Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

As Rhinomer naudoju, jauciu be jo nepeissiversciau 4u.gif Pries tai praplaunu juros vandenuku
Atsakyti
taip, taip, mes irgi pries tai ilasiname juros vandenuko mirksiukas.gif
Atsakyti
o man ir su juros vandenuku ne taip gerai istraukia tas siurbtukas - per dideles man tos i nosyte kisamos detales - o gal mes dar per mazos - tad greiciau as isvalau su vatyte... ax.gif
Atsakyti
Mes naudojame Rhinomer. Superinis dalykelis.
Atsakyti
mes irgi naudojam Rhinomer...Bet tik dbr mazoji jau nebesipriesina ir neverkia...o visada, budavo, klykia baisiausiai doh.gif
Atsakyti
Mes tai irgi tik Rhinomer naudojom,prieš tai juros vandenuką ipurkšdavau.Su kriaušyte bandėmbet taip gerai neišsitraukdavo schmoll.gif
Atsakyti
Mes irgi Rhinomer naudojam, juros vandens ipurskiu pries tai ir dar lelyte i ranksluosti ivynioju, kad nesimuistytu unsure.gif
Atsakyti
Mes naudojam chicco firmos siurbtuką, bet man jis visiškai nepatinka. Reiks pasieškoti kokio geresnio siurbtuko. ax.gif
Atsakyti
Mes turėjome vaikams iš pradžių nupirkę Rhinomer siurbliuką, bet nepatiko jis... Tada nupirkau Bebe comfort. Superinis daiktas thumbup.gif labai patogus naudoti ir išvalyti lengva, nereikia jokių kempinėlių. Ir kaina jo apie 20 lt. Yra pirkti Tindi rindi parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
Mes su Rhinomer toookiu baubu prigaudome...o plika akim ju ne nematyti. Beda tik, kad pats siurbliukas sunui irgi kaip didziausias baubas
Atsakyti
Mes Rhinomer ir mums labai jis tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 14, 13:47)
As Rhinomer naudoju, jauciu be jo nepeissiversciau 4u.gif Pries tai praplaunu juros vandenuku

thumbup.gif thumbup.gif Tik Rhinomer!
Atsakyti