Įkraunama...
Įkraunama...

bulimija - anoreksija

QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 04 18, 19:21)
As noriu iseiti i nomalu pasauli.

Man irgi atrodo, kad tokiu atveju geriau cia nerasyti, nes sedint ir rasant/skaitant tokia tema, pati apie ta pradedi daugiau galvoti..
sekmes tau visokeriopos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 04 18, 20:21)
Zinot jauciu palieku sita tema. As noriu iseiti i nomalu pasauli.

Tikrai džiugu dėl tavęs 4u.gif Linkiu daug sėkmės ir laimės smile.gif

Pažiūrėjau ką tik tą filmą "Thin", kažkaip liūdna pasidarė...

O tirštukas - labai fainas, manau darysiuos ir toliau juos. Tik vėliau užplaukė grynai galvoj, pamačiau sausainius nupirktus... ir vėl tas pats mėšlas, o taip džiaugiaus po tokios gražios vakarienės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TamsiMergaite @ 2010 04 18, 18:21)
Zinot jauciu palieku sita tema. Nes as noriu sveikti. Noriu kalbeti su zmonemi kurie sakytu kad valgyti yra gerai ,o gal tiesiog kalbetu apie temas kurios neliecia vemimo ar kaloriju skaiciavimo.

Pagaliau mano organizma atsistojo i vieta. As vel galiu bandyti pastoti.  bigsmile.gif Tik si karta sveikai maitinantis ir be baimes priaugti kelis kilogramus. Noriu suapvaleti ir buti grazi mama. man nebe niolika ir turiu vyra kuris myli mano lasinukus. Gyvenime yra svarbesniu daliku nei konkuravimas kuri daugiau numes svorio.  As noriu iseiti i nomalu pasauli.

Labai labai džiaugiuosi už tave. Ir linkiu kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Parašyk man, jei norėsi kada pasikavint mirksiukas.gif Prižadu pasakyti, kad valgyti yra gerai:)
Dabar pati susimąsčiau, ko aš atėjau į šitą temą... Juk jokio VS neturiu. Tiesiog viena stora ir pikta teta mane anoreksike išvadino (170/56) doh.gif Tai ir atėjau pasitikrint. Ir įsitikinau, kad viskas su manim tikrai ok. Bet jūsų istorijos tikrai labai nuliūdino... Laikykitės, sveikit ir džiaukitės gyvenimu. O aš išeinu. Ne vieta man čia.
Atsakyti
Sveikos,
Vakar man nepasisekė, bet bent jau psichologinė nauda tikrai buvo, dabar pradėjau labai labai save stebėti ir žiūrėti, net rašytis, kas mane erzina, kada apsivalgau, kai geriausiai elgtis, kad to išvengti ir pan. Šiandien sau nieko nežadu, bet po kelių dienų perskaitysiu užrašus ir tikrai vėl stengsiuosi save nugalėti. Vakar labai labai savimi nusivyliau, verkiau, bet šiandien jau kitaip žiūriu į situaciją, sergu šitiek metų... Reikės daug pastangų pasveikti, svarbiausiai stengtis.
Atsakyti
QUOTE(Kordiljera @ 2010 04 19, 10:00)
Sveikos,
Vakar man nepasisekė, bet bent jau psichologinė nauda tikrai buvo, dabar pradėjau labai labai save stebėti ir žiūrėti, net rašytis, kas mane erzina, kada apsivalgau, kai geriausiai elgtis, kad to išvengti ir pan. Šiandien sau nieko nežadu, bet po kelių dienų perskaitysiu užrašus ir tikrai vėl stengsiuosi save nugalėti. Vakar labai labai savimi nusivyliau, verkiau, bet šiandien jau kitaip žiūriu į situaciją, sergu šitiek metų... Reikės daug pastangų pasveikti, svarbiausiai stengtis.

Taip, auksiniai žodžiai - stengtis ir bandyti reikia 4u.gif Svarbu nepasiduoti smile.gif
Aš irgi dabar kovoju - vėl mintys braunasi, kad eičiau valgyt, protas sako neiti - ne laikas, pradėjus viskas baigsis wc... doh.gif
Atsakyti
sveikos,
mano svarstykles siandien rodo 2kg daugiau negu buvo pries savaitgali.. nuo siandien (geriau reiktu sakyt nuo vakar) vel dietinuosi, geriu piliules, mazinancias apetita.

atsikratysiu as to svorio.

o del rasymosi, kas nervuoja, kas issaukia priepuolius, tai bijociau, kad niekas tu uzrasu neperskaitytu..

Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 04 19, 10:50)
Taip, auksiniai žodžiai - stengtis ir bandyti reikia  4u.gif  Svarbu nepasiduoti  smile.gif 
Aš irgi dabar kovoju - vėl mintys braunasi, kad eičiau valgyt, protas sako neiti - ne laikas, pradėjus viskas baigsis wc...  doh.gif

Laikykis wink.gif Aš rytoj jeigu nelis, tai visą dieną turėsiu užsiėmimo, manau vėl bandysiu save įveikti.
Atsakyti
QUOTE(Kordiljera @ 2010 04 19, 15:52)
Laikykis wink.gif Aš rytoj jeigu nelis, tai visą dieną turėsiu užsiėmimo, manau vėl bandysiu save įveikti.

Neišsilaikiau verysad.gif Nebežinau, kaip tai sulaikyti, nebemoku... Net nežinau, ką ir sakyti.... cry.gif Taip savęs nekenčiu, kodėl aš nesugebu?
Atsakyti
noriuzako, o kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2010 04 19, 17:30)
noriuzako, o kas atsitiko? unsure.gif

Nieko, kaip visada atrodo, nieko... Nebežinau, kas skatina tą valgymą... Ryte planavau laikytis 1200kcal plano. Pradėjau netgi savo seną dietoraštį rašytis (jį pildžiau, kai sėkmingai nevalgiau pernai), atrodė viskas gerai, suvalgiau pusryčiam grikių ant vandens virtų, išvedžiojau šunį, suvalgiau ryžių traputį ir vieną morkytę. Apsirengiau išeiti į mokyklą(prieš dvyliktą) ir nežinau, aš sau tokia stora pasirodžiau, taip nesmagiai jaučiausi, užmačiau meduolių - du suvalgiau... Viskas po to nuėjau atsedėjau dvi matematikas, per kurias suplanavau, jog neisiu nei į tenisą, nes aš nevykelė, sėdžiu ir bijau, kad mane mato, mato kokia aš išpampus ir stora.... Po pamokų nuėjau į parduotuvę prisipirkau visokio šlamšto, grįžau ir ėdžiau... ėdžiau ėdžiau ėdžiau. cry.gif nieko nepadariau, nenuėjau į biblioteką (kuri už poros šimtų metrų), nenuvažiavau į tenisą(mašina už vartų, reikia sėst ir nuvažiuot - bet per sunku ir gėda dėl savęs, tokios storos karvės), o visą laiką valgiau ir vėmiau... Net nežinau kiek kartų, ką tik paskutinį kartą išsivėmiau, dabar taip silpna, skauda atrodo net plaučius... Ir dabar sau kartoju, kad nevalgysiu rytoj, nevalgysiu poryt, kad trečiadienį reiks išsibliauti savo psichei, kad aš nieko nebesugebu, man ant nosies egzaminai, o aš nebesitvardau visiškai verysad.gif Išprotėsiu...
Atsiprašau už tokį nevilties pilną liūdną tekstą, bet neturiu, kur išsiliet... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriuzako: 19 balandžio 2010 - 17:06
QUOTE(noriuzako @ 2010 04 19, 17:02)
Atsiprašau už tokį nevilties pilną  liūdną tekstą, bet neturiu, kur išsiliet...  verysad.gif

console.gif suprantu tave.. man irgi niekur eiti nesinori, kai galvoju apei save, kokia as karve stora, nu ir kas, kad nieks nedrebtels toliu zodziu (o gal drebtels? unsure.gif ), as pati labai blogai jausiuos ir viskas. man yra kosmaras, kai pamatau pilvo rinke, storas savo kojas...tragedija.. tikrai suprantu tave, nes buna pasakau sau, viskas siandien valgau iki 600 kcal, ir jei netycia suvalgau zymiai daugiau - man pasaulio pabaiga, nerimauju, depresuoju, panikuoju...
zinai ka, jei vakar tau taip gavos, tai stenkis nepergyventi. tai tikrai nereiskia, kad ir rytoj taip gausis. paslysti yra zmogiska..
as tai va nuo vakar bandau nepaslysti.. siandien suvalgiau ~600 kcal..o ka daryt su tokiais dalykais kaip saukstas semenu aliejaus (del grozio, cia kaip vitaminas)? irgi skaiciuoti i suvartotas kalorijas? unsure.gif

negrauzk saves, reik ziuret i prieki, nes neapsimoka saves grauzti.. reik susiimt matyt friends.gif
Atsakyti
QUOTE(skaityta @ 2010 04 19, 18:19)
zinai ka, jei vakar tau taip gavos, tai stenkis nepergyventi. tai tikrai nereiskia, kad ir rytoj taip gausis. paslysti yra zmogiska..
as tai va nuo vakar bandau nepaslysti.. siandien suvalgiau ~600 kcal..o ka daryt su tokiais dalykais kaip saukstas semenu aliejaus (del grozio, cia kaip vitaminas)? irgi skaiciuoti i suvartotas kalorijas? unsure.gif

negrauzk saves, reik ziuret i prieki, nes neapsimoka saves grauzti.. reik susiimt matyt friends.gif

Kad aš jau dvi savaites be sustojimo taip neišlipu iš tos duobės, atsibodo... prieš tai su duobelėm vis laikiausi VSC planelio (ilgiausiai penkias dienas buvau išbuvus, bet parkritus,vėl laikiausi, po dvi po tris dienas). Dabar neišeina, visiškai... Ir atrodo vienintėlis geras dalykas - save nubausti ir nevalgyti nieko rytoj, ir poryt ligi vakaro bent jau... doh.gif
Ačiū už palaikymą, tikiuosi, kad šitoj duobėj atsiras žemesnis kraštelis, per kurį galėsiu iš jos išlipti...
Atsakyti