Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

Aš tai dabar irgi labai pasinešusi, turbūt kiekviena savaitę vis ką nors parsinešu. Ir man taip pat tie rūbeliai mielesni būna 4u.gif
Atsakyti
Nuolatos perku batus iš dėvėtų batų parduotuvių, bent jau kiek aš esu aplankiusi, tai būna ne tik dėvėtų bet ir visiškai naujų, atvežtų iš užsienio. kiek esu pirkusi tai batų kokybe buvau labai patenkinta. kartą nusipirkau batus (nenešioti buvo) už 20 ar 30lt ir vėliau pamačiau tokius pačius akropolyje už 100lt biggrin.gif nepraeikit pro šalį pro tokias parduotuves!
Atsakyti
Sveikos.Batukų superinių būna tokiose parduotuves,o kiek jų būna turgeliuose,na bent netoli Klp.yra Dituva tai ten tokių gali rasti.Šeštadienį radau "louboutin" naujus su dėže 150lt. tik dydis 37 verysad.gif netiko,o ir šiaip turių iš tokių vietų batuku labai daug ir esu labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klau: 12 balandžio 2009 - 23:32
Kartais nelieka kitos išeities, kaip tik "prasinešt" pro skudurynus, nes perėjus per visas pagrindines drabužių parduotuves (Vero Modos, Mng, Zara etc.) pasidaro silpna nuo vienodumo smile.gif
Be to, net ir turint tik pačius elementariausius siuvimo pagrindus, rūbelius, rastus second handuose, galima patobulint, persisiūt ar kaip kitaip sau prisitaikyt. Pvz., pasitaiko, kad aptinku vasarinių sijonų iš labai gražių medžiagų. Tik jie neretai būna milžiniškų dydžių. Bet pasitelki rankdarbiškus gebėjimus, parsinešus namo susisiaurini ir turi kuo puikiausią spintos naujakurį mirksiukas.gif
Atsakyti
As asmeniskai labai megstu tokias parduotuves, gi ten galima rasti tokio grozio wub.gif Bent i savaite karta tai tikrai nueinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2009 04 10, 22:16)
sita as suprantu.... tik man labai butu nesmagu nusipirkus skuduryne palaidine po to tokia pacia parduotuvej pigiau pamatyt... tik tiek pasakyt ir norejau  smile.gif

Vargu ar pamatysi kur naują rūbą pigesnį nei dėvėtuose rūbuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 04 13, 10:58)
Tik jie neretai būna milžiniškų dydžių. Bet pasitelki rankdarbiškus gebėjimus, parsinešus namo susisiaurini ir turi kuo puikiausią spintos naujakurį  mirksiukas.gif

As tai fakta, kad ten visada yra labai didelio dydzio rubu vertinu kaip pliusa, nes kartais norisi ne tik pasisiaurinti, bet ir pati modeli pakeisti (turiu minty kai rubelis yra is labai grazios medziagos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2009 04 13, 18:03)
As tai fakta, kad ten visada yra labai didelio dydzio rubu vertinu kaip pliusa, nes kartais norisi ne tik pasisiaurinti, bet ir pati modeli pakeisti (turiu minty kai rubelis yra is labai grazios medziagos) smile.gif

Tik kad ne taip dažnai galima kažką gražaus didelio dydžio rasti.
Atsakyti
Tikrai gražių modeliukų ten galima rasti, tik dydis ne visada tinkamas. Ten daug gražesnių batų modelių negu mūsų naujų batų parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 04 13, 21:13)
Tik kad ne taip dažnai galima  kažką gražaus  didelio dydžio rasti.

o man gražūs dalykai kaip taisyklė nuolat būna per dideli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 04 14, 11:45)
o man gražūs dalykai kaip taisyklė nuolat būna per dideli  doh.gif

Sau tinkamo dydžio randu, aišku, būna, kad patinka, bet ir per maži, bet va tokių didesnių rūbų iš kurių būtų galima persisiūti, pasisiaurinti, tai nelabai užtinku.
Atsakyti
Nusipirkau puikias basutes ,esu labai patenkinta, tokios lengvos. Aišku, teks truputį palaukti, kol atšils orai, kad galėčiau su jomis eiti.
Atsakyti