Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

mano vaikas blogai taria R viru sako vivu,ragana lagana ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Mūsų Pupa ,,R" tarti pradėjo 3.5 m., o iki tol ,,R" keisdavo ,,L'' valna, jogultas.
Atsakyti
maniškė R pradėjo tarti, kai pradėjo kalbėti rišliais sakiniais- apie pustrečių metukų. O Š Č Ž sunkiai sekėsi - tik keturių su puse išmoko
Atsakyti
O aš tai pasigirsiu, kad mano vaikas 1,5 m. jau R ištardavo. Žodžiu, kai jau pradėjo kalbėti, tai ir Rrrrr galėjo pasakyti. biggrin.gif Man tai keista, nes pati aš labai ilgai nemokėjau ištarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewdew: 16 vasario 2011 - 18:47
maniskei tuoj 4m, bet R, Š raideliu netaria. graziai istaria Č.laukiu kada kitas prades tarti jei ne reikia gal pas logopeda kreptis g.gif
Atsakyti
Musiskis pries menesi pradejo tarti RRRR tik i zodzius dar ne visad i taiso biggrin.gif mums 4m ir 7men 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2011 02 11, 11:35)
mano vaikas blogai taria R viru sako vivu,ragana lagana ir t.t. doh.gif

tai mazas vaikutis mirksiukas.gif viskas susitvarkys mirksiukas.gif

bet atsiprasau kaip paskaiciau su ta v raidele negalejau nenusijuokti ..nes prisiminiau toki dalykeli.... Turejau kolege darbe ir ji netare R raides o vietos jos visada V .. ja vezdavom i darba arba is darbo namo ..tai ji atejus sakydavo visad labas vytas biggrin.gif (rytas) o mes jai labas Janina lotuliukas.gif kartais buna juokinga .bet kodel iki 45 m zmogus kalbos neatitaise neaisku g.gif

Atsiprasau kad ppritersiau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
kazkaip su r raide jokiu problemu nebuvo net nepajutau kada pradejo aiskiai ja tart.bet va jau 4.5 ir vis dar bedu yra su f, č, ž, h
Atsakyti
Kazkur budamas 4 metuku. Nuo rugsejo darzelyje pradejo lankytis pas logopede ir labai greit ismoko.
Atsakyti
mums keturi metukai,bet su R raidele dar nelabai draugaujam.kartais pavyksta pasakyti,bet retai.tačiau visas kitas raides tariam labai gerai,tik ta R kažkokia mistika doh.gif
Atsakyti
R - nuo 5metu, no tik su pagalba logopedo smile.gif
Atsakyti
Maniškis vietoj r ir L sako J. pvz. Jabas (labas), Jagana(ragana) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragostėja: 12 kovo 2011 - 19:43
Maniškis vietoj r ir L sako J. pvz. Jabas (labas), Jagana(ragana)

Kiek metų jūsiškiui?
Atsakyti