QUOTE(shiseido @ 2010 02 22, 23:57)
Sveikos mergaites.Prisijungsiu ir papasakosiu Jums savo istorija...Labai liudna skaityti siuos straipsnius,nes pati savo kailiu patyriau ta pati.Bulimija sirgau 3 metus.Budavo,kad savaitem neislysdavau is namu.Vaiksciodavau pastoviai patinus nuo vemimo,budavo labai silpna.Po apsivalgymu isgerdavau litra vandens,palaukdavau 15 min ir i tualeta

.Zodziu,isvaziavau 3 menesius i rusija pas gimines,is pradziu dar bandydavau ten vemti,bet teta (gydytoja) pradejo kazka itarineti ir karta uzklupo mane tai bedarant.Turejau su ja ilga pokalbi apie sia liga ir jos pasekmes,aisku ji pradejo mane kontroliuoti ir as palaipsniui islipau is tos duobes,su antidepresantu pagalba.Taciau to pasekmes-dabar sveriu 15 kg daugiau.Jauciuosi tiesiog tragiskai,nebeitelpu i savo senus rubus

,vis dazniau mane apima mintys vel gryzti prie klozeto,bet dar valdausi.Laikausi dabar dietos,bet buna momentu kada pratrukstu-tada saves ziauriai nekenciu ir jauciu kalte.Per sia liga susigadinau skrandi,issiriaguliavo medziagu apykaita,ji tapo labai leta.Zodziu baisu sirgti sia liga,manau,kad tai yra nervinio pobudzio liga.Pvz: kai as susinervinu,ar man kazkas nesiseka as save raminu maistu,kiti tokiais atvejais nevalgo,o as kemsu viska is eiles.Klastinga liga,kuriai nereikia pasveikus pasiduoti,aisku tai nepaprastai sunku:unsure:,bet manau,kad mes kartu laikysimes ir mums pasiseks ja iveikti
Labai dziaugiuosi, kad Tau pavyko isbristi... Kiek laiko jau pavyko nevemti?
O as jauciuosi tragiskai, turiu netiketu sveciu fobija.. MB jau sulauze viena spyna bebandydamas atrakinti duris (viena is tu, kurios uzsispaudzia is vidines puses), nes negalvojo, jog buciau uzsibarikadavus. dabar kisu kita rakta ir palieku viduj, bet vis krupcioju, kad jis atvaziaves nesugebetu isstumti rakto ir mane uztiks bevemiancia. Nors ir zino kas vyksta, as tikrai nenoreciau, kad jis pamatytu..
Niekada nenaudojau tualeto, pasiimu dideli dubeni ar zema puoda. viena karta MB atvaziavo per mano vemimo sesija, jis buvo paklaikes kaip tragiskai atrodziau, buvo kartu, kai jau ruosiausi ritualui... Kaip saves nekenciu, kad del ligos nenoriu, kad su manim butu pats mylimiausias zmogus! kartais tikrai meldziu, kad tik jis nesugalvotu padaryti siurprizo...
shiseido, jei jau isbridai ir svoris neramina galiu pasiulyti tik viena metoda, kuris tikrai neleis badmiriauti, nesijaus kaip dieta. As taip bandziau bristi, susidarinejau meniu ir valgyti pagal plana, per 5dienas su vienu nedideliu persiryjimu per diena nukrito apie 2kg be jokiu pastangu, bet nezinau kas vel galvoj susimaise... planas toks: nevalgyti nieko pagaminto ne savomis rankomis. Kuo daugiau naturalaus maisto. Diena prasidedavo nemazu dubeneliu dideliu avizu su daug uogu virtu ant vandens su saldikliu ir daug cinamono. Pietums dazniausiai didelis dubenelis pekino kopusto, agurku ir tuno salotu, vakarienei griliuje keptu darzoviu kalnas su pvz. zuvim ar krevetemis. Uzkandziai per tarpus nevirsijo 100kcal. Jokiu budu negalima skaiciuoti kaloriju. As sulciavimu uzsiimu, tad daznai kazka pakeisdavau tirstuku ar didele stikline svieziai spaustu sulciu. pamegau baltymu omleta su krevetemis ir daug svieziu agurku. parduotuveje bandau nepirkti nieko, ko 100g daugiau nei 300kcal, bet sunaus megstami makaronai vistiek sedi spinteleje.. miltai, nors ir rupus vilioja buti peversti i blynus.. seniau ziaugciodavau nuo minties apie pupeles pomidoru padaze, dabar jos man tampa kaip apsiedimo irankiu, velgi, sunus jas labai megsta.
svori imanoma numesti, as perskaicius Jason Vale knyga Slim For Life labai uzsidegus buvau, ir esu, tik nuolatiniai suklupimai mane tiesiog zlugdo.