Įkraunama...
Įkraunama...

INDIGO vaikai

O jus man parodykit nors viena neypatinga vaika! Visi vaikai yra ypatingi, o indigo vaikai g.gif Nepykit, netikiu as tuo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas @ 2004 06 10, 17:20)
Jeigu jūsų vaikas gimė po 1992 metų, yra didelė tikimybė, kad jis – Indigo. Apie 85% ir daugiau vaikų, gimusių 1992aisiais ir vėliau, apie 90% 1994aisiais ir vėliau, ir ~95% dabar gimusių vaikų, YRA Indigo vaikai!

Agotuk, va atsakymas tongue.gif Gi raso, kad 95% dabar gimstanciu vaiku yra Indigo. Vadinasi, beveik visi ir auginame butent ypatingus- Indigo- vaikus.
O gal tai paprasciausiai kartos bruozas, o ne kazkokios isskirtines savybes. Galbut toki mastymas, charakteri formuoja siuolaikinis gyvenimo budas, aplinka ir kt. veiksniai.
O jei rimtai, tai as irgi netikiu tuo schmoll.gif Zinoma, kad visi vaikai ypatingi, visi savita vidini pasauli, kuris skiriasi nuo musiskio. Uztai ir stebimes savo vaikais, nors patys kazkada buvom tokie pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiekvienai mamai- jos vaikas ypatingas. Kiekvienai mamai jos vaikas yra Indigo. Ir taskas.
Mano visi vaikai ypatingi, ir man tai atrodo absoliuciai normalu. Kiekvienas - savitas, ir kiekvieno auklejimas taip pat savitas. Taip ir turi buti. Butu labai keista, jei butu kitaip. Nematau cia nieko keisto ar neiprasto.
Nematau prasmes cia savo vaiku ypatumu issamiai aprasineti. Manau, kad tai idomu tik man ir mano artimiesiems. O tokios etiketes, tipo "indigo", man juokingos, ir tiek. Kaip ir ta "indigo vaiku" mistifikacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ele: 19 vasario 2005 - 19:57
Avi, gal turetum kokiu patarimu? kaip su pykcio priepuoliais kovoti?
SimomamaVilma: mano drauges nesupranta, kaip gali buti taip, kad reikia argumentu ir neuztena pasakyti "ne" arba "negalima"..vienu metu as jau buvau isivariusi kompleksa, kad neaukleju vaiko, nes vaikas baimiu neturi, o autoritetai yra keli zmones, bet ne tie kazkokie ji paaukleti norintys suaugusieji gatveje...
Siaip va mano 5metis, mane puola ginti nuo baisumu tiek TV, tiek gatveje, bet va as negaliu apginti jo nuo visuomenes nuomones ir turbut bresta situacija, kai reikes keisti darzeli dar syki..jau bus ketvirtas sad.gif
Atsakyti
Taip, Alchemie, beda ir yra tame, kad dauguma nesupranta tokiu vaiku ir visi labai nori aukleti. Mano aplinkoje irgi daug zmoniu, kurie neisivaizduoja, kaip vaikui gali neuztekti "ne". Ot neuztenka ir viskas. Buna, kad susipykstu su tais, kurie ima aiskinti ir mokyti, kaip turiu savo vaika aukleti. Tada netekusi kantrybes sakau - eikit ir auklekit savo vaikus o mane palikit ramybeje, o tiems "pedagogams", kurie neturi vaiku sakau - pasigimdyk ir auklek taip, kaip nori.
Pastebejau, kad dauguma aukletoju turi priekaistu ne mano vaiko elgesiui apskritai, o butent tam, kad jis nepaiso vadinamos subordinacijos. Tai reiskia - ju didybes.
Is tiesu nezinau, ka reikia daryti ir kaip ginti savo vaika nuo visuomenes. Aciu Dievui, as nors mokykloje neturiu problemu, nes tiek aukletojos darzelyje tiek dabar mokytoja megsta mano vaika. Tiesiog pasiseke.
O siaip susiduriu su galybe problemu. Lygiai taip pat kasdien galvoju, gal as bloga mama, gal reikia labiau vaika spausti... Kita diena keikiu save, kad pasidaviau visuomenes spaudimui...
Zodziu daug kankinuosi ir bandau laviruoti tarp vaiko ir tu, kurie jo nesupranta.

Dabar begu, nebeturiu laiko, bet dar grisiu i sia tema su argumentais, ir patirtim 4u.gif
Atsakyti
Paskaičiau aukščiau esančius pasisakymus ir pagalvojau, kad taip kaip sotus alkano nesupras, taip ir mama, namie neturinti indigo vaiko, negali suprasti tos, kuri turi...
Mano vienas sūnus mato auras, mato energetinius centrus, angelus ir kitas dvasias.Jau dabar aišku, kad, kai ateis laikas, jis gydys rankomis.
Tai ar neturiu teisės sakyti, kad mano vaikas yra indigo vaikas? Tiesa, auras mato dauguma mažų vaikų, bet aštuonmečių- vienetai.
Viena mama sekmadienį man pasakojo, kaip kartą, eidama su savo dukryte, apstulbo. "O, mamyte,- sako. - Mūsų kaimynė turės sūnelį." O apie kaimynės nėštumą dar niekas nežinojo. "Tu ką, mama,- sako,- nematai?" Pasirodo, mergaitė mato kiauria žmogų ir net apie jo ateitį gali papasakoti.
Ar kiekviena namuose turite tokį vaiką?
Atsakyti
Ele, kalbu, ne apie ipatinguma vaiku ir ar jie indigo ar ne..kalbu apie tai, kad kai kuriu vaiku ypatingumas pasidaro atstumiantis tiems, kurie prate prie iprastu dalyku, o cia vat nepaklusta, ne tas modelis..ir turiu pasakyti, kad esu ne syki verkusi, kodel mano vaikas negali buti toks kaip visi sad.gif paskui paziuri, kad nu jis toks ir delto nei as , nei jis nekaltas, tiesiog aplinka kalta rolleyes.gif sunkiausia, kad akltina mane, kaltina, ji, kaltina seima..ir neduok sviete uzsiminsi, kad vaikas kalbasi dviem balsais su isgalvotu draugu, kad mato dalykus, kuriu kai kuriems suaugusiems atrodo, kad nera (Vaizgante, tik atsargiai, nes jei netycia kur ne vietoje pasakysi apie vaiko sugebejimus, tai ir tave ir vaika gali "diagnozuoti" ir paskirti vaistu nuo sizofrenijos) nors is tikro, kaip SimomamaVilma sake, problema situacijoje, kuriose labai daznai issikiria pasaulio isivaizdavimas, plius nesilaikymas hierarchijos: esi mazas- turi paklusti...tik vat, kad pvz. as siuo metu prisikaiciau apie hiperaktyvius vaikus, apie pgalbos grupes ir supratau, kad mano vaikui tai visai netinka ir juolab, kad jis tikrai ne hiperaktyvus..o problema hiperaktyvi schmoll.gif tiesiog vaiko atsisako darzelis, nes jis reikalauja demesio tiek, kiek visa likusi grupe...Dziugiausia, kad deka sito forumo pajutau, kad nesu viena ir, kad zmones turi ir didesniu problemu...o siaip vaikai, juk tuo ir ypatingi, kad mes is ju mokomes pamatyti save ir priimti pasauli kitaip
Atsakyti
Vaizgante, a tai tada tu jau apsisaugojusi nuo diagnozes biggrin.gif
As tai, kadangi su mediku gyvenu, tai apie tokius dalykus prityliu ir pasidalinu tik su tais, kas tai supranta, nors pvz. kelioms draugems esu susapnavusi ju negimusius vaikus ir vyras tu sapnu "liudininkas" buvo, kai paskui gime tokios lyties vaikai po tu sapnu ir 9 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau čia įdomių dalykų...Man atrodo,kad auklėjimui nėra taisyklių,kurios tiktų absoliučiai kiekvienam vaikui....
Vaižgantė labai sudomino.Ar tikrai tavo vaikas kažką mato?Kodėl tu tokia tikra,kad jis ateity gydys rankom?Ir jei gerai supratau,tu taip pat gydai rankom???
Atsakyti
Nezinau, ar maniskis turi kazkokiu antgamtiniu sugebejimu, manau, kad ne. Nors jis labai sunkiai isileidzia i savo vidini pasauli. Niekada nieko nepasakoja, sako, nieko nesapnuoja, nebent retkarciais kosmarus, kad kazkokie stori vyrai raudonais veidais ir kazkokiomis keistomis akimis ji gaudo.
Bandau ji isprovokuoti piesiant ar siaip kurdama ivairias situacijas, kad jis papasakotu apie mintis, kurios sukasi jo galvoje.
Labai nustebau, kai i klausima - jei turetum burtu lazdele, ka padarytum sau ir ka visam pasauliui - jis atsake lygiai taip, kaip apibudinami indigo vaikai - pakeisciau pasauli - padaryciau visus zmones gerais. O sau? - kad nebijociau.
Galiu tik spresti, kad ji baugina sitas aplinkiniu spaudimas ir nuolatiniai komentarai bei replikos. Gal ir jo sapnuose visa tai atrodo kaip kazkoks jo gaudymas. Zodziu, cia jau prasideda didzioji psichologija.
Siaip men labai padejo, kai suzinojau apie indigo vaikus. Lyg akmuo butu nuo peciu nusirites. Kita vertus uzsirito kitas - kaip ji sutaikyti su visuomene ir padeti joje adaptuotis tarp suaugusiu (nes jo bendraamziu jau nemazai priklauso indigo vaikams). Ypac ramybes neduoda straipsnyje apie indigo vaikus issakyta mintis, kad uzpausti indigo vaikai gali virsti net pavojingais blogiukais ir stoti i kova uz savo tiesa brutaliu budu.
Todel ir noriu ji apsaugoti, kol jis dar vaikas.
Ir is tiesu budama salia jo imu suprasti, kad jo pasaulis yra tukstanti kartu geresnis ir teisingesnis uz dabartini. Tik gaila, kad jam ir jo bendraminciams teks ilgai ir skaudziai uz ji kovoti.
Atsakyti
Net forumuose apie tokius dalykus kalbėti yra slidu. Dažnai būni nesuprastas, pradedama reikalauti įrodymų. Geriausiai tiesa kalba vaikų lūpomis.
Jeigu daugiau norite sužinoti apie indigo vaikus, daug nuorodų į straipsnius yra www.ateitiesmokykla.lt Pati ten nemažai įdomių dalykų radau. Ypač įdomus straipsnis apie mažą berniuką`, kuris pasakoja apie Marsą, apie 2009m ir 2013m įvyksiančias katastrofas...Galima paskaityti apie tai, kad dabar gimsta vaikų su pakitusia DNR. Tai paaiškėjo po to, kai netikėtai pasveiko keletas vaikų, užsikrėtusių ŽIV.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 02 vasario 2008 - 21:50

mano vaikas neturi baimiu unsure.gif bent jau nebijo nieko, kas butu nuolatos..issigasta gal suns staiga ar kokio reiskinio, bet siaip neturi baimiu..jei tik kokia meditacija ar giedojimas, tai luzta momentaliai, bet cia dauguma vaiku taip reaguoja..o kalbejimo, tai jis daugiau pasakoja apie savo slapta drauga (arba as spalta pasiklausau, kaip jis kalbasi su juo) parodo, man kur tas draugas miega (tai drugelio formos draugas, kaip man sake)..bet...psichologei as tai paminejau tik kaip fantazijos vaisiu, nes isivaziduojamus dalykus jis zaidzia jau labai seniai.
Cnopka, matymas ir dovanos, viskas tavyje seniai yra, tik lavinti reikia..viskas nuo taves priklauso cool.gif
Tiesa pasakius man irgi palengvejo,kai paskaiciau apie indigo vaikus ir apie hiperaktyvius..kad simtpomai labiau indigo, nei antrieji, bet reali buitine probelma su darzeliu dar vis tebekaba
Atsakyti