QUOTE(Šir2kė @ 2010 04 18, 15:25)
man čia labai panašu į ortoreksiją

tai naujausias VS, bet manau, kad mes čia visos truputį į šitą nukrypimą linkusios. Aš irgi parduotuvėje marias laiko praleidžiu su tuo E ieškojimu. Bet jau kai užeina valgomosios, nusispjaut man tie E, tik duokit man sausainukų
Dėl galūnių tirpimo, tai ar tau tik koją tirpsta? Man buvo vienu momentu kokį porą savaičių laikėsi nutirpusi ranka, tiksliau plaštaka. Pas gydytojus nesikreipiau, bet nustojau gerti kažkokius vitaminus ir nustojo tirpti. Gal ir tu ką nors vartoji?
Panašu ir man, taip aš puikiai dengiau savo nenorą valgyti, bet kartu ir tikrai didžiavausi tuo, kad nevalgau "blogo" maisto
Bėgiojau prieš tai paskutinį kartą praeitą šeštadienį ir sekmadienį - šeštad.viskas gerai buvo, o sekmadienį man kairė pėda ir kairė ranka nutirpo, nustojus bėgt praeina. O va šiandien, tik dešinė pėda nutirpo, bet vėl gi baigus bėgiot po kokių dešimt minučių viskas gerai

O negeriu dabar nieko (na išskyrus AD)
Pagaliau, po savaitės pirmą kartą normalius pietus pavalgiau(suvalgau dubenėlį sriubos ir virtų ryžių su marinuotais žirneliais)... Tikiuosi ištempsiu ligi vakaro, tuomet gaminsiuos pirmąjį tirštuką
Parsisiunčiau jau filmą "Thin" vakare reiks pažiūrėti, kad valgyt nesugalvočiau...
Noriu verkti, bet neturiu ašarų. Noriu bėgti, bet nežinau, nuo ko. Noriu nusiraminti, bet nesuprantu, dėl ko man neramu. Noriu nebūti, bet nežinau, kodėl esu...
Quod me nutrit me destruit
www.mybestbmd.weebly.com