Įkraunama...
Įkraunama...

bulimija - anoreksija

QUOTE(shiseido @ 2010 02 28, 20:47)
Vel siandien paslydau...Nesuprantu kas man darosi pastaruoju  metu verysad.gif ,bet manau,kad taip yra,nes turiu ziauriai dideliu problemu siuo metu.Pas mane jau lenda i galva mintys blogos,kaip ka nors sau pasidaryt,nes atrodo,kad daugiau neatlaikysiu...Pasakiau siandien tevui apie savo liga-tai jis kaip i durne pasiziurejo ir sako: -Tu gi pinigus isvemi,ka tu ju tiek turi daug,kad tokias nesamones darai?tukstanciai zmoniu vapse neturi ka valgy,tai geriau jiems atiduotum...Ziurejau i ji apakus,nei puses zodzio nepasakiau,nusigreziau ir nuejau...

console.gif gal nueik pas daktarus ir paprasyk antidepresantu? console.gif

as butent to labiausiai ir bijau, pasakyti artimiesiems ir jie drebs toki poziuri atgal i veida verysad.gif verysad.gif verysad.gif na, bent turi mus console.gif

as siandien atsikeliau velai, daug vandenuko geriau, vakar pasportavau valanda, siandien vel ant elipsiuko paprakaitavau valandziuke, visokio slamsto prisivalgiau kaip karto obuoliu pyrago is McDonald's ir bandeliu su sokoladu viduj, bet daug isprakaitavau, tad kaltes nejauciu... gaila tik kad sriubytes vakar siandien issiviriau ir jos net nepalieciau verysad.gif maistas siandien nesveikas, bet bent nepersiryjau kas yra svarbiausia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 28, 19:36)
pasidaryk arbatytes, isgerk vandenuko, nemastydama, kad tai darai skrandzio uzkisimui. eik ka nors megstamo paveikti.. as einu spakliuotis, ar plaukus kaip nors graziai tvarkytis, man tai patinka ir raminanciai veikia, vienintelis budas nukreipti mintis nuo maisto...

Dekui..Istveriau, prigeriau ciobreliu arbatos daug ir apsiraminau..Raminamai ji mane veikia

Beje, mazhulinka su gimtadieniu happybday.gif clap.gif

QUOTE(shiseido @ 2010 02 28, 21:47)
Vel siandien paslydau...Nesuprantu kas man darosi pastaruoju  metu verysad.gif ,bet manau,kad taip yra,nes turiu ziauriai dideliu problemu siuo metu.Pas mane jau lenda i galva mintys blogos,kaip ka nors sau pasidaryt,nes atrodo,kad daugiau neatlaikysiu...Pasakiau siandien tevui apie savo liga-tai jis kaip i durne pasiziurejo ir sako: -Tu gi pinigus isvemi,ka tu ju tiek turi daug,kad tokias nesamones darai?tukstanciai zmoniu vapse neturi ka valgy,tai geriau jiems atiduotum...Ziurejau i ji apakus,nei puses zodzio nepasakiau,nusigreziau ir nuejau...

Tai todel ir paslydai, kad isliejai savo sirdi, o sulaukei tokios paguodos blink.gif Suprasti gali tik zmogus, kuris pats tai praejes, arba kuris nebent teorija ismano siu ligu

Kartais norisi, kad MB nusimanytu, bet nzn ar jis nutuokia kas man yra, jei uzlauztu, jei pats vystytu pokalbi tikriausiai prisipazinciau, bet paciai irodineti tiesas ne schmoll.gif

Vienakart ziurejom kartu youtubej filmuka apie mergaite, kuri ziuri veidrodyje i savo pilnoka atvaizda, liecia lasinukus su pasislykstejimu, su asaromis akyse, su neapykanta sau, bet istikruju yra perkarusi ir serga anoreksija. MB ziurejo ir stebejosi "kaip taip gali buti, kas joms yra? doh.gif " Taip tuo metu suspaude sirdi, taip norejau isrekt, kad ir as taip jauciuosi...
Atsakyti
QUOTE(shiseido @ 2010 02 28, 23:47)
Pas mane jau lenda i galva mintys blogos,kaip ka nors sau pasidaryt,nes atrodo,kad daugiau neatlaikysiu...
Pasakiau siandien tevui apie savo liga-tai jis kaip i durne pasiziurejo ir sako: -Tu gi pinigus isvemi,ka tu ju tiek turi daug,kad tokias nesamones darai?tukstanciai zmoniu vapse neturi ka valgy,tai geriau jiems atiduotum...Ziurejau i ji apakus,nei puses zodzio nepasakiau,nusigreziau ir nuejau...

Dabar nusiramink, giliai ikvepk ir iskvepk. Nieko sau daryti nereikia. Mazyte, pagalvok apie tuos, kuriems yra dar blogiau negu mums. Juk yra vaikuciu, serganciu veziu ar dar kokiomis sunkiomis ligomis. Jiems ir ju seimoms tikrai yra blogiau nei mums. Ziurek, as jau 10 metu staza turinti bulimike ax.gif ohoho. Podumajes doh.gif , svarbiausia, pradeti krapstytis ir po truputi mazinti protrukiu skaiciu smile.gif
O del tavo tevuko, anuka, duok mums jo koordinates cool.gif cool.gif , susisieksim cool.gif ir pravesim pamokele, kaip reikia bendrauti su savo dukra.
Nenusimink, tie vyrai, mano nuomone, nesupras niekada musu bedos. Tad neverta svaistyti laiko doh.gif
Sekmes tau mazute, butinai mums rasyk ir nepasiduok.
Papildyta:
Labas Mazhulinka, perskaiciau Stelos zinute ir nutariau paziureti kelintu gimimo metu tu esi. Ir kagi, sveikinu tave 80-mecio proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tavo anketoje nurodyta 1930 m.
4u.gif 4u.gif Daug laimes tau 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
*Stela*, aciukas smile.gif 4u.gif

O vakar nakti paslydau... prisivalgiau ko neturejau ir nesugebejau atsilaikyti. viskas ivyko vidurnakti. man butina anksti eiti miegoti, taip isvengiu 50% vemimu.

As kartais jauciu, kad SB uzkroviau per didele nasta, bet.. nesti viska ant savo peciu, kartais buti uztinusiai be priezasties, tragiskai atrodyti, tai netik itartina, bet gali ir meile nuzudyti. as is tu, kurioms isvaizda labai svarbi, i gatve galiu iseiti nepasidazius, bet nesiskusti koju ar vaikscioti zemetom panagem tikrai negaleciau. kai sulaukdavau nekokiu komentaru po brangiojo atkeliavimo po mono triju ar keturiu vemimu per diena, savijauta dar labiau suprastedavo, uzburtas ratas doh.gif dabar bent jau palaiko ir neleidzia apie save blogai galvoti.

maniskis nesuprato ir nezinojo kas yra bulimija. neverciau skaityti straipsniu, neverciau klausytis mano ispazinciu, uzteko pasakyti, kad man blogai, kad reikia pagalbos rankos, nes kitaip uzgesiu. nesulaukiau reakcijos, kad esu durne, svaistau pinigus. taip, tai darau, pati zinau, to man priminti nereikia. manau tai tik stuobriskumas nenoreti padeti artimam zmogui ir labai liudna, kad taip yra... mano 2is 3 geriausios drauges taip pat labai vengia sia tema kalbeti, nors ir prisipazinau, nelikau ispeikta uz durnuma, bet pagalbos rankos taip pat nesulaukiau. kartais labiausiai padeda tie zmones is kuriu to net nesitiketum..
Papildyta:
QUOTE(Optima @ 2010 03 01, 11:22)
Labas Mazhulinka, perskaiciau Stelos zinute ir nutariau paziureti kelintu gimimo metu tu esi. Ir kagi, sveikinu tave 80-mecio proga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tavo anketoje nurodyta 1930 m.
4u.gif  4u.gif Daug laimes tau 4u.gif  drinks_cheers.gif

kaip jauciuosi, tokius gimimo metus ir ivedziau lotuliukas.gif ruosiuosi su metais jauneti lotuliukas.gif
aciu, mergaites biggrin.gif 4u.gif
pirmieji metai, kai nesislepiu ir neslepiu savo gimtadienio, gal del to kad MB jau ji padare ypatingu blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 01, 14:38)
*Stela*, aciukas smile.gif  4u.gif

kaip jauciuosi, tokius gimimo metus ir ivedziau lotuliukas.gif ruosiuosi su metais jauneti lotuliukas.gif
aciu, mergaites biggrin.gif  4u.gif
pirmieji metai, kai nesislepiu ir neslepiu savo gimtadienio, gal del to kad MB jau ji padare ypatingu blush-anim-cl.gif:

Tavo geras humoro jausmas thumbup.gif .
Jei ne paslaptis, ka gi jis tokio padare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Optima @ 2010 03 01, 12:54)
Tavo geras humoro jausmas thumbup.gif .
Jei ne paslaptis, ka gi jis tokio padare? g.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif neviesinsiu lotuliukas.gif
visa diena siandien lepinama bigsmile.gif geriausias gimtadienis koki esu turejus biggrin.gif
tikekimes "lepinimui" tortai neprades plaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
mazhulinka, su gimimo dienele 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad šie metai tau būtų nauja pradžia į gyvenimą be bulimijos ir šiaip, akd išsipildytų visi tavo norai smile.gif

Džiugu,kad turi žmogų,kuris tave supranta smile.gif juk daug lengviau gyventi,kai turi kažką,kas tave ne tik virtualioje erdvėje, bet ir realybėje palaiko už rankos,padeda kai to reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikinu mazhulinka su gimimo dienele 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Linkiu,kad pasveiktum ir butum laiminga smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Optima @ 2010 03 01, 14:22)
Dabar nusiramink, giliai ikvepk ir iskvepk. Nieko sau daryti nereikia. Mazyte, pagalvok apie tuos, kuriems yra dar blogiau negu mums. Juk yra vaikuciu, serganciu veziu ar dar kokiomis sunkiomis ligomis. Jiems ir ju seimoms tikrai yra blogiau nei mums. Ziurek, as jau 10 metu staza turinti bulimike ax.gif ohoho. Podumajes doh.gif , svarbiausia, pradeti krapstytis ir po truputi mazinti protrukiu skaiciu smile.gif
O del tavo tevuko, anuka, duok mums jo koordinates cool.gif  cool.gif , susisieksim cool.gif  ir pravesim pamokele, kaip reikia bendrauti su savo dukra.
Nenusimink, tie vyrai, mano nuomone, nesupras niekada musu bedos. Tad neverta svaistyti laiko doh.gif
Sekmes tau mazute, butinai mums rasyk ir nepasiduok.
Papildyta:
Labas Mazhulinka, perskaiciau Stelos zinute ir nutariau paziureti kelintu gimimo metu tu esi. Ir kagi, sveikinu tave 80-mecio proga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tavo anketoje nurodyta 1930 m.
4u.gif  4u.gif Daug laimes tau 4u.gif  drinks_cheers.gif

Labai labai dekui Tau uz tokius zodzius ir palaikyma smile.gif *
Atsakyti
7 ienas išsilaikiau gražiai,o šiandien vėl apsirijau vakare verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Vėl planuoju iškart 2 dienas nieko nevalgyt doh.gif doh.gif nenoriu priaugt kilogramų, bet nenoriu ir badaut verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Dar karteli aciu visoms uz nuosirdzius sveikinimus blush2.gif niekada nesu turejusi grazesnio gimtadienio uz si, jauciuosi tokia mylima... blush2.gif bet.... kas mane neramina, nebera namuose nesveiko maisto, bet vis sugebu kazka sukonstruoti, kas mane isgasdina ir vel pamatau, kad jau ryju be perstojo... prarandu kontrole ir vel pirstai gerkleje...
atsilaikiau vakar vakare nenuejus i parduotuve. atsilaikiau ir siandien. paziuresim ka rytojus atnes...

pastebejau tik viena, kai vemiu daugiausiai 1karta per diena, skrandis nespeja taip issitampyti, po to laiko kai su jumis esu, mergaites, nebesugebu tiek pat suryti, po daug mazesnio kiekio skauda visus sonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 03 01, 22:05)
7 ienas išsilaikiau gražiai,o šiandien vėl apsirijau vakare  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Vėl planuoju iškart 2 dienas nieko nevalgyt doh.gif  doh.gif  nenoriu priaugt kilogramų, bet nenoriu ir badaut  verysad.gif  doh.gif

Man tokiais atvejais padeda ne saves grauzimas ir baudimas -ryt nevalgyt arba pasedet ant dietos, o saves guodimas, kad vat nieko, mazut, visko buna, rytoj bus geriau. Atleidimas sau.

Dar pastebejau, kad reguliarumas labai daug ka reiskia, sakykime, per pavakarius surijau kazka ne pagal plana ir jau tarkuoju save, kad dabar nevalgysiu uztat vakarienes. Bet ja suvalgyti butinai reikia, nes vel pradedi kontroliuotis.

Merginos, o jus nerasote maisto dienorasciu, ta prasme ne kiek kaloriju suvalgote, bet ka jauciate tuo metu, savo emocijas? Juk valgymo sutrikimai tai emocines liga

Zinokite padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 03 01, 23:35)
Man tokiais atvejais padeda ne saves grauzimas ir baudimas -ryt nevalgyt arba pasedet ant dietos, o saves guodimas, kad vat nieko, mazut, visko buna, rytoj bus geriau. Atleidimas sau.

Dar pastebejau, kad reguliarumas labai daug ka reiskia, sakykime, per pavakarius surijau kazka ne pagal plana ir jau tarkuoju save, kad dabar nevalgysiu uztat vakarienes. Bet ja suvalgyti butinai reikia, nes vel pradedi kontroliuotis.

Merginos, o jus nerasote maisto dienorasciu, ta prasme ne kiek kaloriju suvalgote, bet ka jauciate tuo metu, savo emocijas? Juk valgymo sutrikimai tai emocines liga

Zinokite padeda  4u.gif

bet jau neviltis v4l pradeda pulti..atrodo gražiai maitinaus, leidau sau ir saldainiukų užvalgyt ir blynų..visko ko norėjau, tik stengiaus neprsiryt,o valgyt,kad pasisotinčiau... Galvojau, kad einu teisingu keliu. O šiandien nesuprantu kas užėjo. dabar sėdžiu, ašaros upeliais rieda pačios .Nebenoriu taip gyvent, bet nebemoku kitaip... verysad.gif
Atsakyti