QUOTE(* Stela * @ 2010 02 26, 14:49)
Laba, mielosios, as taip pat i jusu kompanija tinku. Manau apsistosiu sioje temuteje kuriam laikui
Yra tema dietu skyrelyje, bet kazkaip nepritampu as en, merginos jau perdaug gal susibendrave , nezinau..
Tiesa sakant, man net forume nera lengva apie tai kalbet, jauciu geda, jauciuosi nevykele, kad turiu sia susikta liga
Bet as vistiek tikiu, kad issikapstysiu. Issikapstysim visos, mergaites
Yra tema dietu skyrelyje, bet kazkaip nepritampu as en, merginos jau perdaug gal susibendrave , nezinau..
Tiesa sakant, man net forume nera lengva apie tai kalbet, jauciu geda, jauciuosi nevykele, kad turiu sia susikta liga

Bet as vistiek tikiu, kad issikapstysiu. Issikapstysim visos, mergaites

Labukas *Stela*

Papildyta:
Man irgi nelengva apie tai kalbėti,bet kalbėti reikia,bet aišku geriau pasakoti tiems žmonėms kurie supranta kas yra valgymo sutrikimai. Vienu metu,kaip man buvo labai sunku,norėjau pasikalbėti ir atvirai pasakyti savo sesei kas man yra. Turėjau nusipirkus žurnala Žmonės su Rima iš Mango ant viršelio,ji prisipažino kad serga bulimija. Ir aš pradėjau sesei pasakoti,kad va matai net tokios merginos serga bulimija,ir jau norėjau pasakyti jai kad ir aš kenčiu nuo b. Bet tik vienas juos klausimas mane sustabdę ką nors sakyti. Ji su tokia nuostaba pasakė,O KAS TAI YRA??? Supratau,kad kam man sakyti jeigu žmogus visiškai nesupranta kas tai yra per Š...