Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

Kur Kaune centre yra gerų parduotuvių? Žinau, kad Kęstučio g. yra kelios, o daugiau? Nepažįstu Kauno, todėl ir nesinori toli nuo centro blūdyt...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 04 06, 10:04)
Kur Kaune centre yra gerų parduotuvių? Žinau, kad Kęstučio g. yra kelios, o daugiau? Nepažįstu Kauno, todėl ir nesinori toli nuo centro blūdyt...

hmm, kalnieciuose yra. bet siek tiek nuo centro toleliau
Atsakyti
O aš jei pamatau batus, kurie patinka, tai arba per maži, arba per dideli. Taip norėjau basučių,o jos per mažos , deja... schmoll.gif
Atsakyti
Tokiu parduotuviu manau galima visur rasti,tik gal paprasciausiai nepastebim ax.gif sau batu nesu pirkusi tokiose parduotuvese,nes pussesere prisiuncia is anglijos nauju ir truputi devetu,bet mergaitei kasdien po namus lakstyti lb puikiu randu ne tik ciapciuku,bet ir rubeliu thumbup.gif
Atsakyti
Didmeninė ir mažmenine prekyba STOCK kategorijos drabužiais.
Suknelėmis mergaitėms visoms progoms(krikštynoms,komunijai,gimtadieniams ir t.t)
Siuvimo-Rūbų taisymo paslaugos.
www.stock-drabuziai.lt ; bmkc@bmkc.lt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 30, 17:41)
man nepatinka deveti nes zinau kada jau kazkas nesiojo ta ruba  doh.gif  blink.gif

bet juk gali rasti ir naujų, su kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jaučiu aistrą batams (praeitą sav. "kažkaip" nusipirkau keturias poras).
Daugiausia ir tenka pirkti dėvėtus batelius. Bet ne vien todėl, kad jie daug pigesni. Mano koja nedidelė, tad dėvėtų drabužių parduotuvėse (ten būna ir avalynės skyriai) randu originalių, kartais ir naujų batelių, kurių tikrai nemainyčiau į jokius kitus.
Kartą radau visiškai naujus odinius stepo batelius, kurie kainavo... 50ct. tongue.gif
Atsakyti
Gal galima būtų konkretesnius adresus Vilniuje? Verkiant reikia batų, o finasų verkiant nėr. Bet ir batų pasirinkimo "įpastose" krautuvvėse nėr. Verkiant lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nezinau, uzeinu kartais i ta gausa, daznai nerandu tai ko ieskau, arba kainos tikrai prasilenkia su realybe.. Pamato kad drabuzis is MANGOar MARK&SPENCER ar dar kazkas panasaus, tai kaina kosmine, nesvarbu, kad tas drabuzis nudevetas ir jo net po namus nesiot neimciau.... Tai jau geriau laukt sale parduotuvese smile.gif Nors drauges drabuziai vien is skurlynu, tai jinai papigiai pastoviai apsiperka, as kai einu, nieko nerandu..gal ieskot nemoku biggrin.gif
Atsakyti
Man tai irgi patinka "prasitrint" po skudurynus. Gerai pasiknisus galima labai gerų drabužėlių rasti. Aišku daugiausia tai šlamšto visokio. Nors kai pagalvoju kokia nors Teranova ar dar kokia panašaus stiliaus pardė tokį patį šlamštą pardavinėja kaip naują... Kiek pastebėjau pas mane iš skudurynų daugiausia atsiduria atmosphere, next, marks&spencer, only drabužiai, kurių naujų tikrai negalėčiau įsigyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 04 02, 01:17)
matavimasis ne tas pats kas nesiojimas  cool.gif

Tai kad tam labdaryne dažnai būna naujų drabužių, su etiketėm, arba tipo nenauji, bet matosi, kad nenuskalbta visiškai, gal kartą užsidėtas rūbas, o kaina juokinga. Tai išplauni ir varai sau. Aš ten žiauriai nuskalbtų drabužių irgi neperku, bet apynaujų arba naujų ir labai pigių tikrai galima rasti ax.gif plius dar vienas dalykas, kad tokie drabužiai dažniausiai vienetiniai, nerasi gatvėj dar 5 tokių pačių, kaip pvz. nusiperki iš kokios terranovos ir pan. ir bijai į gatvę išeiti, nes sutiksi su vienodais rūbais. Bent jau man taip pasitaikė ir tikrai nesmagiai pasijutau, dar tokį ryškų nuspirkau ir stovim kartu prie šviesoforo su vienodais megztukais doh.gif o dar vienas žmogus tai į mane žvylgt, tai į ją, maždaug ar čia kartais rūbai nevienodi? laugh.gif žiauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 08 balandžio 2009 - 17:05
Kas liecia del to vienetumo, tai labai ydomiai. Likimas daznai iskrecia pokstus. Pirkau dzinsus bershkoj Klaipedoj, Siauliuose sitos parduotuves nera. Ir ka jus manot biggrin.gif Siauliuose ne viena pana pamaciau su tokiais dzinais, sendien irgi prasilenkem nusijuokdamos abi su vienodais dzinsais biggrin.gif
Atsakyti