Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Lankausi soliariume, todel veido oda sausoka, be spuogeliu, beto dar esu jauna 18m. rolleyes.gif
Gal koki veido krema patartumete drekinanti, kuris suteikia odai sveiko svytejimo? 4u.gif
Atsakyti
patarciau daznai nesilankyt soliariume, jei nori sulaukus 40 nebuti susiraukslejus ir su odos veziu.
o seip eucerin neblogas su slapalu
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal kas naudojate šį NIVEA kremą:
http://www.nivea.lt/...ucts/show/26798
Turėjau mėginuką labai patiko, bet galvoju ar nusipirkus visą kremą jis bus toks pats geras g.gif
Atsakyti
Bandziau sita, turejau megineli. Berods, "Laimos" zurnale yra. Na man nepatinka tai, kad jis "blizgina' veida. Kadangi as esu uz matine oda, pati naudoja matines priemones, tai sitas kremukas nepakeliui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2009 06 15, 20:31)
Lankausi soliariume, todel veido oda sausoka, be spuogeliu, beto dar esu jauna 18m. rolleyes.gif
Gal koki veido krema patartumete drekinanti, kuris suteikia odai sveiko svytejimo? 4u.gif

gali pabandyti Gosh 24h drekinanti,lengvutis,jaunai odai,normali kaina,tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka kremukai is Eucerin ,taip pat is TBS is aloe vera serijos smile.gif nes mano veidas jautrokas,tai sitie man labai tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
O ant rasos kremų pudra lengvai dengiasi?
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 06 16, 20:01)
O ant rasos kremų pudra lengvai dengiasi?

ant rasos nezinau,bet ant margaritos man ne...
Atsakyti
Dabar kaiptik naudoju RASOS krema su silko baltymais, toks zydras butelaitis su dozatorium. Labai patinka, jau ne pirma karta perku. Ir pudra gerai laikosi, ir nesiriebaluoja.. Na nezinau, man sis kremas tikrai l.patinka. Lengvas toks. ax.gif
Atsakyti
Turiu RASOS drėkinamąjį su hialurono rūgštim ir avokadų aliejumi ir dar vieną skirtą probleminei su....siera. Tai ant abiejų pudra neblogai laikosi, gal po pirmojo tik kiek greičiau pradedi "blizgėti", bet mano oda riebi ir pudra greitai "nueina". O ant to su siera tai pudra man sunkokai tepasi, ją tuoj reikia tepti nes veiduką taip pasausina tokią lyg plėvelę uždeda.
Atsakyti
[quote=SparnuotaPaukste,2009 06 15, 20:31]patarciau daznai nesilankyt soliariume, jei nori sulaukus 40 nebuti susiraukslejus ir su odos veziu.
o seip eucerin neblogas su slapalu
[/quote]
Aš dažnai ir nesilankau, tik šaltuoju metu, kai nėra saulės, reikia kartais nueiti, nes spuogeliai (tokie kaip pabėrimai) iškyla, kai nueinu ir vėl viskas gerai rolleyes.gif
[/QUOTE] gali pabandyti Gosh 24h drekinanti,lengvutis,jaunai odai,normali kaina,tikrai patiks [QUOTE]
O kokia jo kaina? ir kur reikėtų ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 17 birželio 2009 - 15:12
QUOTE(Karamel'e @ 2009 06 17, 16:09)
Aš dažnai ir nesilankau, tik šaltuoju metu, kai nėra saulės, reikia kartais nueiti, nes spuogeliai (tokie kaip pabėrimai) iškyla, kai nueinu ir vėl viskas gerai rolleyes.gif
gali pabandyti Gosh 24h drekinanti,lengvutis,jaunai odai,normali kaina,tikrai patiks
O kokia jo kaina? ir kur reikėtų ieškoti? 4u.gif

Gosh 24h drekinanti rasit Kosmadoj arba Kristianoj,kaina nesiekia 30 lt

sarmoj-siulyciau paziuret Loreal'io arba Garnier'io,ten tik pagal odos tipa pasirinkti
Atsakyti