Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

As geriau kt tik 1 metus, meciau pries 2 men. Tai galva skauda kasdien ir labai. Kaip manot, ar nuo to? Ir ar praeis kada? Spaudimas pakiles...
Oda pasidare labai riebi, spuoguota. Mmmm gausesnes, nei buvo pries pradedant vartot kt. blink.gif Ir noro JOKIO visus tuos 2 men. Su kt didesnis buvo... O taip tikejaus, kad visi norai - nenorai susitvarkys. doh.gif
Zodziu, pliusu dar nejauciu, oda ir galva erzina, norisi grizt prie kt. Nebezinau. unsure.gif
Atsakyti
Gal kreipkis į savo ginekologę, gal tau kokių vitaminų moteriškų išrašys, nes per daug negalavimų, ypač dėl tų skausmų
Atsakyti
As KT geriau 3 metus, meciau pries 2 4u.gif nekart nepasigailejau kad meciau ax.gif geriau KT ir del apsisaugojimo ir del to kad sureguliuotu cikla, nes visiskai nereguliarus buvo doh.gif aj, da buvo problemu del spuogu, bet KT nepasakyciau kad sia problema buvo visiskai issprende.
Aisku metus mmm nebuvo reguliarios,laukiau net pora men pamenu, bet nuejau pas ginekologe israse kelis ciklus duphaston pagert, kad pareguliuot, dar geriau ovulavit maisto papildus, kurie irgi manau padejo ax.gif beje, metus mmm ne tokios gausios 4u.gif dabar nera labai reguliarios, bet kazkur 30-35d, mane tenkina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, oj as siandie ir isgersiu paskutine tablete! nestuke tapti artimiausiu metu, deja, neplanuojam, bet jau atsibodo smile.gif Tikiuosi lengvai iskesti ta baisuji laikotarpi po ju.pasidalinsiu patirtimi veliau unsure.gif
Atsakyti
Mečiau KT be jokių problemų. Vieni pliusai nuo to. Jokių problemų nei su svoriu, nei su oda. Noras atsirado ir pradėjau jausti tą ooo.
Atsakyti
Aš mečiau KŽ po 2 metų naudojimo. Jaučiuosi gerai. Noras šiek tiek didesnis. Bet vienas didelis minusas, kad atsiranda baimė dėl nepageidaujamo nėštumo nors ir saugomės prezervatyvais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 07 21, 16:59)
As geriau kt tik 1 metus, meciau pries 2 men. Tai galva skauda kasdien ir labai. Kaip manot, ar nuo to? Ir ar praeis kada? Spaudimas pakiles...
Oda pasidare labai riebi, spuoguota. Mmmm gausesnes, nei buvo pries pradedant vartot kt.  blink.gif  Ir noro JOKIO visus tuos 2 men. Su kt didesnis buvo... O taip tikejaus, kad visi norai - nenorai susitvarkys.  doh.gif
Zodziu, pliusu dar nejauciu, oda ir galva erzina, norisi grizt prie kt. Nebezinau.  unsure.gif

Meumeuke (malonu sutikt forume daugiau kačių biggrin.gif ), aš irgi gėriau apie metus, o mečiau po naujųjų, tai prieš pusmetį. Žinok, man noras parsiranda tik dabar, o pirmą pusmetį po metimo buvo kaip tau blink.gif Dėl spuogų, tai irgi tik dabar ėmė pulti, o kadangi tiek norą, tiek spuogus lemia tie patys vyriški hormonai, tai spėju, kad susiję šie du reiškiniai. Turbūt atsiras ir tavo norai, tik luktelėt reikia.
Kad skauda galvą tai negerai, siūlau nueit pas gydytoją, maža kas, su spaudimu geriau nejuokaut. 4u.gif
Atsakyti
Gėriau KT 1 metus ir 9 mėnesius, nes jau nebeapsikenčiau su skausmais (buvo pradėję labai skaudėti, nors porą metų nieko nejausdavau) ir aišku dėl kitų priežasčių blush2.gif Per tą laiką (labiau gal per pirmuosius mėnesius) priaugau 7 kg. Pradėjus sportuoti atsikračiau 2 kg. Dabar jau negeriu nuo rugsėjo, tai nuo vasario pradėjo kristi svoris ir per 4 mėnesius numečiau likusius 5 kg, savaime nutirpo, taigi atsistatė iki KT buvęs svoris thumbup.gif MM nebėra tokios skausmingos kaip anksčiau, kartais nieko nepajunt, kartais taip tik nemalonūs pojūčiai, kuriuos naikinu No-Spa dėka ax.gif Veido oda niekaip nepasikeitė nei geriant, nei metus gerti (truputį paberta, riebi, kartais didesnių spuogelių iškyla ax.gif).

Taigi visumoj kaip buvo iki KT, taip ir liko metus, tik turėjo praeiti šioks toks laiko tarpas mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
as kai pradejau gert KT per pora men "nejuciom" priaugau 8 kg.... blink.gif blink.gif blink.gif kurie, deja ne krust zemyn.... verysad.gif nors jau ir negeriu kt seniausiai....

ir del tu plauku slenkanciu nuo ten kur nereikia drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Panos, o ar greit susirvarke ciklas po metimo?
As dabar jau laukiu pirmo susirgimo, po to kai meciau tabletes, ir neisivaizduoju, kada cia galiu sulaukti... doh.gif Iki tol ciklas buvo reguliarus kaip laikrodis.
Atsakyti
Vartojau KT 2 metus, meciau pries pusmeti smile.gif MM dar kol kas neprisisaukiu sad.gif Juokingiausia, kad metus KT priaugau svorio, atvirksciai nei daugumai biggrin.gif O del spuogu... tai ju visad buvo ir bus rolleyes.gif sad.gif
Atsakyti
vartojau KT 2-2.5 metus. iš pradžių KT, paskui KŽ. mečiau beveik prieš metus. prieš vartojimą jokių problemų nebuvo. dabar keikiu save kiek tik galiu, kad tą š... rijau. dabar jau atrodo (tfu tfu tfu) viskas gerai, bet kol man atsistatė mmm tai vargau ilgai ir nuobodžiai. iškart kai mečiau viskas buvo gerai. po poros mėn mmm dingo, po 3mėn atsirado, vėl dingo, vėl po 3mėn atsirado ir t.t. gėriau kažkokius papildus. tai tie papildai iššaukdavo mmm, o kai jų nebegerdavau vėl dingdavo. ilgai taip žaidžiau. daktarė liepė laukt, nes hormonų pusiausvyra sutriko (ar kažkas panašaus). hormonais gydyt nei ji nenorėjo, nei aš sutikau, tai teko laukt. paskui gavau kažkokią stebuklingą arbatytę. gėriau gėriau nu ir lyg dabar viskas normaliai jau. va jau 3ias mėn, kai pačios mmm pasirodo be arbatos gėrimo ir papildų vartojimo. savijauta kaip visada. jei storėju, tai tikrai ne nuo KT vartojimo ar nevartojimo. spuogai kaip visada. mmm irgi kaip visada. nelabai galiu ką pasakyt po tiek laiko kančių, bet panašu, kad reguliarios. bent jau paskutinius kartus, tai kaip laikrodukas... tikiuosi po truputį tvarkosi mano visos problemos ir galėsiu gyvent ramiai. bet, kad aš daugiau kada nors tą nuodą valgyčiau...
Atsakyti