As gimdziau AK, neplanuotas cezaris, trumpai tariant gimdyves prieziura 100 procentine, personalas nuostabus, gulejau nuo sekmadienio iki sestadienio, nebuvo nei vienos seseles kuri neuzeitu, nepaklaustu ar nereikia zvakuciu nuo skausmo, vaistu, i klausimus visada atsakydavo, o ir pati operacija buvo atlikta labai operatyviai, gyd. Vitalija Stasiūnaitiene (akuseres neatsimenu) sureagavo zaibiskai ir nuo gimdymo stalo iki to momento kol isvydau savo dukryte gal tik 10 minuciu prabego (tiesiog visi kas ten buvo dirbo savo darba, viena kateteri ivede, kita isdezinfekavo, kazkas kauke ikiso, kazkas veze koridoriais ant pagreicio, staigiai epidura, cezaris), nu zodziu be zodziu, esu be galo dekinga personalui dirbusiam per mindaugines liepos 6 d...
O vat apie naujagimiu skyriu esu blogos nuomones, galeciau labai daug cia neigiamu emociju islieti, bet tiek to, gal toms seselems maziau moka negu pogimdyminiam skyriuj, nezinau, ne mano vienos nuomone, bet tos seseles, su kuriom mums teko susidurti visiskai netinkamos eiti tokias pareigas ir dar tokiam skyriuj