Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

Mane praejus 2men. po metimo uzpuole spuogai. Ir ziauriai. Veidas dar pusetinas, o krutine ir rankos iki alkuniu baisios. Kraupiai atrodo plius skauda plius nezinau, ka daryt. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nuo kt dar didziuli antsvori turiu, o dabar dar ir spuoguota. Zodziu, baisu. doh.gif
Kaip manot, verta laukt ir tiketis, kad tie spuogai isnyks, ar vel pradet gert tabletes? Visokiu nakvisu bijau del apetito kelimo. Ir gal kas zinotu, per kiek laiko pradeda krist svoris sukauptas del skysciu? Ar reikia papildomai ka nors gert ar daryt, ar tiesiog laukt?
Atsakyti
Na mane irgi ir spuogai ir svoris užpuolė doh.gif bet aš nusistačiau kaip nors ištverti, nes jei vėl pradėsiu gerti KT tai gal tuom syk bus gerai, bet vistiek kažkada reiks nebegerti ir vėl tas pats, man ginekologė sakė kad max 6 mėnesiai viskas tvarkosi, tik juos reikia iškentėti
Atsakyti
Na as irgi nuo KT turiu antsvori,kai juos meciau nors dar tik praejo 3menesiukai,bet jauciuosi siek tiek lengvesne nes nuo ju tai tikrai tunka zmogus,o spuogai manes neuzpuole ir seip as esu labai patenkinta kad daugiau negersiu tu kontroceptiku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cypsė @ 2008 08 07, 01:46)
Mane praejus 2men. po metimo uzpuole spuogai. Ir ziauriai. Veidas dar pusetinas, o krutine ir rankos iki alkuniu baisios. Kraupiai atrodo plius skauda plius nezinau, ka daryt.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Nuo kt dar didziuli antsvori turiu, o dabar dar ir spuoguota. Zodziu, baisu.  doh.gif 
Kaip manot, verta laukt ir tiketis, kad tie spuogai isnyks, ar vel pradet gert tabletes?

mane irgi po metimo buvo spuogai užpuolę doh.gif . net ne spuogai ten buvo, nemoku net paaiškint. veido oda buvo sausa sausa, pleiskanojo kaip velnias žino kas, žandai buvo raudoni kaip nuo šalčio, nosis ir smakras buvo vienas didelis spuogas, kakta kaip aliejum sutepta, žandų šonuose (taip netoli ausų jau šalia plaukų linijos) kažkokie giluminiai spuogai buvo, kuriuos baisiai skaudėjo; nugara irgi vienas didelis spuogas buvo. ten jau net ne spuogai, o kažkokios opos buvo! tepiau iš pradžių visokiais skysčiais ir tepalais, paskui spjoviau į tą reikalą ir susitvarkė viskas savaime. dabar oda vėl švari, graži ir lygi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pradėjau nakvišų aliejų gerti šiandie, gal kiek susireguliuos spuogai ir svoris
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 08 07, 18:27)
Aš pradėjau nakvišų aliejų gerti šiandie, gal kiek susireguliuos spuogai ir svoris

aš anksčiau gėriau nakvišų aliejų, tai svorio priaugau (vaistininkė, kai jai taip pasakiau, patvirtino, kad taip galėjo būti, nes jai daug merginų dėl to skundėsi), tai dabar bijau ir vėl jį pradėt gert ax.gif doh.gif KT mečiau, kad svorio bent biški numesčiau, o nakvišos gali tam trukdyt doh.gif gaunas toks uždaras ratas doh.gif
Atsakyti
Na mane irgi po metimo KT vis dar galvos skausmas tas priaugtas svoris ir nezinau kokiu veiksmu imtis kad nors sugrystu buves svoris,,,,nes kontroceptikai mane ispute is visu pusiu,pilvas,kojos(tiesa celiuliutas atsirado)kaip su juo kovoti?
Atsakyti
o man nuo KT taip įdomiai svoris užaugo... g.gif pasiplėčiau ne į priekį, o į šonus g.gif taip įdomiai... iš pradžių nesupratau, kas daros- plvo lyg ir nėra, bet nebeįlindau į senesnius rūbus... taip ir supratau, kad pasidaviau į šonus doh.gif
Atsakyti
As kai tik meciau KT, pirmaji menesi ir pastojau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 08 06, 14:39)
o mane pradėjo pulti spuogai, jau kažkur 5 mėnesiai praėjo po KT metimo ir manau kad čia dėl to, nes manęs niekada gyvenime nebuvo užpuolę spuogai. o dabar visas veidas, tiksliau apie plauku liniją verysad.gif

mane ir po 6 men metimo uzpuole spuogai verysad.gif ir tokie fuij... ypac pasmakre, bet tik vienoj pusej blink.gif va siuo metu toj pusej kokios 4 bjaurybes sedi vienas salia kito bash.gif . iki KT gerimo turejau keleta spuogiuku, bet keleta. ir niekada gyvenime nebere man pasmakres blink.gif
kaip jus kovojat su tom bjaurybem? man jau net buvo kilus mintis vel pradedi gerti... geriau Cilesta as g.gif unsure.gif verysad.gif ir beje.. veido oda riebesne pasidare unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano irgi veido oda tapo daug riebesnė, o taip niekada nebuvo, šiaip sausoka būdavo. O kaip to išvengti? Manau reikia tiesiog išlaukti tą periodą, manau su laiku viskas grįš į senas vežes.

Kantrybės visoms 4u.gif ir jokiu būdu negrįžkit prie KT
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2008 08 13, 09:13)

Kantrybės visoms 4u.gif  ir jokiu būdu negrįžkit prie KT

šaunuolė, amesteja, kiek paskaitau tavo atsakymus, jie kupini optimizmo ir ryžtingo nusiteikimo drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti