Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) II

va, norėjau paklausti moteriškių, kurios jau ilgiau gydosi, ar gydymosi metu sunormalizavus ir atstačius hormonus pagerėja atmintis, regėjimas? klausiu, nes mane tai labai vargina... tikrai smarkiai pablogėjo atmintis, o apie regėjimą net nekalbu.. gydytoja sakė, kad visi šie dalykai butent dėl šitos problemytės... verysad.gif kadangi tik pradėjau gydytis, tai labai idomi "veteranių" patirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2008 04 22, 14:24)
va, norėjau paklausti moteriškių, kurios jau ilgiau gydosi, ar gydymosi metu sunormalizavus ir atstačius hormonus pagerėja atmintis, regėjimas? klausiu, nes mane tai labai vargina... tikrai smarkiai pablogėjo atmintis, o apie regėjimą net nekalbu.. gydytoja sakė, kad visi šie dalykai butent dėl šitos problemytės... verysad.gif kadangi tik pradėjau gydytis, tai labai idomi "veteranių" patirtis  g.gif

blink.gif Tai nuo sito brudo dar ir regejimas genda.... unsure.gif Visai akla paliksiu doh.gif Siaubas kokia negera ta liga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 04 22, 15:14)
blink.gif  Tai nuo sito brudo dar ir regejimas genda.... unsure.gif  Visai akla paliksiu  doh.gif  Siaubas kokia negera ta liga  verysad.gif

taip, šita liga labai jau klastinga, ji organizme pridaro labai daug negerumų, tik vieniem labiau pasireiškia, kitiems mažiau... O gali pakenkti vos ne kiekvienam organui, pradedant širdim, ir baigiant oda, plaukais, sąnariais, atmintim, inkstais, kraujotaka, centrine nervų sistema ir t.t. verysad.gif
Todėl ją būtina kuo anksčiau ir atsakingiau gydyti.
Atsakyti
Aisku 4u.gif As vakar buvau pas gydytoja, tai apsidziauge gydytoja, kad visi T3, T4 ir TSH tyrimai geri.....o va, kad Anti TPO aukstas, tai sake menka cia problema....gersiu toliau hormonus ir karts nuo karto tyrimus darysiuos. O dar taip nuteike gerai, kad galiu vaikucius pradet planuot blush2.gif
O pati tai jokiu dideliu sveikatos sutrikimu nejauciu...gal , kad tyrimai nedaug nuo normu buvo nukrype ir atstate greit unsure.gif
Atsakyti
Nu va, kaip šaunu thumbup.gif , tai dabar sėkmės kviečiant gandriukus blush2.gif
Atsakyti
Atmintis tikrai slubuoja. Bet geriant vaistus, nors issiblaskymas dingsta. O regejimas mano koks buvo, toks ir liko.
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2008 04 23, 09:15)
taip, šita liga labai jau klastinga, ji organizme pridaro labai daug negerumų, tik vieniem labiau pasireiškia, kitiems mažiau... O gali pakenkti vos ne kiekvienam organui, pradedant širdim, ir baigiant oda, plaukais, sąnariais, atmintim, inkstais, kraujotaka, centrine nervų sistema ir t.t.  verysad.gif
Todėl ją būtina kuo anksčiau ir atsakingiau gydyti.

tikrai taip, ši liga labai daug kuo gali pasireikšti ir dažnai žmonės net neįtaria, kad būtent toks negalavimas juos kamuoja... pvz, dėl rankų odos prieš metus lankiausi pas dermatologę, šiaip tik tepaliukų prisakė, o vat dbr aš jau žinau tikrąją labai šiurkščių, sugrubusių ir besilupančios rankų odos priežastį ir atstačius hormonus tikiuosi, kad visi šie nemalonumai dings..

QUOTE(dovzil @ 2008 04 23, 12:31)
Aisku  4u.gif  As vakar buvau pas gydytoja, tai apsidziauge gydytoja, kad visi T3, T4 ir TSH tyrimai geri.....o va, kad Anti TPO aukstas, tai sake menka cia problema....gersiu toliau hormonus ir karts nuo karto tyrimus darysiuos. O dar taip nuteike gerai, kad galiu vaikucius pradet planuot  blush2.gif
O pati tai jokiu dideliu sveikatos sutrikimu nejauciu...gal , kad tyrimai nedaug nuo normu buvo nukrype ir atstate greit  unsure.gif

ir aš sveikinu, kad geri rezultatai ir gautas leidimas pipiriukams atsirasti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 23, 14:34)
Atmintis tikrai slubuoja. Bet geriant vaistus, nors issiblaskymas dingsta. O regejimas mano koks buvo, toks ir liko.

ooo, išsiblaskymo tai būna pas mane... na, taip pat tikiuosi, kad jis dings rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2008 04 23, 12:43)
Nu va, kaip šaunu  thumbup.gif , tai dabar sėkmės kviečiant gandriukus  blush2.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ikulia @ 2008 04 23, 14:34)

man su atmintim irgi prastoka mastau.gif ir issiblaskus baisiai.....nors gal as visada issiblaskius buvau g.gif

QUOTE(ganija @ 2008 04 23, 16:22)
ir aš sveikinu, kad geri rezultatai ir gautas leidimas pipiriukams

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 04 23, 17:53)
Aciu  4u.gif
man su atmintim irgi prastoka  mastau.gif  ir issiblaskus baisiai.....nors gal as visada issiblaskius buvau  g.gif
Aciu  4u.gif

va va, ir man taip pat verysad.gif
idomu kaip kitoms moterytems su ta atmintimi? g.gif
Atsakyti
4u.gif ,

esu cia rasiusi pries metus. tada rasiau kad labai nenoriu hormonu gerti (tiroxino). per didelius vargus prisiversdavau isgerti po table kasryt, nes gydytojai buvo vieningos nuomones - tipo jis butinas. kaip vanduo, iki gyvenimo pabaigos.
Bet as visvien ismeciau, visa ta tiroksina. Is savo gyvenimo.
Gydausi pas homeoapata. Moku daug, ir gal gydytis teks ilgai ir reiks daug investiciju, bet nenoriu as to tiroksino.. nenoriu kad ta skydliauke kuri dar tebera gyva, galutinai nuo dirbtino tiroxino atrofuotusi.
Negeriu jo jau puse metu ir ldidelio skirtumo nematau tarp to, kai geriau ji ir kai nebe.
Ganija --- > atmintis mano normali. Na kol kas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amannda @ 2008 04 23, 22:48)
4u.gif ,

esu cia rasiusi pries metus. tada rasiau kad labai nenoriu hormonu gerti (tiroxino). per didelius vargus prisiversdavau isgerti po table kasryt, nes gydytojai buvo vieningos nuomones - tipo jis butinas. kaip vanduo, iki gyvenimo pabaigos.
Bet as visvien ismeciau, visa ta tiroksina. Is savo gyvenimo.
Gydausi pas homeoapata. Moku daug, ir gal gydytis teks ilgai ir reiks daug investiciju, bet nenoriu as to tiroksino.. nenoriu kad ta skydliauke kuri dar tebera gyva, galutinai nuo dirbtino tiroxino atrofuotusi.
Negeriu jo jau puse metu ir ldidelio skirtumo nematau tarp to, kai geriau ji ir kai nebe.
Ganija --- > atmintis mano normali. Na kol kas..  unsure.gif

Keista nuomonė g.gif man rodos gydytojai geriau žino, jei tiroksinas kenktų tai tikrai jo neišrašinėtų, nežinau man aplamai keista kaip žmonės gydosi pagal save, aš taip nedrįsčiau, suprantu, kad reikia domėtis kas ir kaip, bet skirti sau vaistus arba nutraukti tai nežinau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linax @ 2008 04 18, 13:21)
O beje yra tikimybė kad hormonai šiek tiek nėštumo metu gali ir atsistatyti. Pas mane tfu tfu tfu kol kas jie pagerėjo, nors dar tik pirmas nėštumo trimestras praėjo, bet tikimės kad viskas ir toliau laikysis gerai  thumbup.gif . Taip kad nenukabinkim nosyčių  4u.gif

QUOTE(Edituke777 @ 2008 04 21, 17:39)
O pas Grigoni jau kaip pasakojau niekada negrisiu.

Na man pirma trimestra irgi TSH, T3, T4 labai geri ir puikus buvo be L-Thyroxino. Grigonis liepe negert to L-Thyrox ir daytis kas menesi tyrimus. Taip ir dariau. Du menesiius viskas puiku buvo, o va neseniai antras trimestras prasidejo ir pirmadieni darytas tyrimas parode, kad T3 padidejo (kitoj normoj, nors po truputi dideja) doh.gif Ka daryt? Pas Grigoni nenoriu schmoll.gif Skambinau as jam , tikejausi, kad gal tel pasakys, ka man daryt, bet liepe atvaziuoti pas ji i ligonine tiesiai be jokiu registraturu, nu as kazkaip aciu, po praeito karto nebenoriu jo matyti schmoll.gif Pas ka dar Vilniuje butu galima nueiti????? Grigonis telefonu sake, kad L-thyroxinas dar labiau pakels T3 unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti