Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate elektros?

Jei viryklė dujinė, tada reik po 0,31 Lt
Atsakyti
Ups, blush2.gif reikės mokėti kitą mėnesį 0,31Lt.
O nebus skirtumo susidariusio? Kaip man dabar žinori?
Nors šiaip tai aš visada pamoku, kokiais 10kw į priekį.
Atsakyti
5 zmones 130 kw per mnenesi

skalbimas savaitgaliais visa kita kiek reikia tiek

3 zmones apie 100 -120 kw

kiek reikia tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 14 rugpjūčio 2005 - 19:49
Apie 500. Nuosavas namas ir daug įvairių reikalingu buičiai elektrinių prietaisų. Šeimos nariai 5.
Atsakyti
Gyvenam dvieju kambariu bute du suauge ir mazyle ir isnaudojam: vasara- nuo 200 iki 250, ziema - iki 400 kW per men. (kompiuteris, 2 televizoriai, elektrine virykle, mikrobange, virduliai elektriniai ir pan.)
Atsakyti
Sunaudojam apie 130 - 150. Visada galvojau, kad labai daug, bet pasirodo, kad visai normaliai blush2.gif
Atsakyti
Sunaudojam apie 100 kw per mėnesį. Mes keturiese gyvenam 2 kambarių bute, kompas pastoviai įjungtas, o šiaip, nepasakyčiau, kad taupom, bet be reikalo niekas nedega mirksiukas.gif
Atsakyti
mes dviese apie 90 max turėjom 130.
Atsakyti
Aš sakyčiau, kad mes dviese per mėnesį mažai sunaudojam elektros - apie 130 KW. Įtakoja gal tai, kad darbo dienomis namie būname tik vakarais, bet tada kompas ir TV plieskia pilnu tempu biggrin.gif Skalbiamės kaip užeina, bet gan dažnokai, be to virtuvėje yra visi elektriniai buitiniai prietaisai, o viryklė - elektrinė.
Atsakyti
Mes dviese kas mėnesį sunaudojam apie 120 kW, per sesijas ir 200 prisukam, nes pas mus du kompiuteriai (pastoviai įjungti) ir telikas, dažniausiai įjungtas kaip fonas:)
Atsakyti
mes mokam apie 40Lt., virykle dujine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 10, 08:39)
Ups,  blush2.gif reikės mokėti kitą mėnesį 0,31Lt.
O nebus skirtumo susidariusio? Kaip man dabar žinori?
Nors šiaip tai aš visada pamoku, kokiais 10kw į priekį.

bijau, kad bus. kai keisi knygelę, tavęs gali paprašyti susimokėti.
man teko mokėti, kai pirkom butą ir reikėjo perrašyti sutartį, o pardavėjai pasirodo nesusiskaičiavo doh.gif
na tai ką, teko teko...
Atsakyti