Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

Tai ir belekokiam kaime gali būti tų bershkos ir terranovų ir pan. parduotuvių drabužių, nes juk žmonės išvažiuoja apsipirkti ir į kitus miestus, tiki norėjau pasakyti, kad dažnai pačio labdaryno drabužiai būna retesni, ne vien bershkos ir pan. arba išvis kokių nežinomų firmų, su labdaryno drabužiu dar nesu sutikusi antrininko, o va su tuo parduotuviniu tai teko, deja biggrin.gif
Atsakyti
Būtent, visi žmonės, kurie nori būti išskirtiniai renkasi drabužius skudurynuose. Pasiknisus galima tooookių deimančiukų rasti, kad Bershkai ar ten kokiai -eškai štampovkynei 100 metų iki to.

Bet man tai nelb aktualu, aš žibėti gatvėj nesiekiu, tiesiog ieškau kokybės už prieinamą kainą. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Guvilė,2009 04 08, 12:43]
atmosphere

Tai,kad sita firma viena is pigiausiu anglijoje,cia primarko rubai,o ten tai siaubas kas darosi vakare atrodo kaip skudurynas sita parduotuve ir kokybe tai nepasakyciau kad is geruju smile.gif
Atsakyti
As irgi nieko pries padevetus, bet kad salia namu ner geros pardes, tai ner kur nusipirkt, o be to ir nezinau kur vln yra geras skudurynas
Atsakyti
Emilyte, na gal ir nėra prestižinė ta atmosphere firma, tačiau kiek turiu rūbų, tai man jie tikrai geriau nešiojasi, nei pirkti LT kokioje paprastoje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 04 10, 14:44)
Emilyte, na gal ir nėra prestižinė ta atmosphere firma, tačiau kiek turiu rūbų, tai man jie tikrai geriau nešiojasi, nei pirkti LT kokioje paprastoje parduotuvėje.

Pritariu ir aš dėl Atmosphere rūbukų. Kiek turiu šios firmos rūbų, kokybe esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Kad naujiems rūbams nelabai pinigėlikų lieka, tai tenka po skudurynus kuistis. Be to, labai retai nusiperku kokį naują rūbą ir kokybe tikrai tenka nusivilti, tuoj nusivelia, ištįsta, o skuduryno rūbeliai daug geresnės kokybės ir kaina daug priimtinesnė.
Atsakyti
as kazkada maciau vero modoj palaidine per seila kainavo 15 lt, tokia pacia skuduryne maciau uz 25 lt lotuliukas.gif pasitaiko va ir tokiu dalyku....
Atsakyti
QUOTE(ramiai! @ 2009 04 08, 09:38)
Aš jaučiu aistrą batams (praeitą sav. "kažkaip" nusipirkau keturias poras).
Daugiausia ir tenka pirkti dėvėtus batelius. Bet ne vien todėl, kad jie daug pigesni. Mano koja nedidelė, tad dėvėtų drabužių parduotuvėse (ten būna ir avalynės skyriai) randu originalių, kartais ir naujų batelių, kurių tikrai nemainyčiau į jokius kitus.
Kartą radau visiškai naujus odinius stepo batelius, kurie kainavo... 50ct.  tongue.gif

Tai čia tiesiog ne aistra, o būtinybė turėti bent tris poras batelių, kad vieni būtų aukštakulniai, kiti žemakulniai, o trečios poros bateliai būtų išeiginiai, nes juk tie su kuriais vaikštome kasdien tai nusidėvi ir prie išeiginio rūbo jau nebe labai. O iš tų parduotuvių kaina pagal mūsų uždarbius daug priimtinesnė, na ir kokybė manau gersnė, kaip mūsų naujų.
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2009 04 10, 21:19)
as kazkada maciau vero modoj palaidine per seila kainavo 15 lt, tokia pacia skuduryne maciau uz 25 lt lotuliukas.gif  pasitaiko va ir tokiu dalyku....

Aišku, visko gali pasitaikyti, juk tie žmonės, kurie nustato kainas, netikrina kiek kiekvienas drabužis kur kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimauskaite @ 2009 04 10, 21:34)
Aišku, visko gali pasitaikyti, juk tie žmonės, kurie nustato kainas, netikrina kiek kiekvienas drabužis kur kainuoja  mirksiukas.gif

sita as suprantu.... tik man labai butu nesmagu nusipirkus skuduryne palaidine po to tokia pacia parduotuvej pigiau pamatyt... tik tiek pasakyt ir norejau smile.gif
Atsakyti
Man tai kaip kažkokia pramoga pasidarius,jau įpratau bent pavasarį-vasarą per mėnesį porą kartų ,,prasinešt" pro skudurynus,super rūbelių kartais randu.Beleko neperku,kaip kiti,perka kad tik pirk,imu tik tą,ką žinau ,kad nešiosiu ir lieku patenkinta.Man tie rūbeliai kažkuo net mielesni nei iš visokių Vero modų ir pan kiek pastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti