Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

man tik vienoj teko apsilankyt (prie kalvariju turgaus, jei ka domina), daugiau kazi ar beisiu. firmos zinomos ir pan, nu bet moket 100 lt uz panesiotus batus, tai nesamone visiska. kai dadejus dar koki simteli ar keliasdesimt lt nusipirksi naujus. o dar dydzio nepasirinksi. nusivyliau doh.gif jeigu ecco batukai butu kainave koks 50 lt, tai buciau ir susigundzius ax.gif

Gal zinot Vilniuj dar kokiu parduotuviu su pigiais gerais batais? uzsireikia gi kartais vienam kartui kokiu batu doh.gif
Atsakyti
Vilniuj yra prie savanorių stotelės, priešingoj pusėj negu Maxima mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai turiu laiko, mėgstu pavaikščioti po tuos "lupatynus" - čia tiek gėrio visokio thumbup.gif Būna, kad per neapsižiūrėjimą nusiperku su neišplaunama dėme ar skyle. Bet jei pavyksta rasti gerą ir kokybišką drabužį, jis ilgam pasilieka garderobe.
Atsakyti
Oj, padivonai - gėrių gėris... smile.gif
Mano didžioji didžioji dauguma visų rūbų yra iš padivono. Ten nusiperki daiktą už 15lt ir nešioji 3 metus kaip naują, o naują nusiperki šlamštą pusei sezono už pusantro šimto... Be to, padivone nusipirkus rūbą gali būt garantuotas, kad "antrininko" nesutiksi niekada gyvenime, o, kaip kažkas jau sakė, negaila su rūbeliais po 2-5lt ir eksperimentuot juos siuvinėjantis visaip ir t.t... smile.gif
Ir keistas man požiūris į dėvėtų rūbų parduotuves kaip į baisiausią dalyką, tiksliau laikau tokį požiūrį išpindėjimu arba tiesiog nemąstymu... Nemažai rūbų ten dar su etiketėm būna ir tikrai ne su jais visais kažkas būna miręs ;DDD Galų gale jie dezinfekuojami... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo headless: 19 balandžio 2009 - 18:15
Geris yra shitos parduotuves wub.gif ten dazniau gali atrast ko nori, negu normalioj parduotuvej biggrin.gif ypac kaimuose gerai pirkt, nes ten nelabai prekinius zenklus zino, tai kainu neuzkelia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(remixe @ 2009 03 30, 20:38)
Vilniuj Basanaviciaus gatvej zinau viena,tai tikrai neblogu, kokybisku batu buna uz visai nedidele kaina smile.gif  Namie apdoroju del viso pikto, problemu kolkas jokiu nebuvo  mirksiukas.gif

o koks butu tikslus adresas?
Atsakyti
merginos kurios gyretes kad pirkote gerus devetus batukus rasykit kur juos radot rolleyes.gif
miestas gatve bent jau biggrin.gif
Atsakyti
Pasimatavau šiandien batelius labai gražūs, patogūs jau apsisprendžiau, kad pirksiu, paprašiau, kad atneštų antrą batą. Atneša man antrą batą apsiaviau, kažkaip per didelis: ogi žiūriu kad vienas batas 38 dydžio, o kitas 39 dydžio, štai kaip kartais būna. Taip ir nenusipirkau batukų, o tokie gražūs Gabor batukai. Dar džiaugiuosi, kad tą batų dydžių skirtumą pastebėjau parduotuvėj, nes kitaip atgal batų niekas nepriima. Patarimas ir kitoms pasižiūrėkite atidžiai, kad kartais nenusipirktumėte batų porą skirtingų dydžių. Nes paprastai dešinys batas yra pratampytas, laisvesnis, nes matuojamas, o kairys nepramatuotas ir atrodo ankštesnis, taip kad galima lengvai apsižioplinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė xxx: 29 balandžio 2009 - 17:40
QUOTE(Yourga @ 2009 04 19, 19:52)
ypac kaimuose gerai pirkt, nes ten nelabai prekinius zenklus zino, tai kainu neuzkelia  rolleyes.gif

Pastebejau ir as si fakta, visai nesigiriant - H&M nauja svarkeli uz 10lt papirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 19, 20:52)
Geris yra shitos parduotuves  wub.gif ten dazniau gali atrast ko nori, negu normalioj parduotuvej  biggrin.gif  ypac kaimuose gerai pirkt, nes ten nelabai prekinius zenklus zino, tai kainu neuzkelia  rolleyes.gif

Taip, kaimuose dėvėti rūbai kainuoja daug pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 05 03, 18:07)
gal kas zinot kur klaipedoj butu geresne parduotuve...bandziau eiti i 'madija' bet ten uz kokia tai bliuskute [neipatinga] apie 15litu...ojoj ...nu zinot brangu kaip is second hand... o  dar i kazkokia uzhejau tai net noras praejo ko nors ieskoti... marskinukai 27 litai!!! baisu.. bliuskute  po 20 ... ar taip galima?  schmoll.gif

http://www.humana.lt/Shoplist.html
Turgaus a. 2
Šilutės pl. 40
Manto g. 36

kai turiu laikio-butinai uzsuku, tik reikia pataikyt, kai buna -30 ar -50 proc arba po kokius 7 ar 5 litus
tikrai galima rasti superiniu palaidiniu
tik va su kelnemis blogiau- tingiu matuotis biggrin.gif

Papildyta:
dar esu pastebejusi, kad mazesniuose miesteliuose Humanoje nebuna tokiu kainu kaip 15, 17, 19 lt...cia didziuasia kaina buna 12lt
Papildyta:
o dar vienas dalykas- dauguma grazesniu rubeliu pasiima pardavejos sau ar draugems
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2009 04 29, 21:42)
o dar vienas dalykas- dauguma grazesniu rubeliu pasiima pardavejos sau ar draugems

drinks_cheers.gif as irgi taip daryciau lotuliukas.gif

O siaip man irgi labai patinka tos parduotuves 4u.gif
Atsakyti