Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(belkaa @ 2009 10 17, 23:11)
Rhinomer aspiratorius  thumbup.gif

Man irgi patiko šitas, kol nepabandžiau confort bebe thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat patenkinta Rhinomer, kur su slangute. Vienintelis kuris tikrai istraukia visus snargliukus.
Atsakyti
gal kas naudoja elektrinius, kokie apie juos atsiliepimai butu, ar apsimoka.
Atsakyti
mes turim visai paprasta, gumine, bet reikia paieskoti kazko kokybiskesnio ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
mes taip pat isigijom rhinomer,pradzioje viskas buvo ok juros vandenuko papurski ir trauki,nu paskutiniu metu jau ir to nebesugebu verysad.gif
atrodo lyg issitrauke viskas,bet vaikas paklausai vel kriokia unsure.gif
kaip taisyklingai reik valyt ta nosyte su slangele?
uzdengti viena snerve reik ar ne?vaikas gali but su soske ar ne? kazkaip jauciu,kad darau kazka netaisyklingai,tad prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 19, 16:45)
Man irgi patiko šitas, kol nepabandžiau confort bebe  thumbup.gif

as tik uz bebe confort thumbup.gif lengvai issiplauna, ir jo guminiai ar silikoniniai g.gif antgaliai yra saugus maziaus nosytei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglencija @ 2009 11 26, 09:33)
Labas visoms 4u.gif
mes taip pat isigijom rhinomer,pradzioje viskas buvo ok juros vandenuko papurski ir trauki,nu paskutiniu metu jau ir to nebesugebu verysad.gif
uzdengti viena snerve reik ar ne?vaikas gali but su soske ar ne? kazkaip jauciu,kad darau kazka netaisyklingai,tad prasau pagalbos 4u.gif

nosies uzdengti nereikia, ir geriau kad butu be soskes, oro jei ka ikveps, mano nuomone visko istraukti ir nepavyks, beje lb smarkiai traukti irgi negalima, nes pazeisi gleivine, geriau jau dazniau, nei per karta lb smarkiai
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2009 11 26, 09:33)
Labas visoms 4u.gif

Mes irgi rhinomer naudojam thumbup.gif . Soskytę iššimu, paguldau ant šoniuko ir tada jūros vandenuką purkšteliu ir galiausiai ištraukiu visą turtą lotuliukas.gif . Saugokite, kad vaiko galvytė nebūtų užversta, kad neužspringtų.
Atsakyti
Mums pats paciausias bebe confort, savo abiem mergaitems ji naudojau smile.gif
Atsakyti
Rhinomer aspiratorius man pats geriausias
Atsakyti
bebe confort 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudojam Rhinomer aspiratorių ir mums jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(m@muk@s @ 2010 01 13, 23:29)
Naudojam Rhinomer aspiratorių ir mums jis thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti