o mano po karsto duso lygtais vienas sonas onciudium orches pradejo lygintis, nes jau labai susiraukslejusi yra
Bet jau kokiu grazuoliu turite
o mano po karsto duso lygtais vienas sonas onciudium orches pradejo lygintis, nes jau labai susiraukslejusi yra
Beja, noriu pasidemonstruoti trupučiuką
Labai grazios tavo gelytes
QUOTE(lucky @ 2008 04 23, 16:45)
Pro stikla kaip atrodo mano ligoniukas ir is virsaus.
geras sumanymas, tik pas mane akva dengia pandgtis, tai tazkaip netureciau kur pritvirtint
QUOTE(Ciocė @ 2008 04 23, 17:23)
Beja, noriu pasidemonstruoti trupučiuką
Kad ir labai jau apleistos mano orchės šiuo metu, bet vat vistiek jos mane myli ir žiedeliais džiugina, taigi įmetu kelias foto:
labai grazios
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 23, 17:57)
čia noriu jums parodyti savo bičiulius, katik po maudynių
graziais atrodo, kai tie lasiukai ant lapu
Sveikutes!
Arteja vasara ir pradejau baimintis, kad falenopsiui nepakenktu kondicionierius. Gal esate susidurusios, ar nieko neatsitiktu gelytei?
Arteja vasara ir pradejau baimintis, kad falenopsiui nepakenktu kondicionierius. Gal esate susidurusios, ar nieko neatsitiktu gelytei?
QUOTE(Awita @ 2008 04 23, 21:19)
Sveikutes!
nestatyk prie pat kondicionieriaus ir nepamirsk papurskalioti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 23, 21:50)
Aciu tau labai
Mano gelytes po reanimacijos ir pasodinimo jauciasi gerai, auga. Ale tokis klausimukas iskilo: Ju senieji lapai minksti, pasirauksleje
kadangi matau, kad saknytem viskas okei, tai ar gali buti, kad tie lapai pasirauksleje ir minksti del to, kad per palyginus neilgas saknis iki tu lapu dregme normaliai neateina?
Sveikos, turiu klausimeli, gal kas pagelbesit
Jei kas atsimenat klausiau del savo apsivaikavusio dendrobio, tai vat dariau ekspermenta, atskyriau keleta keikiu, pasodinau i substrata, bet jie nyksta
Primeciau, kad saknys dar per silpnos. Parsiveziau savaitgali kiminu, isdziuvo jau ir ... Ar reikia juos dezinfekuot? Jei reikia, gal priminsit kaip
QUOTE(gotte @ 2008 04 23, 21:55)
Mano gelytes po reanimacijos ir pasodinimo jauciasi gerai, auga. Ale tokis klausimukas iskilo: Ju senieji lapai minksti, pasirauksleje
kadangi matau, kad saknytem viskas okei, tai ar gali buti, kad tie lapai pasirauksleje ir minksti del to, kad per palyginus neilgas saknis iki tu lapu dregme normaliai neateina? 
QUOTE(hakura @ 2008 04 23, 22:09)
Sveikos, turiu klausimeli, gal kas pagelbesit
Jei kas atsimenat klausiau del savo apsivaikavusio dendrobio, tai vat dariau ekspermenta, atskyriau keleta keikiu, pasodinau i substrata, bet jie nyksta
Primeciau, kad saknys dar per silpnos. Parsiveziau savaitgali kiminu, isdziuvo jau ir ... Ar reikia juos dezinfekuot? Jei reikia, gal priminsit kaip 
as ju nedezinfekuoju
is misko prisirenku isdziovunu ir naudoju
Cia foto suglebusiu lapu. Pirma karta dedu cia tiesiogiai, tai atleiskit, jei kas ne taip
QUOTE(gotte @ 2008 04 23, 22:21)
Cia foto suglebusiu lapu. Pirma karta dedu cia tiesiogiai, tai atleiskit, jei kas ne taip 
mazokos tos tavo foto