Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Monikutė @ 2008 04 22, 12:58)
Merginos, kiek maždaug gali kainuoti orchidariumas? Zyziu saviškiui, kad labai jo noriu, bet neturiu žalio supratimo kaip smarkiai muštų per kišenę.
Mes irgi ruošiamės į dušą ax.gif

na anksciau tai biski virs 1000 galima buvo tikrai nebloga isigyt, o dabar net nzn, gal biski bus pabrange, kaip ir viskas g.gif

QUOTE(lucky @ 2008 04 22, 16:04)
]
Uzuolaidos, kaip pritvirtintos ir mano pusūkis biggrin.gif

lb fainiai, mastau visai butu neblogai pas dicki kambary padaryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 04 22, 20:15)
Persodinau sian savo viena gelyte. Paziurekit koks pas ja gyvatynas bigsmile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  Substrato nerasta biggrin.gif

bigsmile.gif o geras, o kokios saknytes grazios thumbup.gif
Atsakyti
kokios pas jus gražios wub.gif
pas mane tik su 2 žiedukais smile.gif
Papildyta:
dabar aš čia paskaičiau kad reikia karšta duša daryti, o tas kiek laiko ji reikia daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 04 22, 21:45)
kokios pas jus gražios wub.gif
pas mane tik su 2 žiedukais smile.gif
Papildyta:
dabar aš čia paskaičiau kad reikia karšta duša daryti, o tas kiek laiko ji reikia daryti 4u.gif

i savaite karta, ar kas 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 04 22, 20:45)

darau kiekviena syki kai laistau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 04 22, 20:09)
i savaite karta, ar kas 2  mirksiukas.gif

dėkui
o kaip jus ji darot, nes radau tik rusiškai o rusiškai aš nieko nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 04 22, 21:14)
o kaip jus ji darot, nes radau tik rusiškai o rusiškai aš nieko nesuprantu verysad.gif

kazkur rasiau kelis psl. atgal, kazkaip tingiu kartotis doh.gif reik pasiziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 04 22, 22:14)
dėkui

siltu vandeniu lieju per lapus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 21, 15:12)
pastave jei nemaisau, rasos ant sieneliu nesusidaro g.gif
tai tu vazona kisk i vandeni iki lapu kad butu apsemta ir tada palaikyk 15-20min., gali daryt dusa karsta, na zo per mazai matyt joms dregmes g.gif

as tai laistau taip, sunesu visas i vonia istatau i baleika atsuku dusa toki vasarini vandenuka ir poto vis ji karstindama po dusu pavarau, poto adr jas palieku 15-20min., pamirkti, poto perlieju su trasom, dar pamirkti kokias 5min. ir tada jas istraukiu is baleikas ir paliepu vonioj nudziuti g.gif

Dekui, bandysiu taip ir daryti, nors nelabai suprantu, kam tie rasos lasiukai, jei gele nuo to nekencia, bent jau as taip manau g.gif ax.gif
Atsakyti
va radau ax.gif
as tai laistau taip, sunesu visas i vonia istatau i baleika atsuku dusa toki vasarini vandenuka ir poto vis ji karstindama po dusu pavarau, poto dar jas palieku 15-20min., pamirkti, poto perlieju su trasom, dar pamirkti kokias 5min. ir tada jas istraukiu is baleikas ir palieku vonioj nudziuti, dusas 40-50 laipsniu karscio rolleyes.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 22, 21:19)
Dekui, bandysiu taip ir daryti, nors nelabai suprantu, kam tie rasos lasiukai, jei gele nuo to nekencia, bent jau as taip manau  g.gif  ax.gif

tai jei tau gerai, tai nedaryk taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 22, 17:20)
va radau ax.gif
as tai laistau taip, sunesu visas i vonia istatau i baleika atsuku dusa toki vasarini vandenuka ir poto vis ji karstindama po dusu pavarau, poto dar jas palieku 15-20min., pamirkti, poto perlieju su trasom, dar pamirkti kokias 5min. ir tada jas istraukiu is baleikas ir palieku vonioj nudziuti, dusas 40-50 laipsniu karscio  rolleyes.gif g.gif
Papildyta:

tai jei tau gerai, tai nedaryk taip g.gif

Na, pabandysiu, jei viskas bus gerai ir gelytei patiks, darysiu dusiukus, mirksiukas.gif 4u.gif , bet stai mane domina, kodel numete pumpureli, vienas naujas issiskleide, vienas nukrito taip ir neprazydes g.gif , idomu, jie ne visi gali prazysti, kaip jums buna?

O cia mano grazuole rolleyes.gif

user posted image

Rytoj idesiu saknyciu foto, pakomentuosit. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 22, 21:36)
O cia mano grazuole  rolleyes.gif
user posted image

Kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 22, 21:36)
Na, pabandysiu, jei viskas bus gerai ir gelytei patiks, darysiu dusiukus,  mirksiukas.gif  4u.gif , bet stai mane domina, kodel numete pumpureli, vienas naujas issiskleide, vienas nukrito taip ir neprazydes  g.gif , idomu, jie ne visi gali prazysti, kaip jums buna?

Kokios nuostabios saulytes wub.gif wub.gif
Atsakyti