Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

kazkas cia rase, kad po pusėes metų viskas suitvarko? o man po KT metimo tik po pusės metų praėjo berti verysad.gif tai nuo bėrimo pradžios atskaičiuoti pusę metų ane? g.gif kaip as norečiau, kad čia būtų tiesa... nes jei taip visą likusį laiką verysad.gif unsure.gif
o kokias priemones naudoji AMESTEJA ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2008 05 12, 19:10)
O buvo kam nors, kad gėrė KT dėl spuogų ir nutraukus KT vartojimą jų nebeatsirado?

Laba,
man taip buvo...Meciau gerti pries kokius gerus 2 metus, o spuogu nuo smakro srities negaliu atsikratyti...Nezmoniskai daug sukisau pinigu valymams ir brangiems kremams - niekas nepadejo sad.gif geriu dabar hormoniniu zolyciu zirniukus, situacija pasitaise, tik nezinau, kas bus, kai nustosiu juos gerti...ta homeopate sake, kad jei pagerciau KT, viskas susitvarktytu, bet ji sake, kad jomis gydyama viena, pakenksiu kitam... verysad.gif
Atsakyti
na man viena pažystama sakė, kad jai ginekologė sakė, kad apie 6 mėn. reguliuojasi hormonai, o spuogai kyla nuo padidėjusio po kT metimo kažkokio vyriško hormono. gal kai kuriom užtenka ir 3 mėnesių, kitom gal reikia 8 ar 9 kol viskas stos į savas vėžes. Man jau praėjo apie 5 mėn po metimo

o spuogus KT gydyt tai čia visiška nesąmonė, na taip jie išnyks, bet iki kito karto. O kas bus kai vėl nuspręsi jų nebegerti, vėl viskas iš naujo, na jau ne

Spuogus bandau sustabdyti odos priežiūros priemonėn, veido šveitikliai, tonikai, kažkiek padeda. o kaip bus toliau laikas parodys
Atsakyti
idomu, kiek mazdaug tas periodas uzrunka, kol viskas i savo vietas atsistato? g.gif meciau gerti jau 4men, bet spuogai neisnyksta..
Atsakyti
Apie 6 mėnesius, vienom ilgiau, kitom trumpiau
Atsakyti
Geriau KT virs 2 metus, meciau pries 10 menesiu ir tik dabar pirmakart menesines pasirode. Ginekologe mane istyre, pasirodo, labai padidejo prolaktino koncentracija organizme + stresas, del ko ir buvo tokia pertrauka su menesinem.
Bet siaip jauciuosi gerai, gaila, gad KT man netiko, nes jauciausi daug saugiau, bet ka daryt. Sumazejo taip pat galvos skausmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosemary: 17 rugpjūčio 2008 - 18:19
Na, merginos, gal jau nebenorit matyti savo mylimuju? lotuliukas.gif

http://www.alfa.lt/straipsnis/c84461
Atsakyti
QUOTE(Simon@ @ 2008 04 16, 15:41)
schmoll.gif  kolkas nesigailiu, jeigu ką vėl grįšiu. O jei užkibs antras - ne tragedija  blush2.gif  Džiaugsimės  bigsmile.gif
Svarbiausia vėl normali motera lovoj patapau  biggrin.gif  O ne snaudžianti sachara  blush2.gif

aš irgi noriu mesti vien dėl dingusio noro mylėtis... doh.gif
bet jos man tiek pliusų davė: gražesnė oda, krūtinė, jokių spuogų ir alpimų per pms rolleyes.gif

nu bet kai noris leliaus, teks mest bigsmile.gif
Atsakyti
geriau KT apie 6 metus, be jokiu pertauku, bet to norejau pastoti, ir meciau gerti is karto. Planavau pastoti po kokiu 6 men , nustojus gerti KT, bet pastojau po 2 men, ir viskas normaliai ir gerai. Bet daugiau tikriausiai nebegersiu KT, nors labai kokio tai salutinio poveikio nejauciau jas gerdama, bet manu, kad gali ateityje pasijausti tas poveikis, naudosiuosi kitomis apsaugos priemonemis
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 04 16, 14:56)
Na ir nesigaili kad metei? as tai visai nesigailiu, nors vaikelio dar neplanuojam, bet as jau pavargau nuo ju 5 metus geriau, pasitarem su MB ir nutarem kad kitaip saugosimes

o koki saugojimosi buda nutaret naudoti, nes mes taip pat vaikelio dar neplanuojam o nuo tu tableciu visokie negerumai man prasidejo nors vartoju dar tik 2 metai. noriu nutraukti KT gerima bet bijau nestumo smile.gif
Atsakyti
Mum puikiai tinka gumytės, aš pasakiau saviškiui, aš 5 metus saugojausi, dabar tavo eilė mirksiukas.gif
Atsakyti
mes taip pat nuo KT perėjom prie gumyčių ax.gif
Atsakyti