Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 21, 22:33)
Noriu tokio grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif

3 kambarių bute ant palangės wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 21, 22:33)
Noriu tokio grozio  wub.gif  wub.gif  wub.gif

grozio ir as noriu, bet nuo tokio kiekio gali dziungles pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 21, 22:35)
3 kambarių bute ant palangės  wub.gif  lotuliukas.gif

As name gyvenu tai pas mane problemos nera del vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 21, 22:44)
As name gyvenu tai pas mane problemos nera del vietos  mirksiukas.gif

pavydžiu user posted image aš tai svarstau, kaip reikės keisti sekcijos projektą, kad daryti specialias lentynas orchidėjoms sustatyti...
vajeij, dar samanų neišrūšiavau doh.gif nežinau ar kiminų pririnko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 21, 22:49)
pavydžiu  user posted image aš tai svarstau, kaip reikės keisti sekcijos projektą, kad daryti specialias lentynas orchidėjoms sustatyti...
vajeij, dar samanų neišrūšiavau  doh.gif nežinau ar kiminų pririnko  rolleyes.gif

As tai turiu tik 10 orchideju kambari mirksiukas.gif Bet dar maza ax.gif Greiciausiai sakiau treciadieni i baze leksiu dar pora naujokiu nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 21, 20:15)
Ant pietinės palangės?  g.gif  ir saulės daug? Keista, nes čia buvo rašoma, kad gali lapukai nuo tiesioginės saulės nudegti. Aš irgi norėčiau ant pietinės laikyti, bet dabar slapstau jas visur nuo saulės, kad tiesiogiai ji nekaitintų. O pas mane bute tame ir problema, kad tiek virtuvėje, tiek kambaryje yra pietinė saulė ir vasaromis būna labai karšta  cool.gif

O taviskės gelytės irgi gauna tiesioginių spindulių? Ir jokių lapų nudegimo požymių nėra? Tada ir aš perkraustyčiau ten gėlytes  unsure.gif  net nežinau  g.gif

Mano gelytes irgi prie tu , megstanciu saulyte lotuliukas.gif Visa laika stovi pas mane ant pietines- pietrytines palangiu ir nieko, nenudega. Gal tikrai priprate, nes as ju niekur nenesioju. Tik yra vienas bet... Kabo deinines organzos uzuolaidos, kurios gal ir uzstoja truputi spinduliu g.gif

Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 04 21, 22:08)
Mano gelytes irgi prie tu , megstanciu saulyte lotuliukas.gif  Visa laika stovi pas mane ant pietines- pietrytines palangiu ir nieko, nenudega. Gal tikrai priprate, nes as ju niekur nenesioju.  Tik yra vienas bet... Kabo deinines organzos uzuolaidos, kurios gal ir uzstoja truputi  spinduliu g.gif

g.gif o kaip cia jos taip kaba kad uzstoja saule? kaip roletai?
Atsakyti
Sveikutės, prieš pora savaičių nusipirkau phaleopsi, nukainuotą dėl nužydėjimo. Ant jo kabėjo keli nužydėję žiedai, matosi, kad yra geltonas, ir buvo labai daug pumpurų. Dalis pumpurų nukrito, čia tikriausiai po persikėlimo į kitą vietą, o kiti liko. Lyg ir nedžiūsta, bet ir neauga g.gif . Kaip manot, ar dar gali prasiskleisti.
Atsakyti
Nuvažiavau vakar pas mamą ir ji man atidavė vieną orchidėją mažytę, bet jau tokią vos gyvą... Grįžusi namo, išėmiau iš vazonėlio, o ten visos šaknys supuvusios... verysad.gif Gerai, kad bent orinių šaknų yra... O dar ir žiedkotis nedidukas išaugęs su dviem prasiskleidusiais žiedukais ir keliais pumpurais... Iš pradžių galvojau nupjaut tą žiedkotį prieš imant iš vazonėlio, bet pagailo biggrin.gif Tai žiedkotį palikau biggrin.gif Padariau tokį ale reanimatorių... Padėjau apačioje lėkštutę, į ją įdėjau permatomą vazonėlį, ten pribėriau keramzito (nes kiminų neturėjau) ir užpyliau vandens, kad tas keramzitas būtų drėgnas... Į tą vazonėlį ant keramzito įdėjau savo leisgyvę orchidėją, kurią prieš tai dar apibarsčiau cinamonu toje vietoje kur nupjoviau supuvusias šaknis... Ir su tuo visu vazonėliu įkišau į maišiuką, pripučiau oro ir užrišau smile.gif Bet galvoju, ar nieko tokio, kad įdėjau ten su visu žiedkočiu? g.gif Gal visdėlto geriau jį nupjauti? g.gif Per naktį laikiau vonioj, nes ten šilčiausią, bet ryte išnešiau į kambarį ir padėjau ant radiatoriaus, nes pabijojau, kad būdama vonioj ji visai negaus šviesos... Ar reanimuojamai orchidėjai svarbiausia šiluma ir drėgmė ir nereikia tos šviesos? Ar geriau laikyt kambary ant radiatoriaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2008 04 22, 08:10)
Sveikutės, prieš pora savaičių nusipirkau phaleopsi, nukainuotą dėl nužydėjimo. Ant jo kabėjo keli nužydėję žiedai, matosi, kad yra geltonas, ir buvo labai daug pumpurų. Dalis pumpurų nukrito, čia tikriausiai po persikėlimo į kitą vietą, o kiti liko. Lyg ir nedžiūsta, bet ir neauga g.gif . Kaip manot, ar dar gali prasiskleisti.

gali gali bigsmile.gif tik kantrybes mirksiukas.gif mano nukainuotiesiems irgi taip buvo ir dabar jie toliau augina likusius pumpurelius bigsmile.gif
Atsakyti
mano paciente augina dar viena kazka biggrin.gif bet tokriausia sakni
Atsakyti
QUOTE(giedre77 @ 2008 04 22, 08:10)

pastatyk kur daugiau saules gautu,mano jau pajaute pavasari. Greitai dar vieno ziedelio sulauksiu thumbup.gif
Atsakyti