Įkraunama...
Įkraunama...

R raidė

mano dukrytei 2.10 ir R normaliai taria unsure.gif
Atsakyti
mano dukryte metuku budama kuo puikiausiai tare r raidele,o va,sunus,kuriam jau trys metai,tai isviso tik neseniai kalbet pradejo biggrin.gif o iki r raides manau toloka rolleyes.gif nors logopede sake,kad mes is vaiko neturim teises reikalauti tarti r raide iki 6m. ax.gif
Atsakyti
Mano mazoji, kai tik pradejo normaliai kalbeti, apie 2 metukus, tai viska istare kuo puikiausiai, o siaip pati garsa tare dar anksciau, berniukas beveik iki 3 metu sveplavo, nors normaliai jau kalbejo nuo 1,5 metu. Bet as nusipirkau tokia faina lietuviu autores knygute apie R tarima ir mokyma, ir mes dar nesuejus 3 metukams puikiai net per ryskiai emem tarti
Atsakyti
Mano suneliui bus tuoj 4, bet R neistaria svariai.
Atsakyti
sveiki,
mano sunelis 5 metu,visai neseniai,buna ,kad dar pamirsta smile.gif
Atsakyti
mano suneliui 3 metai ir beveik 3 menesiai vienuose zodziose R raidde taria kitose ne
Atsakyti
mano suneliui uz poros men bus 4m ,nesenei ismokinau L raidyte tarti, kai kuriuose zodziuose uzsimirsta ir vel kalba po senovei kol isgirdusi pataisau ir liepiu kalbeti teisingai ,bet R raidytes niekaip neismokinu ,nu nesigauna jam ir viskas, viskas jam per J gaunasi. girdejau kad reikia liezuveli pakirpti, kad gali buti plevele par daug uzaugusi ir liezuvis nedatenka normalei iki dantuku.gal kas su tuo susidurete. g.gif
Atsakyti
Maniske R ismoko 4m. Pirmiausia pastebejau, kad netaria L kietos. Pries veidrodi ziurejom i liezuvio padeti ir ismokom. Kai mokejo tarti L kieta, pries veidrodi su piestuku pavirpinau jos liezuviuko gala, jai betariant kieta L, ir rezultatas - po savaites istare RR.. Aisku, paskui koki menesi vis primindavau ir pagirdavau, kaip ji graziai sneka wink.gif
Atsakyti
Maniskis irgi R neistardavo, o po to savaime viena diena girdziu sako traktorius, jau nebe tlaktolius rolleyes.gif Ir mokint jo nereikejo, tai ivyko kai jam buvo 3 metukai
Atsakyti
dukrai jau 4.5metukai neistaria r raides,beto buna kartais nesuprantu koki zodi.Gal kas zinote kokiu uzduoteliu,
Atsakyti
Berniukas žodžio viduryje pradėjo tarti 3 metukų, o po pusmečio ir žodžio pradžioje smile.gif
Atsakyti
Mums 3.6metukai, bet reikaliukai su R raide nekokie smile.gif bet pas logopeda nebuvom,ar butina pas ji eiti?
Atsakyti