Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

4u.gif tik Physiomer tikrai puikiai traukia ir antgaliukas minkštas labai gerai mano mažieji dukriukai daug lengviau prisileidžia ištraukt su šiuo thumbup.gif
Atsakyti
gal kas Kaune zinot kur baby confot aspiratoriu yra ax.gif
Atsakyti
Kad jau ilindau pasiskaityti tai pasidalinsiu ir savo patirtim. Pirma turejom Rhinomer aspiratoriu, viskas neblogai buvo, bet kaskui slangute suo sugrauze, nusipirkom Chicco, tada tik supratau, kad Chicco daug fainesnis - pats antgalis didesnis, o galiukas i nosyte kisamas siauresnis, vaikui daug patogiau, o ir pritraukti vienu kartu daugiau galima, dazniausiai iki to porolono net neprisitraukdavo (taupymo sumetimais plaunam ir virinam antgalius, o nenaudojam, kaip vienkartinius ax.gif ). Deja ir sito slangute sugrauze suo (silikono maniakas kazkoks doh.gif ). Dabar va pasiskaiciau ir bandysiu Physiomer pirkti, minkstas antgalis skamba labai patraukliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 01 03, 15:41)
4u.gif tik Physiomer tikrai puikiai traukia ir antgaliukas minkštas labai gerai mano mažieji dukriukai daug lengviau prisileidžia ištraukt su šiuo thumbup.gif

O kaip su tais viekartiniais filtriukais? keičiat? yra jų pirkti?

Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2012 05 11, 19:15)
O kaip su tais viekartiniais filtriukais? keičiat? yra jų pirkti?

man ir šis super..turim ir kitoki su kietais antgaliais man nepatinka...o filtriuku nera pirkti bet aš idedu plonai vatytes ir gerai smile.gif
Atsakyti
man baby physiomer labai patinka, nes guminis lankstus antgaliukas.
o dėl filtriukų ne bėda, kad nėra pirkti, aš dedu išsikarpiusi iš tokios medžagėlės, kuri dedasi pakietinti medžiagą, bet tokią pačią ploniausią paėmusi.
Atsakyti
Mes irgi naudojam baby physiomer ir labai džiaugiuosi, o vietoj filtriukų irgi dedu plonai vatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2012 05 24, 17:33)
man baby physiomer labai patinka, nes guminis lankstus antgaliukas.
o dėl filtriukų ne bėda, kad nėra pirkti, aš dedu išsikarpiusi iš tokios medžagėlės, kuri dedasi pakietinti medžiagą, bet tokią pačią ploniausią paėmusi.

Na yra ju pirkti..kai pirkau ji salia buvo padeti atskirai ir filtriukai pirkti.. happy.gif
Atsakyti
Užpuolė ir mus slogytė, tai pabandėm Rhinomer, tikrai patiko kaip ištraukia. Tik nelabai suprantu kaip su tais antgaliais mamos darote - tą patį antgaliuką išplaunate ir išvirinate, o kaip su kempinėle iš porolono? Ar ją tik išplaunate ir vėl dedate? Ar metate lauk ir vietoj jos vatos įdedate?
Atsakyti

! 
Primename, kad šiame skyrelyje dalinamės naudinga informacija, patarimais, todėl čia yra draudžiami skelbimai - tokio pobūdžio temos/žinutės bus ištrintos be įspėjimo. Nekomerciniams skelbimams skirta skelbimų lenta.

Taip pat forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.

Visas skyrelio taisykles rasite čia čia.
Atsakyti
Mes irgi naudojam Physiomer siurbtuka, labai patinka thumbup.gif Mazoji megsta ji ir seip pagrauzti, minksta guma turbut smagu dantenas pasikasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes naudojam Canpol siurbtuka ir juros vandenuka, kazkaip viskas buvo puiku, tik paskutiniu metu sunkiai siurbiasi kazkodel arba ten ner ka siurbti, nes profilaktiskai pasiurbiu karta i savaite biggrin.gif
Atsakyti