Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) II

QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 11:47)
Na man pirma trimestra irgi TSH, T3, T4 labai geri ir puikus buvo be L-Thyroxino. Grigonis liepe negert to L-Thyrox ir daytis kas menesi tyrimus. Taip ir dariau. Du menesiius viskas puiku buvo, o va neseniai antras trimestras prasidejo ir pirmadieni darytas tyrimas parode, kad T3 padidejo (kitoj normoj, nors po truputi dideja)  doh.gif Ka daryt? Pas Grigoni nenoriu  schmoll.gif Skambinau as jam , tikejausi, kad gal tel pasakys, ka man daryt, bet liepe atvaziuoti pas ji i ligonine tiesiai be jokiu registraturu, nu as kazkaip aciu, po praeito karto nebenoriu jo matyti  schmoll.gif Pas ka dar Vilniuje butu galima nueiti????? Grigonis telefonu sake, kad L-thyroxinas dar labiau pakels T3  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Gera daktare Žiukaitė, dirba Santariskiu konsultacineje poliklinikoje. Tik nezinau kaip pas ja patekti, nes jei su siuntimu, tai laukti ilgai reikia. Gal pabandyk paskambint ir pasiteiraut ar priima mokamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 24, 12:11)
Gera daktare Žiukaitė, dirba Santariskiu konsultacineje poliklinikoje. Tik nezinau kaip pas ja patekti, nes jei su siuntimu, tai laukti ilgai reikia. Gal pabandyk paskambint ir pasiteiraut ar priima mokamai  g.gif

Pabandysiu. Radau kabineto tel nr. Kazin ten skambinti ar i registratura? g.gif
Kol kas uzsirasiau kitam treciadieniui geromedoj pas Skuodyte unsure.gif (jei kas, atsauksiu). Dar radau, kad Via medikoj galiu uzsirasyti, bet geguzes menesiui (mazdaug po 2-3 savaiciu) pas Sidlaukas, Kazanaviciu ir dar kazka, bet kazkuris atostogaut isvyksta... Bet man kazkaip ilgokai laukt pasirode, noriu kuo greiciau, kad nuramintu del to hormono doh.gif

Paskambinau... Pas Ziukaite santariskese tik geguzes 21 d verysad.gif Ji gal kur privaciai priima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulė: 24 balandžio 2008 - 11:39
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 12:23)
Pabandysiu. Radau kabineto tel nr. Kazin ten skambinti ar i registratura?  g.gif
Kol kas uzsirasiau kitam treciadieniui geromedoj pas Skuodyte  unsure.gif (jei kas, atsauksiu). Dar radau, kad Via medikoj galiu uzsirasyti, bet geguzes menesiui (mazdaug po 2-3 savaiciu) pas Sidlaukas, Kazanaviciu ir dar kazka, bet kazkuris atostogaut isvyksta... Bet man kazkaip ilgokai laukt pasirode, noriu kuo greiciau, kad nuramintu del to hormono  doh.gif

Paskambinau... Pas Ziukaite santariskese tik geguzes 21 d  verysad.gif Ji gal kur privaciai priima?

Ziukaite privaciai niekur nepriima schmoll.gif Deja...

Skuodyte cia Geromedoje?

Radau savo uzrasuose dar vienos endokrinologes mob.tel 868682259 Juškienė. Dirba (jei neklystu) ten pat, kur ir Ziukaite. Gal pabandyk susitarti asmeniskai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 24 balandžio 2008 - 11:53
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 24, 12:50)
1. Skuodyte cia Geromedoje?
2. Radau savo uzrasuose dar vienos endokrinologes mob.tel 868682259 Juškienė. Dirba (jei neklystu) ten pat, kur ir Ziukaite. Gal pabandyk susitarti asmeniskai  g.gif

1. Taip. Ar kas nors apie ja buvo girdet?
2. Kazkaip nepatogu blush2.gif

ACIU labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 13:11)
1. Taip. Ar kas nors apie ja buvo girdet?
2. Kazkaip nepatogu  blush2.gif

ACIU labai  4u.gif

As buvau pas Skuodyte kai pastojau. Ji paziurejo mano kraujo tyrimu rezultatus ir paskyre kiek man gert tiroxino per nestuma.

Man daktares Juskienes telefono numeri dave viena moteriske poliklinikoje, kai pradejome kalbeti apie gydytojus ir apie tai, kad sunku rasti gera ir prieinama smile.gif. Si moteriske negalejo pastoti ilga laika, o su sia daktare bendravo jau pastojus ir labai ja gyre. Pati pas ja nesu buvus.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 24, 13:27)
As buvau pas Skuodyte kai pastojau. Ji paziurejo mano kraujo tyrimu rezultatus ir paskyre kiek man gert tiroxino per nestuma.

g.gif Tai as taip ir galvoju, kad vel skirs man tiroxina, nes kaip suprantu kito vaisto nera. Tik keista, kad Grigonis pasake, jog tiroxinas man T3 kaip tik didins, o ne mazins unsure.gif
O ar labai blogai tas padidejes T3?
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 13:32)
g.gif Tai as taip ir galvoju, kad vel skirs man tiroxina, nes kaip suprantu kito vaisto nera. Tik keista, kad Grigonis pasake, jog tiroxinas man T3 kaip tik didins, o ne mazins  unsure.gif

blush2.gif Apie T3 negaliu nieko pasakyt, nes turiu su T4 problemu. Bet kuris nukripimas nuo normu, matyt, negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2008 04 24, 13:36)
blush2.gif Apie T3 negaliu nieko pasakyt, nes turiu su T4 problemu. Bet kuris nukripimas nuo normu, matyt, negerai  unsure.gif

Vis tiek labai aciu uz info 4u.gif
Jei Skuodyte nepatiks, eisiu i Via Medica... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 13:37)
Vis tiek labai aciu uz info  4u.gif
Jei Skuodyte nepatiks, eisiu i Via Medica...  ax.gif

Sekmes tau bet kuriuo atveju 4u.gif
Atsakyti
Visai nepažiūrėjau, kad jau ana temutė baigėsi, tai laukiu sau laiminga favorituose, kas ką naujo pasakys doh.gif gerai, kad susizgribau doh.gif

Labas smile.gif

QUOTE(dovzil @ 2008 04 18, 11:27)
Net baisu pagalvot, kad trecia karta galeciau prarast vaikuti arba niekada ju neturet verysad.gif

Dovzil, mes pažįstamos iš nestuke.gif kovinukų temos, bendravau tada kaip *vienintelė* mirksiukas.gif Labai linkiu tau kuo didžiausios sėkmės planuojant. Aš šią ligą turiu jau 8 metai (gal ir dar ilgiau, bet tik tada nustatė, o tai dėl nereguliaraus ciklo dar paauglystėj ginekologės liepė KT gerti, o skydliaukės nepažiūrėjo niekas). O parašas mano... pati matai smile.gif Matysi, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Edituke777 @ 2008 04 21, 17:39)
Sveikutes likimo drauges, oi kaip gerai, kad jau yra nauja temuke. Rasau, nes reikia pagalbos. Prasau patarkit kur nueiti pas gera endokrinologa Kaune. Jau butinai reikia pasitikrinti, bet nezinau kur. O pas Grigoni jau kaip pasakojau niekada negrisiu. Prasau pasidalinkit patirtim, kar kur einat Kaune

Kai studijavau, Kaune lankiausi pas Kazanavičių (klinika prie Topolio kažkur) ir pas Šidlauską, kažkur savanorių gale klinika, nepamenu tikslaus adreso, manau, per paiešką susirastum 4u.gif

QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 13:32)
g.gif Tai as taip ir galvoju, kad vel skirs man tiroxina, nes kaip suprantu kito vaisto nera. Tik keista, kad Grigonis pasake, jog tiroxinas man T3 kaip tik didins, o ne mazins  unsure.gif

Taip, Tiroksinas TSH mažina, o T3 didina. Nežinau, kas kaip, bet tik tiek, kad kai mano T3 būna jau aukštoka, gydytoja mažina Tyroksino dozę. Tai taip kaskart ir žaidžiam su tom dozėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2008 04 24, 20:47)
Na man pirma trimestra irgi TSH, T3, T4 labai geri ir puikus buvo be L-Thyroxino. Grigonis liepe negert to L-Thyrox ir daytis kas menesi tyrimus. Taip ir dariau. Du menesiius viskas puiku buvo, o va neseniai antras trimestras prasidejo ir pirmadieni darytas tyrimas parode, kad T3 padidejo (kitoj normoj, nors po truputi dideja)  doh.gif Ka daryt? Pas Grigoni nenoriu  schmoll.gif Skambinau as jam , tikejausi, kad gal tel pasakys, ka man daryt, bet liepe atvaziuoti pas ji i ligonine tiesiai be jokiu registraturu, nu as kazkaip aciu, po praeito karto nebenoriu jo matyti  schmoll.gif Pas ka dar Vilniuje butu galima nueiti????? Grigonis telefonu sake, kad L-thyroxinas dar labiau pakels T3  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Uzjauciu, kad jis ir del taves nepataike. As tai del grabinejimosi neinu. Kazkox istvirkelis. Ir siaip jis mano kaklo niekada nepaziuri ir nesiuncia augliuku patikrinti, tik kraujo tyrimus. O pirmiausia tai skuba patikrinti ir paciupineti ar nera striju ant koju. Tfu... Nu Vilniuj tikrai turetu buti geresniu daktaru. Sekmes Tau...Rupinkis sveikatuke..
Papildyta:
QUOTE(Linax @ 2008 04 22, 17:41)
na aš jau buvau minėjus, kad lankausi Klinikose, pas A.Markauską, toks nieko lyg žmogelis, pagyvenęs. Tyrimus dažnai kartoja, stebi, vaistų dozes pastoviai koreguoja, nu kol kas nenugydė.  mirksiukas.gif , žiūrėsim kaip toliau bus.

Dekui labai Linax, reikes pasidometi, gal man numeriuka galetum duoti ir adresiuka. Buciau labai dekinga.
Papildyta:
[quote=Saulyčiukas,2008 04 25, 00:40]
Kai studijavau, Kaune lankiausi pas Kazanavičių (klinika prie Topolio kažkur) ir pas Šidlauską, kažkur savanorių gale klinika, nepamenu tikslaus adreso, manau, per paiešką susirastum 4u.gif

Labai dekui Saulyciukai, butinai pasidomesiu, dabar jau turiu tris vardus is Kauno Endorkrinologu. Belieka tik pasidometi ir registruotis. Dekui
Atsakyti
QUOTE(Amannda @ 2008 04 23, 23:48)
4u.gif ,

esu cia rasiusi pries metus. tada rasiau kad labai nenoriu hormonu gerti (tiroxino). per didelius vargus prisiversdavau isgerti po table kasryt, nes gydytojai buvo vieningos nuomones - tipo jis butinas. kaip vanduo, iki gyvenimo pabaigos.
Bet as visvien ismeciau, visa ta tiroksina. Is savo gyvenimo.
Gydausi pas homeoapata. Moku daug, ir gal gydytis teks ilgai ir reiks daug investiciju, bet nenoriu as to tiroksino.. nenoriu kad ta skydliauke kuri dar tebera gyva, galutinai nuo dirbtino tiroxino atrofuotusi.
Negeriu jo jau puse metu ir ldidelio skirtumo nematau tarp to, kai geriau ji ir kai nebe.
Ganija --- > atmintis mano normali. Na kol kas..  unsure.gif

šiaip L-thyroxinas nėra pavojingas, gi tai tiesiog tabletėlė, kurioje yra tai, ko mums trūksta, ko mūsų skydliaukė pati nesugeba pagaminti ir mūsų aprūpinti smile.gif ir šiaip šis vaistas nėra pavojingas ir "nesuėda" kepenų, skrandžio, taip kad manau jo nereikėtų bijoti mirksiukas.gif žinoma, skydliaukė yra tinginiukė ir ji gali dar labiau aptingti ir nebesistengti gaminti hormonų, tačiau tam yra daromi tarpai L-thyroxino vartojime smile.gif taip kad tikrai nereikia taip bijoti šių vaistukų, jų toli gražu nesulyginsi su tokiais baisiais vaistais, kaip, pavyzdžiui, prednizolonas... bet bet kokiu atveju, sveikintinas žmogaus ieškojimas geriausio varianto smile.gif taip kad sekmės ir prasinešk mums kaip tau sekasi gydytis homeopatiniais vaistais mirksiukas.gif galbūt galėsim pasimokyti iš tavęs ir pasinaudoti tavo patirtimi smile.gif juk absoliučių tiesų nėra smile.gif
Atsakyti