Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

As tai irgi pries KT-nutraukiau ju vatojima, nes krutyje atsirado auglys-ji isoperavo-atsirado kitas-ir taip jau 3 metus kankinuosi. taip pat nuo pat KT naudojimo pradzios kankina krutu tempimas ir skausmai-nuolat verysad.gif .
taip, kad geraiu saves nenuodyti tokiom nesamonem, nes tik ziauriai sugadina sveikata. verysad.gif
Atsakyti
aš jau trys mėnesiai kaip nutraukiau po metų gėrimo...ir jaučiuosi puikiai thumbup.gif ,nes pasireikšdavo visi šalutiniai poveikiai doh.gif tik vienas pliusas buvo,kad padidėjo krūtinė blush2.gif ,o dabar tik mm labai gausios anuos mėnesius buvo-tiesiog plaukiau ir pakelį per dieną sunaudojau,šį mėnesį jau normaliau.krūtinė vėl kaip anksčiau,gaila,ką padarysi mirksiukas.gif ,bet nereikia nervuotis vakare jeigu netyčia pamiršai išgerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Kt gėriau 2 metus beveik,prasidėjo tepliojimas tai nuraukiau jų gėrima(galvoju kad organizmas priprato ir pepatikima apsauga) o šeip ir juos geriant ir dabar nutraukus jaučiuosi gerai thumbup.gif ...prieš pradėdama jas geri turėjau problema su veido oda ,dabar ta problema susitvarke ,negeriu KT tik mėnesį tai gal ši problema gali atsinaujinti g.gif o šeip savijauta beveik tokia pati ,tik krūtinė sumažėjo blush2.gif user posted image
Atsakyti
as irgi negeriu tik 2 men, bet pajauciau, kad labai kaupiasi skysciai...rankos ryte buna istine...sad.gif
Atsakyti
Nutraukiau KT vartojimą, nes nebepakeliamas PMS pasidarė ir pasak gyd. jau "veteranė" juos vartodama ilgą laiką esu biggrin.gif . Nutariau organizmą išsivalyti ir nuo PMS sau gyvenimą pasilengvinti.
Ir prasidėjo: spuogai, odos problemos, padidėjęs plaukuotumas ,nežmoniškas apetitas, tiesiog žvėriškas, jau nebesvarbu ar prieš PMS ar po, o valgyt vis noriu ir noriu...... Pliusas tik vienas - sex reikaliukai pagerėjo 360 laipsnių kampu ax.gif blush2.gif thumbup.gif
Jau buvau pradėjusi gailėtis kad nutraukiau KT, bet gyd. nuramino, sako turiu praeiti tą laikotarpį, kol organizmas grįš į savo vėžiais. Jau praėjo daugiau negu pusmetis ir tik dabar audros rimsta, bet lėtai, lėtai...........
Manau dar truputėlis kantyrbės ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2008 07 25, 13:29)
as irgi negeriu tik 2 men, bet pajauciau, kad labai kaupiasi skysciai...rankos ryte buna istine...sad.gif

O ka daryt, kad nesikauptu? Ar savaime turetu praeit?
Atsakyti
Manau kad praeiti turėtų, čia tikrai nepadės jokie vaistai, nebent kokie moteriški vitaminai
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif
labai džiaugiuos suradusi šitą temelę, pasiskaičiau daug protingų minčių, jos man padėjo sudėliot viską į vietas...
KT geriu jau beveik 4 metus (Logest). Pradėjau gert, kad apsisaugočiau nuo nėštumo. Iki tol nekankino jokie spuogai, džiaugiaus oda ir plaukais, mm buvo kaip laikrodukas. Svoris buvo normalus. Pirmus 2 metus viskas buvo gerai, tai net džiaugiaus, kad man nėra visų tų baisumų, apie kuriuos kitos kalbėdavo. bet per paskutiniuosius metus priaugau 8 kg (nors valgau žymiai mažiau), sportuoju, bet nekrenta nė gramas. rytais dažniausiai atsikeliu kažkokia patinusi, o ir šiaip kažkokia išpampusi jaučiuos. gana dažnai galvą skauda, atsirado širdies permušimai. užeina kažkoks silpnumas doh.gif todėl nusprendžiau mest tą Š... (dar savo MB nesakiau, bet pritariu kažkieno minčiai, kad aš tiek save nuodijau, atėjo ir jo eilė pasiaukot biggrin.gif ).
šeštadienį išgėriau paskutinę tabletę, ryt turėčiau pradėt sirgt mm, o paskui jau žiūrėsiu..

Ači, mergaitės, kad pasidalinot savo patirtim ax.gif
tik biški gaila, jei krūtinė sumažės biggrin.gif bet jei su ja sumažės ir kitos apimtys, tai bala nematė biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nesumažėjo krūtinė, liko tokia pat, tik kad spuogai užpuolė, bet išgyvenisiu tą periodą ir tada bus vėl viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
jau pusmetį kaip mečiau gerti KT. Tai ypatingų pasikeitimų kaip ir nėra. Tik tiek, kad labai jau negausios mm, bet už tai reguliarios.
Atsakyti
QUOTE(Leila-lu @ 2008 07 30, 08:07)
jau pusmetį kaip mečiau gerti KT. Tai ypatingų pasikeitimų kaip ir nėra. Tik tiek, kad labai jau negausios mm, bet už tai reguliarios.

vat ir aš tikiuos būt tokių laimingųjų sąraše ax.gif tad telieka laukt ir tikėtis geriausio mirksiukas.gif būtinai paskui aprašysiu viską mirksiukas.gif
Atsakyti
na va pagaliau vakar sulaukiau antru menesiniu nuo vasario menesio blink.gif doh.gif
Atsakyti