QUOTE(Regireg @ 2008 10 28, 21:41)
Netycia uzklydau ir noriu pasidalinti savo patirtim
Gimdziau VGN. Pats didziausias minusas - lovos akuserinio skyriaus palatose. Jau norejau vyro prasyti, kad nupirktu ir atveztu Dormeo ciuzini

Tikrai

Nes buvau po Cezario op. ir buvo sunku. O ka jau kalbet, kai reikejo gulet ant kieto, kaip kokiose kareivinese gulto. Ir palata buvo toli nuo WC,nes gerosios palatos buvo uzimtos (buvo labai daug gimdyviu), tad reikejo palei siena laikantis iki jo sliauzti palikus viena vaikuti palatoj, nes seseles, uzklaustos ar galetu paziureti dukryte, pasake, kad musu (gimdyviu) cia puse simto, o jos (seseles) tik trys

Ir pasiule vaikiuka apkamsyti dekuciu, tipo, visos taip daro
Zodziu, po triju dienu ismaldavau daktaro, kad isleistu namo. O dar po triju atvaziavau isiimti siulu
Kita vaikiuka tikrai gimdyciau kitur
As 2 kartus gimdziau VGN, del lovu tai tikrai tiesa paraset, uztat gydytojai ir personalas liuks ir abu kartus mes ten su vyru gulejom dvivietese, seseles visiskai nemokamai (is musu puses) nuosirdziai rupinosi ir priziurejo po operacijos (kiek zinau antakalnyje apie tokia prieziura galit pasvajoti), tarakonu ten tikrai nera (kazkas cia buvo tokia nesamone parases), bet bendrame tulike su dusu maciau kazkoki insecta, kuris veisiasi dregnoj terpej.
Man asmeniskai Antakalnio klinikoje didziausias minusas buvo, kad ten palatose gimdyves guli po 3 po 4 su savo kudikiais, po to pas kiekviena ateina lankytojai ir dar ne po viena ir pastoviai sukasi svetimu zmoniu burys, kai norisi nors trupuciuka paiseti.
Mano nuomone, gydytojai visur yra geri ir profesionalus (ir tai busimoms mamoms turi buti svarbiausia), komforto savaime suprantama noretusi daugiau (bet turbut musu valstybei nera prioritetas pasitikti ateinanti i si pasauli zmogu grazioje aplinkoje

)
O jei butinai norit komforto tai reikia gimdyti Baltijos Amerikos klinikoje, bet ten labai jau jauni daktarai