Taimeris lietuviškai gal laikmatis.Yra toks daikčiukas kuris įsikiša(įsijugia) į rozetę, o ant jo yra toks kaip laikrodis šonuose tokie maži "dantukai-mygtukai" kuriuose užstatomos valandos(mygtukai paspaudžiami).Laikrodis eina, kai jis rozetėja sustoja kai ištrauki.Tada į tą laikmatį įkiši ar skalbyklės ar boilerio laidą (tą kurį jungiam į rozetę) ir ten laikas skaičiuojasi ir kada yra nustatyta tada įsijungia, kai laikas baigiasi išsijungia.Ten galima nustatyti 2-3 ar daugiau valandų.Tik aišku į vieną laikmatį vieną įrenginį gali įjungti.Jei neaiškiai parašiau bandyk klausti papasakosiu

QUOTE(zujkiz @ 2005 05 02, 18:05)
O mes gyvenam vieno kambario bute
Dveise
Apie 100 - 120 W per mėnesį
Kompas, telikas, šaldytuvas ir šviestuvai
Viryklė dujinė, skalbyklės nėra, šildytuvo nėra
Nemažai sakyčiau mes naudojam... 

Mes irgi gyvenam vbieno kambario bute. Tai vasara kazkur apie 100W, o ziema tai apie 150W. Tikrai netaupom. Kompas, telikas, elektrine virykle, skalbianke, sildytuvas
Taimeris- laikmatis kainavo kažkur apie30lt.Pirkom jį snukuose, bet tai buvo prieš kokius 3-4 metus.Manau dabar turėtų kainuoti mažiau

QUOTE(lolakola @ 2005 07 15, 11:50)
Taimeris- laikmatis kainavo kažkur apie30lt.Pirkom jį snukuose, bet tai buvo prieš kokius 3-4 metus.Manau dabar turėtų kainuoti mažiau 

Dabar kainuoja nuo 6 lt. Yra Senukuose, Ermitaze, Jysk'e ir kitur. Labai pravercia naktiniam uzstatymui:)
Mes sunaudojam 150-200kw per mėnesį dviese 2 kambarių bute irgi manau kad daug
bet mažiau nepavyksta

Minumum - 200 kwh

Per mėnesį sunaudojam apie 100 - 150kw.Kompiuteris, šaldytuvas, skalbimo mašina, tv.Šildymo prietaisų nenaudojame.keturiese, dviejų kambarių bute

O gal kuri netyčia žinot ar yra Vakarų Skirstomųjų Tinklų panašus puslapiukas kaip RST? Būtų įdomu pažiūrėti kokios jie ten informacijos apie mus turi prikaupę

Pabandyk www.vst.lt
Mes keturiese mokame už elektrą žiemą, vasarą 50Lt., , viryklė pas mus neekletrinė. aš galvoju, kad daugokai.
Ir beje aš vis moku už 1kw - 0,29cnt., bet girdėjau, kad reikia mokėti liktai 0,31cnt.
Kiek Jūs mokate?
Ir beje aš vis moku už 1kw - 0,29cnt., bet girdėjau, kad reikia mokėti liktai 0,31cnt.
Kiek Jūs mokate?