Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

As ir negeriu menesi su trupuciu, mmm nera..geriu raktazoliu aliejaus tabletytes, drauge dabar pasake, kad su jomis reikia atsargiai.priezasties ka girdejo nebepamena..Gal jus mergaites zinot? unsure.gif

Siaip savijauta idomi..Buna dienu kad jauciuosi valanda pries prasidedant mmm tai as jau pasiruosiu, bet taip ir nieko.Skauda strenas buna dienu, kad labai net Svoris dar kolkas nepakilo ( geriant KT visai nepriaugau), bet apetitas tikrai, sakau gal tie vitaminukai?? g.gif sad.gif

Dabar saugojames prezervatyvais..laukiu nesulaukiu kada mmm prasides kad dienas skaiciuoti galeciau, nes man prezikai kazkoks pasaulio nesusipratimas biggrin.gif
O gal tie ovuliaciniu dienu testukai veikia kai nera mmm? pastoti siais metais neplanuojam bet kazkaip nori to pacio malonumo kaip su kT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 08 25, 20:21)
As ir negeriu menesi su trupuciu, mmm nera..geriu raktazoliu aliejaus tabletytes, drauge dabar pasake, kad su jomis reikia atsargiai.priezasties ka girdejo nebepamena..Gal jus mergaites zinot? unsure.gif

raktazoliu unsure.gif ? Gal turi omeny nakvisu???

QUOTE(Liberty_83 @ 2008 08 25, 20:21)
Dabar saugojames prezervatyvais..laukiu nesulaukiu kada mmm prasides kad dienas skaiciuoti galeciau, nes man prezikai kazkoks pasaulio nesusipratimas biggrin.gif
O gal tie ovuliaciniu dienu testukai veikia kai nera mmm? pastoti siais metais neplanuojam bet kazkaip nori to pacio malonumo kaip su kT thumbup.gif

O ciklas pries KT buvo reguliarus?
Labai sunku suprast, koks dabar gali but.
Ovuliaciniai testukai parodys, kada galima ovuliacija, bet jie negarantuoja, kad dienos paskui bus saugios. Ir visu pirma, sunku uztaikyt, kada tikrai ta O buna, gali prireikt daug tu testuku, o kas menesi ju neprisidarysi desimtim, jei ne daugiau, nes kaip sakai, tavo ciklas jau virs 30 dienu, tai jei butum emus nuo tarkim 12 ciklo dienos darytis kasdien testukus, neaisku kiek ju jau teke butu sunaudot.
Patarciau organizmo pazinimui pabandyt pasimatuot bazine temperatura BT
Atsakyti
[quote=liepsnele,2008 08 25, 21:33]
raktazoliu unsure.gif ? Gal turi omeny nakvisu???

g.gif nezinau as geriu primrose oil, primrose verciasi kaip raktazole.. Oj neesu tikra jau dabar..

O ciklas pries KT buvo reguliarus?
Ciklas nebuvo labai reguliarus.

Patarciau organizmo pazinimui pabandyt pasimatuot bazine temperatura BT

As ir galvojau apir BT, bet manasis tokiais budais nepasitiki, serga paronoja lotuliukas.gif Bet pabandysiu, aciu uz nuorodele smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 08 26, 09:07)
g.gif   nezinau as geriu primrose oil, primrose verciasi kaip raktazole.. Oj neesu tikra jau dabar..

Tai cia nakvisos. Nezinau, kodel lietuviskai ir angliskai skirtingai, bet tikrai cia tas pats smile.gif
Beje, merginos, o tai kokios problemos gali kilti del nakvisu? As irgi geriu - nei blogiau, nei geriau nuo ju... O ciklas metus KT vis dar tragiskai nereguliarus, mm pasirodo karta per kokius du-tris menesius blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suomi: 26 rugpjūčio 2008 - 09:00
[SIZE=1][FONT[FONT=Arial]
sveikos busimos mamytes smile.gif
sakykite prasau, ar jau verta pradeti gerti nakvisu alieju jeig dar liko (KT) 7 tabletes ir po to zadu mesti?
kokias savybes turi sis aliejus? kodel ji rekomenduoja gerti?
is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Aiškau jau gali pradėti gerti nakvišų aliejų, šiaip jį reikia gerti ilgesnį laiką, tada tik poveikis pasieiškia, šiaip apie jį daug info internete, o šiaip jis padeda sureguliuoti hormonus, tampa gražesni nagai, plaukai, oda
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 08 26, 10:59)
Aiškau jau gali pradėti gerti nakvišų aliejų, šiaip jį reikia gerti ilgesnį laiką, tada tik poveikis pasieiškia, šiaip apie jį daug info internete, o šiaip jis padeda sureguliuoti hormonus, tampa gražesni nagai, plaukai, oda

aisku, labai aciu smile.gif
Atsakyti
kitos labai keikia nakvišų aliejų (aš tarp jŲ), nes nuo jų kitoms žiauriai svoris pakyla... 4u.gif jis gal ir padeda pačiai hormonų sistemai, bet aš gana blogai jaučiaus jį gerdama- užlaikydavo skysčius, jaučiaus apsunkusi ir apsnūdusi. kai pasiguodžiau pažįstamai vaistininkei, tai ji sakė, kad gali taip būti, nes ne iš manęs vienos girdėjo nusiskundimus 4u.gif

o aš kol kas patenkinta. mečiau KT prieš mėnesį, dabar vėl susirgau mm, tai gavos 27 ciklo dienos mirksiukas.gif tikiuos, kad ir toliau taip. geriu vitaminus, skirtus grynai moterims, bet ieškodama žiūrėjau, kad tik būtų be nakvišų 4u.gif
Atsakyti
tai reiskia geriu nakvisu alieju 4u.gif
Nezinau ar sutapimas bet jauciuosi nekaip. Kaip rase ruzava as ir jauciuosi ispampus,apsunkus ir pan.Is pradziu galvojau, kad del to kad KT meciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 08 26, 07:07)
[ g.gif   nezinau as geriu primrose oil, primrose verciasi kaip raktazole.. Oj neesu tikra jau dabar..

taip ir galvojau, kad neteisingai verti mirksiukas.gif
primrose yra raktazole, o galiu garantuot, kad geri evening primrose - kas yra nakvisa mirksiukas.gif Vienas zodis prisideda ir jau reiksme kita 4u.gif

O jei ciklas buvo nereguliarus pries K, greiciausiai jis gris vel prie to pacio ritmo kaip ir pries tai.

Beje, del nakvisu aliejaus yra atskira tema visa, bet siaip nezinau, ar girdejot, ji rekomenduojama isgerti su vakariene, pirmoj dienos pusej organizmas ji sunkiau isisavina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 26 rugpjūčio 2008 - 18:46
QUOTE(ruzava @ 2008 08 26, 16:31)
kitos labai keikia nakvišų aliejų (aš tarp jŲ), nes nuo jų kitoms žiauriai svoris pakyla... 4u.gif jis gal ir padeda pačiai hormonų sistemai, bet aš gana blogai jaučiaus jį gerdama- užlaikydavo skysčius, jaučiaus apsunkusi ir apsnūdusi.

O tai kada tu spejai gerti tas nakvisas g.gif ? Jei sakai, dar tik menuo nuo KT nutraukimo praejo... Ta prasme, noriu paklaust, gal gerei kartu su KT? Nes kartu su KT nerekomenduojama vartot.
O kita gera priemone ciklui reguliuot, PMS mazint, ypac jei nakvisos netinka, yra linu semenu aliejaus kapsules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2008 08 26, 19:11)
tai reiskia geriu nakvisu alieju  4u.gif
Nezinau ar sutapimas bet jauciuosi nekaip. Kaip rase ruzava  as ir jauciuosi ispampus,apsunkus ir pan.Is pradziu galvojau, kad del to kad KT meciau... g.gif

o kiek laiko geri jau jas? Matai kai čia paskaičiau tai kai pradėjau jas gerti priaugau apie 2 kg mega_shok.gif aš geriu apie 3 savaitės
Atsakyti