2 suauge ir mergiote: 200-250.
visa para veikiantis kompas, elektrine virykle, skalbianke ir indaplove... ai tiesa, dar akvariumas...
Mes keturiese penkių kamb. bute - apie 200-250. Pas mus turbūt visi buitiniai "pričindalai" yra ir visi "dirba" pilnu pajėgumu, netaupant
Ir gyvatukas elektrinis, ir viryklė elektrinė, ir indaplovė
Bet čia jei grindis tik savaitgaliais šildom. Kai vieną mėnesį pastoviai vonioj ir tulike grindis kaitinom, tai 600 buvo
(taigi, atrodo aš rekordininkė
)

Bet čia jei grindis tik savaitgaliais šildom. Kai vieną mėnesį pastoviai vonioj ir tulike grindis kaitinom, tai 600 buvo

apie 300. bet daugiaausktis, tai valgis an katlentes, be to kompas kiaura para, telelozorius ir sveistuvai su 4 lemputem minimum........skalbimas irgi netaupant , kai reikia ir kelis kart dienoj,vienzo nepigu

apie 150. Du suaugę ir du vaikai. Visą dieną ijungtas kompas, tv. Elektrinė kaitlentė ir orkaitė, skalbimas 2-3 kart. į savaitę, el. gyvatukas, ir elektinis virdulys(sistemingai kaičiamas. Naudojamės labai netaupydami. Tiesa buitinė technika visa el.ekonomiška. Yra ir el. taupančių lempučių (raš. stalo)
Keturiese suvartojam ~ 200kw , visiškai netaupant ir negalvojant
, kad per 3 telikus visi žiūrim tą pačią programą.

QUOTE(Romeo @ 2005 05 02, 09:28)
Siaubas kažkoks, mes žiemą sunaudojam 1200kw ir daugiau
Vasarą ~500-600. El. vandens šildytuvas, el. radiatorius, el. gyvatukas, el. viryklė ir kita buitinė technika. Reiks įvesti taupymo politiką namuose 

Daugiausia elektros energijos sunaudoja el šildymo prrietaisai,pas jūs jų daug,visa kita buitinė technika sunaudoja mažai.
QUOTE(filifjonka @ 2005 07 14, 18:23)
sakykit mergaitės ar tikrai apsimoka tie nakties ir dienos tarifai?
aš kažkaip pagalvoju ir vis abejoju. skalbiat naktį ar kaip? ar tikrai labai daug jau susitaupo?

aš kažkaip pagalvoju ir vis abejoju. skalbiat naktį ar kaip? ar tikrai labai daug jau susitaupo?
Apsimoka. Indaplovė ir skalbimo mašina - tik naktį (savaitgalį, aišku, ir dieną įjungiam), dar va tokiu oru žolės laistymas... Netgi be žolės laistymo išeina per pusę - vienodai išnaudojam tiek dieniniu, tiek naktiniu. Tai susitaupo ~25%, taip išeina

QUOTE(murmt @ 2005 07 14, 22:01)
Apsimoka. Indaplovė ir skalbimo mašina - tik naktį (savaitgalį, aišku, ir dieną įjungiam), dar va tokiu oru žolės laistymas... Netgi be žolės laistymo išeina per pusę - vienodai išnaudojam tiek dieniniu, tiek naktiniu. Tai susitaupo ~25%, taip išeina 

na mes tai bute dviese su vyru gyvenam, kol kas indaplovės neturim, viryklė elektrinė, tai vat aš ir neapsisprendžiu

nors žiemą tai gal ir gerai... vis tiek savaitgaliai daugmaž namuose praeina... tai gal ir susitaupo

QUOTE(filifjonka @ 2005 07 15, 07:03)
na mes tai bute dviese su vyru gyvenam, kol kas indaplovės neturim, viryklė elektrinė, tai vat aš ir neapsisprendžiu
man kažkaip neramu, kad skalbiankėj visą naktį skalbiniai prastovės... pas mus jinai neprogramuojama
nors žiemą tai gal ir gerai... vis tiek savaitgaliai daugmaž namuose praeina... tai gal ir susitaupo

Tai tu ryte kokią 6 atsikelk ir įjunk tą savo skalbiankę

Aš turėjau senam bute naktinį dieninį tarifą.Tai mes buvosm nusipirkę"taimerį" kurį galima užstatyti, kad tokią ir tokią valandą jis įsijungs.Pvz, jei skalbtis, tai užstatydavau, kad pradėtų skalbti apie 5, kad kai atsikelsiu baigtusi skalbimas ir galėčiau išdžiaustyti.Taip pat naudojomės ir boileriu per naktį pašildavo dieną mes darbe grįžtam tik vakare, o vanduo dar šiltas ir mums pilnai užteko.O savaitgalį visi amudymaisi ir kita tai visą dieną laikydavom boilerį įjungtą.