų nefotografuoja. Nia?  unsure.gif

Kol kas ne. Bet tik kol kas...
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 14, 09:01)
1. arestineje tikrai ne, bet va nusiusim tavo avataro ir rasliavu kopijas kokiam ekstrasensui - nepasislepsi niekur
indigo karaliene tituluosim 4u.gif

2.  ten nebuvo parasyta, kad nieko jiems ir su jais nereikia daryti. kaip tik man
atrodo jie reikalauja perdaug - t.y. demesio, kantrybes, nuolatinio uzimtumo, emocinio prieraisumo, kurybiskumo, lojalumo ir visokio kitokio darbo su jais.

3. o dabar mane eme ir cigoooooooonu isvadiiiiiiiiiiiiiiino  cry.gif 

ot pasisiusiu melyna kapisona ir eisiu manifesto rasyti poster_offtopic.gif

1. O aš gi niekur ir nesislepiu - praktiškai jau šiandien galiu pateikti paraišką į indigo karalienės rinkimus. karalienė yra gėris, o indigo kaip karališkam kraujui net labai tinkama spalva. Taigi laukiu, kai paruošit ceremoniją, duokit žinot.

2. Ir aš ne visai apie tai kalbu. Aš daugiau, kalbu apie tai, kad jų impulsyvaus, nepamatuoto ir visokio kitokio elgesio kilmės paaiškinimas pernelyg paprastas ir nuimantis atsakomybę nuo tėvų - t.y. aura tokia. Va kad tai išsiaiškinus po to kažkas imama daryt jau kitas klausimas.
Aš kalbu apie tokio elgesio kilmę. Kai kiti tėvai savo vaiko sunkų elgesį bando suprasti atsigręždami į galimas savo auklėjimo klaidas, paveldėtas sąvybes ar net medicininės kilmės problemas, čia pagrindine vaiko sunkaus elgesio priežastimi tampa aura, kuri tarsi suteikia teisę visa tai nubraukti ir ta prasme nusiimti savo atsakomybę. Ne ta prasme, kad su tais vaikais niekas nedaroma po to, kai pamatoma jo auros spalva unsure.gif

3. Ne tamsa vis tik ne čigonas. Nu mėynu kapiušonu ir dar manifestą rašančio neteko matyt. Arba kažkuri mutavus forma. Arba vis tik netikėta indigo versija tongue.gif

QUOTE(nuodeme @ 2005 11 14, 10:30)
Visiškas melas. Nes kosminį laivą iš tikrųjų statau aš tease.gif

Neetikėkit žmonės netikrais pranašais, tamsta esi tik mano iš darbo išmestas (už pravaikštas) statybininkas. tongue.gif
Atsakyti