sveikutes
neseniai Jum rasiau kad mano gelyte vis neprazysta pastebejau kad dar viena lapuka leidzia o tie ziedkociai apdziuve kazkokie ,gal juos apkarpyti reikia kad gyvybe pradetu rodyti .pabandysiu ikelti foto kaip ji atrodo.
QUOTE(^nataly^ @ 2008 04 24, 10:49)
sveikutes
neseniai Jum rasiau kad mano gelyte vis neprazysta pastebejau kad dar viena lapuka leidzia o tie ziedkociai apdziuve kazkokie ,gal juos apkarpyti reikia kad gyvybe pradetu rodyti .pabandysiu ikelti foto kaip ji atrodo. 
Ikelk nuotrauka savo orchidejos

o cia senesnes foto....

QUOTE(^nataly^ @ 2008 04 24, 10:49)
sveikutes
Na jeigu ziedkociai dziuva tai juos apkarpyk
QUOTE(skm @ 2008 04 24, 09:13)
viskas gerai, nemaišykite
Phalaenopsiams yra du substratai: Ekstra ir OS epifitinems (stambus), kuris ir yra paruostas stambiu kokoso cipsu pagrindu.
OS epifitinems (smulkus) skirtas dendrobiumams ir kitoms kurios turi plonytes saknytes. Jo pagrindas smulkesni kokos cipsai ir kiti priedai nei phalaenopsiui.
OS epifitinems (smulkus) skirtas dendrobiumams ir kitoms kurios turi plonytes saknytes. Jo pagrindas smulkesni kokos cipsai ir kiti priedai nei phalaenopsiui.
fuuu
Ale viskas okei
QUOTE(gotte @ 2008 04 24, 11:39)
Sorry cia as vakar tave subalamutinau
QUOTE(gotte @ 2008 04 23, 20:16)
Labai grazios tavo gelytes
ypac man pati pirmoji!!! O ta paskutine ir as turiu. Ta prasme tokios pat raudonai bordines spalvos 
Ta pirmoji mano mylimiausia
QUOTE(hakura @ 2008 04 23, 22:09)
Sveikos, turiu klausimeli, gal kas pagelbesit
Jei kas atsimenat klausiau del savo apsivaikavusio dendrobio, tai vat dariau ekspermenta, atskyriau keleta keikiu, pasodinau i substrata, bet jie nyksta
Primeciau, kad saknys dar per silpnos. Parsiveziau savaitgali kiminu, isdziuvo jau ir ... Ar reikia juos dezinfekuot? Jei reikia, gal priminsit kaip 
Naujagimiams geriau dezinfekuoti, kad kokio grybo ar pelėsio neužneštum jauniems augaliukams
QUOTE(gotte @ 2008 04 23, 22:21)
Cia foto suglebusiu lapu. Pirma karta dedu cia tiesiogiai, tai atleiskit, jei kas ne taip 
Jeigu su šaknimis viskas gerai, tai tikriausiai trūksta drėgmės, kad lapai gleibsta.
Pas cioce visos grazuoles ir ispopintos
QUOTE(eerika @ 2008 04 24, 14:48)
mergytes, kam aktualu, vaziuokit i Klaipedos ermitaza, labai daug nukainuotu orchideju, sakyciau, kad labai geros bukles, nemazai ziedu ir pumpuru
pati parsitempiau 2 cimbidzius ir dendorbium nobile
kainos - nuo 9,99 iki 19,90
pati parsitempiau 2 cimbidzius ir dendorbium nobile
kainos - nuo 9,99 iki 19,90
O aš kaip tikra klaipėdietė ir nežinau, kur randasi ermitažas
QUOTE(Ciocė @ 2008 04 24, 10:58)
Naujagimiams geriau dezinfekuoti, kad kokio grybo ar pelėsio neužneštum jauniems augaliukams
O kaip juos dezinfekuot?
QUOTE(hakura @ 2008 04 24, 17:01)
Aš tai iš akies pakaitinu kažkiek ir viskas
Bet dažniausiai tiesiog užpilu verdančiu vandeniu, palaikau kažkiek, išgriebiu ir palieku džiūti. O jau pradžiuvusius supurškiu insekticidais ir fungicidais-dėl viso pikto kaip sakant