Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(irutav @ 2009 06 07, 12:59)
O jus nosytes valote tik tada kai yra slogyte? mums jau dvi savaites,bet as dar jos nesu valiusi. Bet kartais pastebiu kad vaikiukas kvepuoja kazkaip kitaip, bei miega kartais su atverta burnyte. Kai ciaudi, is nosytes niekas neisbega, o ir taip paziurejus nosyte atrodo svari. Ar vistik tureciau valyti?

mus dar gimdymo namuose mokino kaip naujagimiui išvalyti nosytę kieivieną dieną reikia. išploninti vatytės gabaliuką ir susukti jį į pagaliuką, ir iš nosytės sukamuoju bei traukiamuoju judesiu išvalyti susikaupusius nešvarumus. aš taip ir darydavau, būna kai nesimato tų snargliukų. reikia nepabijoti giliau ikišti

na o mano mažė šiandien susirgo sloga, ir temperatūros turi, tai bandžiau nosytę siurbti su ta pompele , tai atsiurbia snargliukus į nosytės priekį, bet iš pačios nosytės niekaip neina ištraukti schmoll.gif tai tetis nuvažiavo ir nupirko rhinomer bei jūros vandenuko. pirma įsipurškiam vandenuką o paskui atsiurbiam. leliukas kvėpuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2009 06 07, 18:02)
tetis nuvažiavo ir nupirko rhinomer bei jūros vandenuko. pirma įsipurškiam vandenuką o paskui atsiurbiam. leliukas kvėpuoja  thumbup.gif

Mes lygiai taip pat valom nosyte. Juros vandenuka as pipetemis pirkau, labai patogu ilasinti. Buna, kad vaikas vos prakvepuoja, nors nosyte atrodo svari. Tik tas gerasis aparatas mus gelbeja smile.gif
O su vata mums nieko nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
Geriausia yra su slangute Rhinomer ir ji labai higieniska po kekvieno valymo gali keisti angalius thumbup.gif
Atsakyti
Rhinomer aspiratorius thumbup.gif higieniskas ir patogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versace* @ 2009 06 21, 23:53)
Rhinomer aspiratorius  thumbup.gif higieniskas ir patogus thumbup.gif

Jo, ir mus tik sis aparatas isgelbejo thumbup.gif . Kol nezinoaju apie ji, buvau nusipirkus paprasta pompele, nu ka su tokiu s..galima padaryt, nesuprantu..tik pinigai be reikalo ismesti..
Atsakyti
Sveikos mamkos 4u.gif
Gal kas užmatėt tokį Tigex firmos snargliatraukį: http://www.tigex.co....pirator-89.html
Arba bent jau kur Tigex produkcija prekiaujama. Baby centre nėra, Eurovaistinėj irgi nėra. Būt gerai, kad Vilniuj kur ax.gif
Atsakyti
As nusipirkau ta aspiratoriu kur burna traukti reikia, bet kazkaip nesitrauke man snargliukai su juo. Tai naudoju ausu krapstukus - suslapinu siltam vandenyje ir giliai nekisdama atsargiai isvalau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 09, 00:27)
As nusipirkau ta aspiratoriu kur burna traukti reikia, bet kazkaip nesitrauke man snargliukai su juo. Tai naudoju ausu krapstukus - suslapinu siltam vandenyje ir giliai nekisdama atsargiai isvalau smile.gif

Gal kažką ne taip darėte g.gif
Pradėjom jį naudot,kai sūnus buvo vos metukų,žinoma,nepatiko ši procedūra ir jis nesiduodavo,klykdavo,sukiodavo galvytę...Nors pirmus kartus ir skaudėjo širdį,kad jis verkia lyg pjaunamas,bet pamačiau,kad nosytė tikrai lieka švari,nors daktarė jau pergyveno dėl gresiančio sinusito. Geresnio daikto neteko bandyt thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o kuris aspiratorius geresnis Rhinomer ar Bebe comfort? Ar iš esmės ten tas pats? ax.gif
Atsakyti
mes taip pat naudojame rhinomer aspiratorių. tiesą pasakius, kitokių ne tik nebandėme, bet net ir nesidomėjome jais.
Atsakyti
QUOTE(@ch... @ 2009 07 11, 13:39)
Jo, ir mus tik sis aparatas isgelbejo  thumbup.gif . Kol nezinoaju apie ji, buvau nusipirkus paprasta pompele, nu ka su tokiu s..galima padaryt, nesuprantu..tik pinigai be reikalo ismesti..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Rhinomer aspiratorius thumbup.gif
Atsakyti