Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sunaudojate elektros?

QUOTE(širdelė+ @ 2005 05 17, 09:23)
O mes keturiese ir sunaudojam per mėnesį  dabar maždaug 55 W elektros.Visur įsukom taupančias lemputes. thumbup.gif

O kaip su mikrobange, orkaite, kompiuteriu, siurbliu pagaliau ir šaldytuvu? Mano manymu jie irgi nemažą dalį elektros suryja. Beje, man taupančios lemputės nepatinka. Kaimynai turi, tai tokia nejauki prieblanda. Geriau žvakę užsidegti.
Atsakyti
Keturiese sunaudojam apie 300 vasarą ,o žiemą iki 350 ,gyvenam dviejų kambarių bute blink.gif manau kad truputį daugokai g.gif ,reikės pataupyti cry.gif
Atsakyti
Keturiese 150-200.
Atsakyti
trise apie 120 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 06 08, 14:49)
O kaip su mikrobange, orkaite, kompiuteriu, siurbliu pagaliau ir šaldytuvu? Mano manymu jie irgi nemažą dalį elektros suryja. Beje, man taupančios lemputės nepatinka. Kaimynai turi, tai tokia nejauki prieblanda. Geriau žvakę užsidegti.

Man taip pat iš pradžių nepatiko jų šviesa schmoll.gif Atrodė, kad tamsu ir šiaip tas baltas atspalvis buvo keistas. Bet pripratau. O kai perdegė ir įsukom paprastą lemputę- unsure.gif lėkėm kuo greičiau vėl taupančios pirkt, nes geltona šviesa nebepatiko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 06 08, 14:49)

Taupančių lempučių skleidžiama šviesa būna labai įvairi. Reikia žiūrėti ant pakuotės, kai perki. Būna, kad tikrai labai nemaloniai šviečia, bet yra ir tokių, kad beveik nesiskiria nuo kaitrinių lempučių šviesos.
Atsakyti
Mes dviese sunaudojame 170-200, aš skalbiu min 2 kartus per savaitę , tikrai netaupome ax.gif
Atsakyti
Mes trise sunaudojam apie 130-140 per mėnesį, bet beveik visą dieną būna kompas ir telikas įjungtas doh.gif
Atsakyti
dviese sunaudojame 300-350kw.nezinau kodel tiek daug, bet tipo boileris nemazai ryja, kaitlente ir kiaura para veikiantis kompas blink.gif
Atsakyti
Musu seimyna 200 - 250. Cia bute ax.gif Ypatingai netaupom, bet didysis skalbimas vyksta savaitgali, kai pigus tarifas smile.gif
Atsakyti
2 suauge, vienas vaikas ir 1 kudikis - 250-300kW blink.gif blink.gif Man tai atrodo daug, nes gyvenam bute - tiesa, visa diena ijungtas kompas ir praktiskai TV veikia beveik istisai...Skalbiuosi mazdaug kas 3 diena doh.gif
Atsakyti
gyvenu su mama, sunaudojam vasarą 100, žiemą 120-130kW.
Dar mano kavalierius - dažnas svečias - mums padeda naudoti energiją.
Atsakyti