Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

sulig trečiuoju gimtadieniu ir pradėjo tarti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunus pradejo tarti R raide anksti,kai tik ismoko kalbeti,bet tik ta r raide taria nevisuose zodziuose biggrin.gif
Atsakyti
mes r raide pradejom tarti sulauke 3 metuku thumbup.gif ir tai dar ne visuose zodziuose g.gif
Atsakyti
pas mus tai "R" priklausomai nuo žodžio pasakė jau 2,5 arba 3 m
Atsakyti
vėlokai....nuo ~4.5 metukų
Atsakyti
Iki trečio gimtadienio dar trūksta poros mėnesiukų. Bet ,,r'' dar ne pas mus schmoll.gif Vietoj jos išeina tik ,,j'' g.gif Lauskim dar ir mokinsimės smile.gif
Atsakyti
Mums keturi metukai,bet iki siol R raideles dar netariame g.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, nuo kada raidės tariamos blink.gif . Raidės rašomos, skaitomos, o tariami garsai. Nepykit už pastabą, bet mane siutina. Kaip jūs mokysit savo vaikus, jei pačios nesąmones rašot blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamukas... @ 2011 06 25, 14:15)
Mums keturi metukai,bet iki siol R raideles dar netariame  g.gif

ko jus skubat ismoks kai ateis laikas. as budama 7-8 istariau. maniskis ape 4metus R gerai sake, o siemet deka lokopedes ismoko G ir K sakyti. pas mus gegute sakydavo tutu lotuliukas.gif ir ta kai skuba sneketi susimakaluoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2011 06 26, 00:17)
Mielos mamytės, nuo kada raidės tariamos blink.gif . Raidės rašomos, skaitomos, o tariami garsai. Nepykit už pastabą, bet mane siutina. Kaip jūs mokysit savo vaikus, jei pačios nesąmones rašot blink.gif .

nervu lasiukai padeda nuo pasiutimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saratukas @ 2011 07 01, 17:32)
nervu lasiukai padeda nuo pasiutimo  lotuliukas.gif
Bet nepadeda nuo neraštingumo. tongue.gif
Atsakyti
Mes nuo 2.5 tarem jau gerai,nes kalbeti labai anksti pradejom.
Atsakyti
mums 4, bet niekaip netaria, nors tu ka doh.gif
Atsakyti