Įkraunama...
Įkraunama...

bulimija - anoreksija

QUOTE(Optima @ 2010 02 26, 12:26)
kamius,
pritariu tau, kad čia yra tik mūsų išsisukinėjimas. Ko gero mes visos tikim tuo, kad galime įveikti viską pačios. O būtent dėl baimės kad smerks, as niekam nieko ir nesakau ir niekur nesikreipiu. Sakai kad mano liga ilgai tesiasi, o kiek laiko sergi tu?

aš apie 4 mėnesius. Suprantu ,akd kol praėjo nedaug laiko viską lengviau ištaisyti todėl ir tikiu,akd galiu susitvarkyt su savim. Džiaugiuos, akd iki šiandien viskas klojosi gerai su maistu. Vakar buvau užsiemusi,akd net neturėjau laiko pagalvot apie maistą visą dieną, tik vakare kai grįžau namo smile.gif

žinau,kad dar neperžengiau tokios ribos, kad negalėčiau nevemti. Nors minčių apie vėmimą oj kiek buvo. tačiau tikiuos,kad su jūsų pagalba neperžengsiu į tą pakopą. Matau kaip jums nelengva su tuo kovoti unsure.gif
Styprybės visoms. Mazhulinka, manau pasiekimas ir tai,akd išejo porą dienų gražiai atsilaikyti. Kažkokia pradžia visgi...

QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 16:27)
Su vyru issiskyrus. Turiu drauga, kuris nezmoniskai siuo metu daug dirba. Bent iki vasaros situacija bus tokia pati. Plaiko. Skatina sveikti. Jokiu blogu komentaru apie isvaizda nedaro, visada tik komplimentai.

kaip nuostabu turėt tokį žmogų šalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 02 27, 18:07)
kaip nuostabu turėt tokį žmogų šalia wub.gif

Siandien vel neissilaikiau, o blogiausia tai, kad persivalgiau maisto, kuris is tikruju yra sveikas, bijau, kad pradesiu apsiryjineti sveiku maistu verysad.gif eisiu vel knygos skaityti nuo pradziu iki pabaigos.

Jis tikrai nuostabus wub.gif Niekada nepagalvojau, kad kazkas manim taip rupinsis. Jis visada budavo labai atviras ir jei graziai atrodau, taip ir pasakys, jei baisiai- taip pat. bet dabar... Kiekviena karta randa N priezasciu mane pagirti.. Griauzia save, kad negali buti salia. Bandau kapanotis, nes zinojimas, kad kazkam sitaip rupiu dar didesnis stimulas. Nebenoriu jo vengti, nebenoriu bijoti, kad padarys siurpriza ir atvaziuos nesakes..
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 21:13)
Siandien vel neissilaikiau, o blogiausia tai, kad persivalgiau maisto, kuris is tikruju yra sveikas, bijau, kad pradesiu apsiryjineti sveiku maistu verysad.gif eisiu vel knygos skaityti nuo pradziu iki pabaigos.

Jis tikrai nuostabus wub.gif Niekada nepagalvojau, kad kazkas manim taip rupinsis. Jis visada budavo labai atviras ir jei graziai atrodau, taip ir pasakys, jei baisiai- taip pat. bet dabar... Kiekviena karta randa N priezasciu mane pagirti.. Griauzia save, kad negali buti salia. Bandau kapanotis, nes zinojimas, kad kazkam sitaip rupiu dar didesnis stimulas. Nebenoriu jo vengti, nebenoriu bijoti, kad padarys siurpriza ir atvaziuos nesakes..

As irgi neatsilaikiau, siandien visa diena buvau viena namie, tad ir neatlaikiau verysad.gif
O tai bunant su draugu taves neuzpuola persivalgymai? Mes su vyru kartais vakarais, sugulde vaikucius, susedam, atsidarom po alaus butelaiti, ziurim koki filma ir aisku kazka kramsnojam doh.gif , tai as ir prisikramsnoju.
Niekaip nesuprantu, kaip mano vyras nepastebi, kas su manim darosi. \\nera paklauses, kodel as taip daznai i wc lakstau blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Optima @ 2010 02 27, 18:51)
As irgi neatsilaikiau, siandien visa diena buvau viena namie, tad ir neatlaikiau verysad.gif
O tai bunant su draugu taves neuzpuola persivalgymai? Mes su vyru kartais vakarais, sugulde vaikucius, susedam, atsidarom po alaus butelaiti, ziurim koki filma ir aisku kazka kramsnojam doh.gif , tai as ir prisikramsnoju.
Niekaip nesuprantu, kaip mano vyras nepastebi, kas su manim darosi. \\nera paklauses, kodel as taip daznai i wc lakstau blush2.gif  g.gif

schmoll.gif nepersivalgau.. dazniausiai kai esam kartu net nenoriu valgyti, net gaminti galiu neragaudama 100 kartu. neprisiedu, nes zinau, jog negalesiu issivemti, o jei negalesiu issivemti, vaiksciosiu kaip meska visa issiputus... to nenoriu, nes tapciau ir pikta, kam sau ir jam gadinti nuotaika... seniau budavom kartu kiekviena diena, po to, kai pradejo maziau ir maziau laiko kartu likti juodas seselis uzslinko..

as wc niekada nevemiau, o jei vemciau duris galima atrakinti is lauko, baime buti uztiktai didesne uz nora persivalgyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 27 vasario 2010 - 20:56
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 17:27)
Su vyru issiskyrus. Turiu drauga, kuris nezmoniskai siuo metu daug dirba. Bent iki vasaros situacija bus tokia pati. Plaiko. Skatina sveikti. Jokiu blogu komentaru apie isvaizda nedaro, visada tik komplimentai.

Saunuolis,kad nekritikuoja ir palaiko...Mano vienos pazystamos vyras netgi ja sekdavo,kai ji prisivalgydavo.Taip ji sugebejo pasveikti...
Atsakyti
QUOTE(Optima @ 2010 02 27, 21:51)
Niekaip nesuprantu, kaip mano vyras nepastebi, kas su manim darosi. \\nera paklauses, kodel as taip daznai i wc lakstau blush2.gif  g.gif

As irgi siandien neatsilaikiau...Priedziau kaip kiaule ir issipuciau kaip balionas...Tas ir davede iki wc...Nepasakyciau,kad nesveiko maisto prisirijau,nieko panasaus,tiesiog mane uzknisa kai issipucia pilvas,kaip kad 6 menesiu nestumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 21:55)
as wc niekada nevemiau, o jei vemciau duris galima atrakinti is lauko, baime buti uztiktai didesne uz nora persivalgyti..

O tai kur tu tai darai?
Papildyta:
QUOTE(shiseido @ 2010 02 28, 01:26)
Priedziau kaip kiaule ir issipuciau kaip balionas...Tas ir davede iki wc...Nepasakyciau,kad nesveiko maisto prisirijau,nieko panasaus,tiesiog mane uzknisa kai issipucia pilvas,kaip kad 6 menesiu nestumo... unsure.gif

Ir man tas pats, nekenciu kai pilvas atsikises. Tiesiog sazine griauzia blush2.gif
Vakar, kaip sakiau diena pavemiau, bet visa vakara atsilaikiau. Gavosi atvirksciai nei visada.
Atsakyti
QUOTE(Optima @ 2010 02 28, 11:26)
O tai kur tu tai darai?
Papildyta:

Ir man tas pats, nekenciu kai pilvas atsikises. Tiesiog sazine griauzia blush2.gif
Vakar, kaip sakiau diena pavemiau, bet visa vakara atsilaikiau. Gavosi atvirksciai nei visada.

As diena tai retai,dazniausiai vakare..bet jei bunu ne viena isvis to nedarau...Bet dazniausiai bunu viena,nes gyvenu viena.
Atsakyti
QUOTE(Optima @ 2010 02 28, 08:26)
O tai kur tu tai darai?

miegamajame...
Atsakyti
O as taip sudinai jauciuosi. Atrodo skrandy skyle, taip norisi kazko. Bet porcija jau suvalgiau ir zinau kas bus jei pasiduosiu verysad.gif reikia kazkaip issilaikyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 28, 18:15)
O as taip sudinai jauciuosi. Atrodo skrandy skyle, taip norisi kazko. Bet porcija jau suvalgiau ir zinau kas bus jei pasiduosiu  verysad.gif  reikia kazkaip issilaikyti  unsure.gif

pasidaryk arbatytes, isgerk vandenuko, nemastydama, kad tai darai skrandzio uzkisimui. eik ka nors megstamo paveikti.. as einu spakliuotis, ar plaukus kaip nors graziai tvarkytis, man tai patinka ir raminanciai veikia, vienintelis budas nukreipti mintis nuo maisto...

Atsakyti
Vel siandien paslydau...Nesuprantu kas man darosi pastaruoju metu verysad.gif ,bet manau,kad taip yra,nes turiu ziauriai dideliu problemu siuo metu.Pas mane jau lenda i galva mintys blogos,kaip ka nors sau pasidaryt,nes atrodo,kad daugiau neatlaikysiu...Pasakiau siandien tevui apie savo liga-tai jis kaip i durne pasiziurejo ir sako: -Tu gi pinigus isvemi,ka tu ju tiek turi daug,kad tokias nesamones darai?tukstanciai zmoniu vapse neturi ka valgy,tai geriau jiems atiduotum...Ziurejau i ji apakus,nei puses zodzio nepasakiau,nusigreziau ir nuejau...
Atsakyti