QUOTE(Linax @ 2008 04 23, 09:15)
taip, šita liga labai jau klastinga, ji organizme pridaro labai daug negerumų, tik vieniem labiau pasireiškia, kitiems mažiau... O gali pakenkti vos ne kiekvienam organui, pradedant širdim, ir baigiant oda, plaukais, sąnariais, atmintim, inkstais, kraujotaka, centrine nervų sistema ir t.t.
Todėl ją būtina kuo anksčiau ir atsakingiau gydyti.
tikrai taip, ši liga labai daug kuo gali pasireikšti ir dažnai žmonės net neįtaria, kad būtent toks negalavimas juos kamuoja... pvz, dėl rankų odos prieš metus lankiausi pas dermatologę, šiaip tik tepaliukų prisakė, o vat dbr aš jau žinau tikrąją labai šiurkščių, sugrubusių ir besilupančios rankų odos priežastį ir atstačius hormonus tikiuosi, kad visi šie nemalonumai dings..
QUOTE(dovzil @ 2008 04 23, 12:31)
Aisku

As vakar buvau pas gydytoja, tai apsidziauge gydytoja, kad visi T3, T4 ir TSH tyrimai geri.....o va, kad Anti TPO aukstas, tai sake menka cia problema....gersiu toliau hormonus ir karts nuo karto tyrimus darysiuos. O dar taip nuteike gerai, kad galiu vaikucius pradet planuot
O pati tai jokiu dideliu sveikatos sutrikimu nejauciu...gal , kad tyrimai nedaug nuo normu buvo nukrype ir atstate greit
ir aš sveikinu, kad geri rezultatai ir gautas leidimas pipiriukams atsirasti
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 23, 14:34)
Atmintis tikrai slubuoja. Bet geriant vaistus, nors issiblaskymas dingsta. O regejimas mano koks buvo, toks ir liko.
ooo, išsiblaskymo tai būna pas mane... na, taip pat tikiuosi, kad jis dings