Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(staselė @ 2009 07 09, 21:50)
Nusipirkau naują kremą pasitepiau jau dvi dienas veidą, bet patepus kažkiek laiko tempia odą, tai gal man šis kremas netinka?

jo man irgi jeigu kermas netinka,tempia oda,arba meta raudonom demem,koks kremukas?
Atsakyti
Kiek kremu bandziau, neradau nieko geresnio uz AVENE kosmetika. Visoms rekomenduoju. Kainuoja sie kremai salyginai daugiau negu Nivejos ir lorealiai, bet, net siuo krizes laikmeciu neleidziu sau naudotis "syrpotrebnos" kosmetikos, geriau jau pataupau ant rubu. REKOMENDUOJU!
Atsakyti
Eucerin su slapalu man patinka. Nors naudoju ji ziema. Bet pasirodo issausinau as savo oda. bet prie visa to ji yra riebi sad.gif tai naudosiu ir vasara ji
Atsakyti
Labukas, o as naudoju ,,Corine De Farme'' firmos drekinamaji veido kremuka be jokiu konservantu ir parabenu. Nuostabiai drekina, pamaitina oda ir begalo maloniai kvepia thumbup.gif ir kainyte jo gera, apie 20 lt kainuoja bigsmile.gif Gal kas isbandet? kaip ispudziai? ax.gif http://www.monostili...ndex.php?id=291
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sallly: 10 liepos 2009 - 16:35
MATIS drėkinantis, labai thumbup.gif , gerai susigeria smile.gif
Atsakyti
vasarai man labai tinkantis/patinkantis drekinantis kremas - la roche posay toleriane fluid'as. Mano oda misri i riebuma.

user posted image
Atsakyti
Mano atradimas-12h drekinamasis FABERLIC kremas "Dvigubas kvepavimas" thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano oda į riebumą ir dehitratuota. Pastebimai atsigavo, kai pradėjau šitą naudoti:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 21:58)
jo man irgi jeigu kermas netinka,tempia oda,arba meta raudonom demem,koks kremukas?

Kremas Nutri Firming
Atsakyti
Vakar nusiprkau kremą Rasa jautriai odai (rožinis spalvos pakuotė) drėkinantį. Pirmas įspūdis neblogas, tik kvapas labai keistas hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 14 liepos 2009 - 10:13
Nusipirkau veido kremą Lorene dieninis drėkinamsis aqua, tai labai patiko.
Atsakyti
Geri yra seba med gaminukai, bet pati tobuliausia krema man rekomendavo kosmetologe, kadangi mano oda riebi jai reikia absorbuojancio kremuko dabar naudoju geruli Bioline firmos kremuka, ne taip riebaluojasi ir daug maziau blizga, be to tai naturalus produktas thumbup.gif
Atsakyti