Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(jolanciux @ 2011 09 26, 14:38)
Sveikos mamytes,

Gal kuri nors zino, kur butu galima rasti pirkti nosies aspiratoriu Bebe confort?

Niekur nerandu jo pirkti  verysad.gif

as dar ir assorti maciau smile.gif (Vilniuje)

turim bebe confort. manau, kad neblogas, bet kito nenaudojom, neturiu su kuo lygint.
maziui nepatinka, rekia klykia, nors tikrai matau, kad neskauda... tik viena karta pavyko be klykimo.
siaip pirma karta isbandem tik neseniai. niekada pries tai neslogavo schmoll.gif
Atsakyti
Bebe confort naudojam nuo gimimo, mums labai pasiteisino, visai nesudėtinga ir lengvai pašalinama sekretas iš nosytės, be to komplekte yra ir du valymo šepetėliai, kurie labai reikalingi. Manau, kad nei vienam vaikiukui nepatinka nosies valymo procedūra, ir visai nesvarbu su kokiomis preimonėmis, bet su šiuo siurbliuku tai atliekama greičiau.

Tik nežinau gerai tai ar blogai, bet mano merginai jau 3 m., bet pati nosies nenori pūsti, tai vis kankinamės su šiuo siurbliuku.

Mačiau yra pirkti internetinėj parduotuvėj perkuvaikui.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bairida: 21 lapkričio 2011 - 13:32
QUOTE(deltadu @ 2011 06 29, 17:14)
Kadangi kitokio neturėjom, tai mums geriausias Rhinomer. thumbup.gif

o man uz si labiau patiko Physiomer, nes pats galiukas minkstas, vaikiuko neuzgauni, net jei pasisuka. smile.gif o Rhinomer kietas.
Atsakyti
Tik Physiomer smile.gif
Atsakyti
man nepatinka tie mechaniniai "siurbtukai"nieko aš ten neištraukiu tik save ir vaiką kankinu..tad galvoju pirkti elektrinį aspiratorių bet jie brangoki,gal galite patarti koks geresnis..ir ar apsimoka jį iš viso pirkti 4u.gif
Atsakyti
Geriausias aspiratorius su slangele ir keiciamom galvutem. Jokia pompute tikrai neatstos jo. Ir vaiko negazdini ir neuzgauni.
Atsakyti
QUOTE(Foto4You @ 2011 12 07, 14:42)
Geriausias aspiratorius su slangele ir keiciamom galvutem. Jokia pompute tikrai neatstos jo. Ir vaiko negazdini ir neuzgauni.

na aš toki ir turiu bet,kažkaip man jis nepatinka,aš neištraukiu..neturiu jėgos g.gif tad ir galvoju ar nebūtų geriau elektrinis g.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam Physiomer, ir labai gerai siurbia!
Atsakyti
QUOTE(Glamour22 @ 2011 12 09, 15:12)
mes irgi naudojam Physiomer, ir labai gerai siurbia!

Gal zinot kur galima isigyti PHYSIOMER vienkartinio naudojimo filtru Kaune?
Siandien isigijau atsiurbtuka Physiomer Camelijos vaistineje, bet sake, kad siu filtriuku jie niekada neturejo. Tikiuosi kad nebus taip, kad sunaudojus pridetus 5 vienkartinius filtriukus, atsiurbtuka teks padeti i stalciu.
Atsakyti
QUOTE(Farida2010 @ 2011 12 07, 15:12)
na aš toki ir turiu bet,kažkaip man jis nepatinka,aš neištraukiu..neturiu jėgos g.gif tad ir galvoju ar nebūtų geriau elektrinis g.gif

Vaistineje sake, kad mamos nelabai patenkintos elektriniu, bet kodel nepatenkintos, nepasake g.gif
As irgi galvoju apie elektrini, bet kazkaip mazai atsiliepimu, gal dar atsiras mamyciu, kurios papsakos ka nors. Idomu kaip ten siurbimo galia biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alisa2: 12 gruodžio 2011 - 23:50
O tie Physiomer ir Rhinomer ištraukia iš giliau snargliukus? ar tik kur pačioj nosytėj būna? ax.gif
nes mum reikia, kad iš giliau trauktų ir galvoju ar verta pirkti...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 14, 11:42)
O tie Physiomer ir Rhinomer ištraukia iš giliau snargliukus? ar tik kur pačioj nosytėj būna? ax.gif
nes mum reikia, kad iš giliau trauktų ir galvoju ar verta pirkti...

Taip, istraukia gerai is giliau tik reikia pries traukiant ipurksti juros vandens tirpalo ir tikrai puikiai istraukia, o jei vaikas labai sloguoja, tai ir tirpalo nereikia, traukia kaip reikalas smile.gif Reikia ne viena karta traukti, o kelis kartus kiekviena nosies landa. As savo maziukui, taip pora metu valiau nosyte, paskui ismoko nusisnypsti.
Atsakyti